X

[VIDEO] IPS Longhin Jar, o nouă predică. Despre erezia din Creta: „Semnatarii nu mai pot sluji lui Hristos”. Mărturii despre Sfinții închisorilor

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. Dumnezeu sa-l ocrotească pe IPS Longhin! Fie ca aceste cuvinte sa ne trezească și sa ne ajute sa sa traim si sa prețuim Ortodoxia. Auzim în predici glasurile frumoase ale copiilor. Iar părintele are tot un suflet de copil ale cărui cuvinte ajung la suflet și îl mângâie. Din dragoste pentru Hristos și pentru semeni, IPS Longhin ne avertizeaza părintește în legătură cu pericolele care pândesc mântuirea omului contemporan. Vorbind apoi despre maica Serafima, ne oferă un exemplu de sfințenie, de trăire a Ortodoxiei. Un exemplu demn de urmat. Smerenia, credinta, nadejdea, curajul,rugăciunea și bunătatea au ajutat-o pe aceasta maica sa duca o viata sfântă în perioada comunistă.

 2. Lia,
  Multumesc pentru postare. Lucruri pe care nu le stiam. Drept rasplata, te voi pomeni la Sfanta Liturghie, presupunand ca acesta-ti este numele de Botez. Doamne ajuta.

  1. In legatura cu noul calendar ortodox pe anul 2019,pe care l-at intocmit, va rog sa inscrieti si urmatoarea data:

   21 ianuarie – Praznuirea Icoanei facatoare de minuni Hodighitria (Povatuitoarea) de la Manastira Mihai-voda din Bucuresti. Icoana a fost daruita manastirii ctitorita de Mihai Viteazul de catre calugarii din Muntele Athos, in semn de recunostinta pentru marele voievod.

   Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button