X

Date private ale politicienilor germani, precum detalii ale cardurilor, au fost publicate de hackeri

Datele personale ale cancelarului german Angela Merkel...

Datele personale ale cancelarului german Angela Merkel, dar şi ale preşedintelui german, Frank-Walter Steinmeier, se află printre cele publicate de hackeri pe Twitter, potrivit Ziarului Rheinische Post. 
Corpul de securitate naţională al Germaniei, BSI, s-a întrunit, vineri, după ce s-a aflat de atacul asupra a sute de politicieni cărora le-au fost publicate pe Twitter datele personale.
Politicieni din partidul de extremă-stânga Linke se află printre cei afectaţi, inclusiv Dietmar Bartsch, liderul grupării Linke în camera inferioară a Parlamentului.
Ziarul Rheinische Post a informat că printre cei afectaţi se numără şi cancelarul Angela Merkel şi preşedintele Frank-Walter Steinmeier.

Știrea inițială
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Date cu caracter personal despre sute de politicieni germani aparținând marilor partide, inclusiv detalii ale cărților de credit şi numere de telefon mobil, au fost postate public de hackeri, a anunţat vineri ARD TV, transmite Reuters.

Datele, publicate pe un cont de Twitter, mai includ adrese, scrisori personale şi copii ale cărţilor de identitate, potrivit radioteleviziunii publice. Identitatea hackerilor şi motivul lor nu sunt cunoscute.

Cu excepţia AfD de extremă dreaptă, toate marile partide germane sunt afectate de acest incident de piraterie informatică, inclusiv politicieni aparţinând partidului de extremă stânga Linke.

„Pot să confirm că a avut loc un incident”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al grupului parlamentar al partidului, citat de Reuters. Acesta a adăugat că Dietmar Bartsch, liderul grupului partidului în camera inferioară a parlamentului german, a fost afectat personal.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button