X

[VIDEO] IPS Longhin Jar, o nouă predică. Despre erezia din Creta: „Semnatarii nu mai pot sluji lui Hristos”. Mărturii despre Sfinții închisorilor

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. Dumnezeu sa-l ocrotească pe IPS Longhin! Fie ca aceste cuvinte sa ne trezească și sa ne ajute sa sa traim si sa prețuim Ortodoxia. Auzim în predici glasurile frumoase ale copiilor. Iar părintele are tot un suflet de copil ale cărui cuvinte ajung la suflet și îl mângâie. Din dragoste pentru Hristos și pentru semeni, IPS Longhin ne avertizeaza părintește în legătură cu pericolele care pândesc mântuirea omului contemporan. Vorbind apoi despre maica Serafima, ne oferă un exemplu de sfințenie, de trăire a Ortodoxiei. Un exemplu demn de urmat. Smerenia, credinta, nadejdea, curajul,rugăciunea și bunătatea au ajutat-o pe aceasta maica sa duca o viata sfântă în perioada comunistă.

 2. Lia,
  Multumesc pentru postare. Lucruri pe care nu le stiam. Drept rasplata, te voi pomeni la Sfanta Liturghie, presupunand ca acesta-ti este numele de Botez. Doamne ajuta.

  1. In legatura cu noul calendar ortodox pe anul 2019,pe care l-at intocmit, va rog sa inscrieti si urmatoarea data:

   21 ianuarie – Praznuirea Icoanei facatoare de minuni Hodighitria (Povatuitoarea) de la Manastira Mihai-voda din Bucuresti. Icoana a fost daruita manastirii ctitorita de Mihai Viteazul de catre calugarii din Muntele Athos, in semn de recunostinta pentru marele voievod.

   Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.