X

Foto: “SUBOAMENII” din RUSIA …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acestea sunt doua dintre cele 100 de fotografii postate de Business Insider la A photographer set out to meet 100 Russians at every age, and the results are incredible

Despre prima citim ca este profesoara. 

Despre a doua citim ca are 100 de ani si a fost muncitoare.

Fotografiile au fost facute de Keen Heick-Abildhauge ca raspuns la intrebarile unui prieten: Cum e in Rusia? Alearga ursi salbatici pe strazi? E toata lumea beata?

Asadar a fotografiat oamenii asa cum ii vedea zilnic. Si a ales cate o fotografie pentru fiecare varsta, de la 1 la 100 de ani, adaugand ca rusii sunt modesti, naturali si extrem de generosi.

Fotograful spera astfel ca imaginile ne vor ajuta sa intelegem ca acest popor e ca multe alte popoare: “viseaza, iubeste, supravietuieste”.

Cititi va rugam si:

Foto: RUSIA …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Sfinti au, credinta cam ca la noi (raportata la numarul de locuitori). am vazut niste poze cu rusi purtand icoane cu Stalin (??)

  2. Suboameni? e cumva o aluzie la untermensch? termenul german fals interpretat de catre propaganda bolsevic-iudaica?
    2 aspecte: soldatii si tot ce inseamna armata germana s-au purtat foarte decent in anii razboiului in Rusia! Sunt mii de marturii.
    Nu acelasi lucru putem spune despre armata rusa cand a navalit in Europa! e o diferenta enorma! al 2-lea: tocmai o mare parte din soldatii folositi de stalinisti erau de o calitate umana sub orice critica, si asta s-a vazut in modul lor de comportament. Isi merita denumirea de suboameni, oameni fara caracter, criminali, folositi de bolsevici fara scrupule.

    Nemtii nu au avut nimic impotriva poporului rus ci doar impotriva regimului bolsevic, iar asta e adevar nu vrajeala! PS- poporul rus este un popor extraordinar – traditionalist si foarte muncitor, credincios, rabdator! Pe umerii lor sta acum pacea mondiala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button