X

Hackeri ar putea publica “adevărul despre atacurile din 11 septembrie”, dacă nu li se va cumpăra tăcerea în monede bitcoin

Un grup de hackeri spun că au mii de documente care pot arunca o lumină în ancheta despre atacurile asupra World Trade Center din New York pe 11 septembrie 2001. Cu toate acestea, pentru ca să nu fie făcute publice, grupul cere plata în bitcoins.

Attentats du 11 septembre aux USA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un grup de hackeri, The Dark Overlord, a amenințat că va publica pe internet aproximativ 18. 000 de documente secrete, care ar conține “răspunsuri la teoriile conspirației despre atacurile teroriste din 11 septembrie”, scrie ziarul austriac Heute, citat de Sputnik France.

Aceste date de 10Gb, potrivit sursei citate, vor fi publicate dacă cererea de răscumpărare a hackerilor rămâne o scrisoare moartă. Astfel, ei solicită, pe serviciul de internet Pastebin, o sumă nespecificată care să le fie plătită în bitcoins.

Dark Overlord a subliniat că documentele în cauză au provenit din arhivele marilor companii de asigurări, cum ar fi Lloyds of London și Hiscox, agenția imobiliară Silverstein Properties, care deținea World Trade Center, precum și mai multe departamente guvernamentale.

11 septembrie 2001
© AP PHOTO / PATRICK SISON

Pentru a da greutate cerințelor lor, hackerii au publicat cu câteva zile în urmă câteva scrisori și e-mail-uri, în care sunt menționate firme de avocatură, Autoritatea pentru Securitatea Transporturilor (TSA) și Administrația Federală a Aviației (FAA).

Toate persoanele ale căror nume se regăsesc în documente le pot șterge, asigură hackerii, contra unei plăți.

Hackerii au amenințat, de asemenea, să vândă documentele furate organizațiilor teroriste și statelor adversare Statelor Unite. “Plătiți, altfel vă vom îngropa”, amenință The Dark Overlord pe Pastebin.

La 11 septembrie 2001, 19 “teroriști” au reușit să captureze patru avioane de linie și să le deturneze. Două avioane au lovit turnurile gemene de 109 etaje ale World Trade Center din New York, al treilea Pentagonul, iar al patrulea a căzut la 130 de kilometri de la Pittsburg, Pennsylvania.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Și cine este șantajatul ? Statul american ? Companiile de asigurări ? Cine să plătească ? Vor pune ,,mână dela mână “?….abia atunci ar fi vulnerabili.Cred că este altceva decât un șantaj… E un mesaj sau o amenințare către statul profund.

    …..

  2. Ce hackeri prosti. Pai astora nu le-a pasat atat amar de vreme si sa le pese acum dupa mai bine de 17 ani?

    Mai clar decat a fost caderea WT7 fara sa-i faca nimeni nimic ce putea fi? Si totusi au mintit cu nerusinare. Cine vrea gaseste deja tone de marturii si dovezi care indica minciuna ordinara din raportul oficial. Si totusi ei ii dau in continuare exact ca la inceput.

    O prostie ce dovedeste lipsa de ocupatie a hackerilor dar si a jurnalistilor care au preluat stirea.

  3. Poate e o incercare disperata de a resuscita Bitcoin care daca isi pastreaza trendul ultra prapastios de descendent, in urmatoarele cel mult 6 luni vom vorbi de bitcoin la trecut.

    Oricum criptomonedele sunt bullshit. Trebuie sa ai probleme grave de logica sa ai interes pentru ceva lipsit de valoare reala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button