X

Patriarhul Kiril: INTERNETUL pregateste venirea ANTIHRISTULUI

Foto: https://endtimestruth. com/666-2/security-permissions-666/

THE WORLD NEWS: Patriarhul Kiril sustine ca dependenta de telefoane prevesteste venirea Antihristului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Liderul Bisericii Ortodoxe Ruse avertizeaza ca dependenta de smartphone-uri si tehnologia moderna ar putea prevesti “venirea Antihristului”.
Patriarhului Kiril a declarat, la o emisiune a televiziunii de stat din Rusia, ca utilizatorii de smartphone-uri ar trebui sa fie atenti atunci cand folosesc diverse gadget-uri pentru ca reprezinta “o oportunitate de a obtine control global asupra omenirii”.

“Antihristul este persoana care se va afla in fruntea internetului, controland toata omenirea”, a spus acesta, potrivit BBC.

“De fiecare data cand folosesti un gadget, chiar daca iti place sau nu, chiar daca ti-ai activat locatia sau nu, cineva iti poate afla locatia exacta, poate afla care sunt interesele si temerile tale”, a mai declarat liderul Bisericii Ortodoxe Ruse pentru Rossiya 1.

“Daca nu cele de astazi, atunci metodele de maine si tehnologia nu vor permite doar acces la toate informatiile, ci vor permite utilizarea acestora. Va imaginati ce putere se va afla in mainile celui care va cunoaste tot ce se intampla in lume? Un asemenea control concentrat intr-un singur loc prevesteste venirea Antihristului”, a adaugat Kiril.

Insa, acesta a precizat ca biserica nu este impotriva progresului tehnologic, ci impotriva dezvoltarii “unui sistem care are ca scop controlarea identitatii persoanelor”.

Internautii rusi au raspuns cu umor si scepticism la acest “avertisment”, in timp ce unii au acuzat biserica ca este “subordonata regimului”.

“Biserica nu este impotriva stiintei si a progresului tehnologic, insa este ingrijorata de libertatea individului. Da, sigur”, a glumit un utilizator pe Twitter.

“Zambiti, vine Antihristul!”, a mai scris un altul pe retea sociala.

Patriarhul Kiril este un apropiat al presedintelui rus Vladimir Putin, care participa la diverse slujbe si sarbatori bisericesti si a mers chiar si in pelerinaje la Muntele Athos. Multi preoti ortodocsi rusi se identifica indeaproape cu agenda nationalista a presedintelui Putin.

Intr-o perioada in care libertatile internetului sunt din ce in ce mai restrictionate in Rusia – iar autoritatile incearca sa creeze un internet rus independent – apropierea dintre cei doi i-a determinat pe unii cetateni sa-l acuze pe Patriarhul Kiril ca ofera “autoritate divina” unor politici guvernamentale.

“Ei interzic internetul international in Rusia, astfel incat Antihristul sa nu iasa din el”, a mai scris ironic un alt internaut.

A.D.

 

Cititi va rugam si:

Smartphones are paving way for the Antichrist, says head of Russian church

Comentariile de la final dovedesc faptul ca acei internauti sunt dati cu smirghel pe creieri si perfect pregatiti pentru primirea antihristului.

E de laudat zicerea Patriahului Kiril. Era insa si mai bine daca lua atitudine impotriva intregului sinistru angrenaj, care include si cipului, cu atat mai mult cu cat Rusia a facut pana acum pasi uriasi in acest sens:

BIG BROTHER si CIP in RUSIA / Goldman Sachs și JP Morgan sunt cele mai mari bănci de investiții din țară / Vladimir Putin este prieten cu Henry Kissinger

Oricum, se pare ca Biserica Ortodoxa Rusa merge pe o directie din ce in ce mai buna in timp ce Constantinopolul se adanceste din ce in ce mai mult in bezna. Sa ne amintim in acest sens si de Creta sau schismaticii din Ucraina.

Sa speram ca n-o va strica iarasi Patriarhul Kiril cu vreo noua intalnire cu papa…

Ceea ce ne intereseaza insa in primul rand pe noi romanii este drumul pe care va merge Patriarhia Romana. Va continua sa se adanceasca in intuneric cu Patriarhul Bartolomeu de mana?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Doamne ajuta, fratilor si an nou fericit!

    Un articol foarte bun.
    Cred cu multa tarie ca noi ortodocsii trebuie sa incercam pe cat posibil sa ne descotorosim de aceasta tehnologie vicleana, mincinoasa, pentru ca ea e cu siguranta de la cel rau.
    Smartphone-ul mai ales, utilizarea sa nu ne face decat sa pierdem timpul aiurea. Cata rugaciune am putea face in acel timp pe care-l pierdem pe smarphone! De asemenea utilizarea sa oboseste foarte tare utilizatorul. Cred ca ar trebui sa folosim smartphone-ul doar pentru a vorbi la el si eventual a primi si trimite SMS-uri, de altfel ca pe un telefon, nu altceva.

    Fratilor, eu nu inteleg si va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi referitoare la vremurile pe care le traim, cele din urma:
    – inainte de venirea antihristului va fi al treilea razboi mondial?
    – pecetea va fi impusa dupa finalul celui de-al treilea razboi mondial?
    – banuiesc ca pecetea va insemna cipul implantat in mana?
    Iertati!
    Multumesc.

    1. – inainte de venirea antihristului va fi al treilea razboi mondial?
      da, insa nimeni nu cunoaste intervalul dintre finalul razboiului si aparitia antihristului

      – pecetea va fi impusa dupa finalul celui de-al treilea razboi mondial?
      va fi impusa doar in partea a doua a domniei antihristului; pana atunci va fi vointa libera a oamenilor de a o lua; si o vor lua din dorinta de confort pe fondul lipsei de credinta; cei care o vor respinge vor avea mult de suferit nemaiputand cumpara sau vinde

      – banuiesc ca pecetea va insemna cipul implantat in mana?
      ar putea fi un cip implantat dar nu neaparat; unii spun de un fel de tatuaj invizibil cu ochiul liber dar usor de citit cu dispozitive tehnice samd; chiar conteaza cum va arata pecetea?

  2. Da, internetul este la baza virtualizarii lumii iar smartphone-urile sunt instrumentele care asigura deocamdata interactiunea cu ea. Cu siguranta ca daca le vom folosi in continuare nu facem decat sa construim calea antihristului.

    Nu este nevoie de nicio conspiratie. Noi singuri legitimam lumea dezintrupata care ne va guverna vietile. In viitorul apropiat aceasta va avea doua cerinte care sunt mai degraba rezultatul unui determinism tehnologic: interactiunea cu lumea virtuala sa fie cat mai simpla (sa recunoastem ca este nevoie de ceva mai usor de utilizat decat smartphone-ul) iar a doua este cea de identificare fara urma de eroare a fiecarui utilizator. Aceste doua conditii vor conduce cu siguranta la crearea unui sistem de comunicare si identificare atasat corpului uman.

    Poate ca suna cunoscut iar unii ar putea face legatura cu pecetea apocaliptica insa sunt pasi de neevitat in folosirea lumii digitale pe care o construim de zor fie prin implicare directa ca IT-isti fie doar ca simpli utilizatori.

    Nu-i greu de priceput pentru cine vrea sa priceapa dar ma tem ca majoritatea va evita un raspuns care sa-i perturbe constiinta. Iar cu cat avansam pe calea aceasta cu atat mai greu, daca nu chiar imposibil, ne va fi ca sa ne intoarcem.

  3. Sunt curios cam ce au discutat Patriarhul Kiril cu Daniel al nostru, cand a vizitat Romania…de bine, de rau ???? Cu siguranta a fost o vizita strategica. Vom vedea ce urmeaza sa se petreaca la ei, la noi…

    1. In principiu s-au inteles bine. Ai nostri au fost f bine tratati la Moscova si ai nostri s-au straduit la randul lor sa raspunda cu reciprocitate. Patriarhul Chiril ii promisese Patriarhului Daniel ca vine si de 1 dec la sfintirea Catedralei. Insa al nostru s-a incurcat cu Bartolomeu si normal ca nici nu s-a mai pus problema sa apara si Chiril.

      Sigur ca Rusia are in vedere anumite obiective strategice si nu se da la o parte ca sa foloseasca toate mijloacele care-i stau la dispozitie. Nu vad de ce nu ar incerca sa obtina simpatie cel putin in randul unor credinciosi romani. Iar daca argumentele lor tin de Adevar chiar ne foloseste si noua o astfel de apropiere.

      Indiferent cum ai calcula BORu are peste 65% din totalul credinciosilor ortodocsi din lume. Cu Ucraina la un loc ar fi avut in jur de 75%. Sunt prea mari. N-ai cum sa nu tii cont de ei.

      Rusii sunt acuzati ca instrumentalizeaza Biserica in scopuri politice. O fi, n-o fi, nu stiu insa este clar ca cel putin in ultima perioada au o linie duhovniceasca corecta si coerenta ceea ce, din pacate, nu este valabil si in cazul nostru. Reusim contraperformanta de a minti chiar si ziua-n amiaza mare doar ca sa facem pe plac stapanilor.

  4. Patriarhul Kiril are perfecta dreptate.

    Ierarhi, stareti, duhovnici, calugari, oameni din lume, saraci sau bogati, ne inchinam cu totii si ne lasam manipulati constienti sau nu de idolul care ne controleaza viata. Calugarii butoneaza de zor la celulare si de cele mai multe ori parca fac totul sa fie “superiori” celor din lume si chiar ofenseaza cu asta. Am scapat acum la o “libertate” pe care nu o mai putem controla si nici macar nu sesizam ca acest timp ni l-a daruit Dumnezeu pentru mantuire si noi il dam satanei care ne-a inrobit.
    Din pacate purtatorii de smartfonuri nu prea mai pot fi scosi de sub vraja inrobitoare, iar internetul ne manipuleaza prea subtil ca sa-si mai puna cineva intrebari cand, nu-i asa, smartfonul este si carte de rugaciune, si icoana, si spovedanie daca vrei.

    Spre slava lui Dumnezeu, mai sunt unii care de zeci de ani traiesc fara televizor, fara calculator, sunt intelectuali vrednici, altii calugari, altii doar simpli oameni ai lui Dumneze, toti adevarati ortodocsi, care cufundati in rugaciune poarta lumea pe umeri si harul lui Dunezeu in inimi. Au ramas in locul marilor duhovnici, si fericit este cel care ii intalneste, respira din vesnicie. Cand acestia vor pleca la Domnul vom ramine doar noi, sa traim Apocalipsa cu internetul in brate, pe calea pe care si-a asternut-o fiecare, in lumina Adevarului la care a fost in stare sa acceada.

  5. Suntem pe marginea prapastiei cu borul nostru.Noi,pliroma suntem ultima speranta.Sa iesim la mucenicie si sa-i infruntam pe ,,ierarhii” eretici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button