X

Foto: „SUBOAMENII” din RUSIA …

Acestea sunt doua dintre cele 100 de fotografii postate de Business Insider la A photographer set out to meet 100 Russians at every age, and the results are incredible

Despre prima citim ca este profesoara.

Despre a doua citim ca are 100 de ani si a fost muncitoare.

Fotografiile au fost facute de Keen Heick-Abildhauge ca raspuns la intrebarile unui prieten: Cum e in Rusia? Alearga ursi salbatici pe strazi? E toata lumea beata?

Asadar a fotografiat oamenii asa cum ii vedea zilnic. Si a ales cate o fotografie pentru fiecare varsta, de la 1 la 100 de ani, adaugand ca rusii sunt modesti, naturali si extrem de generosi.

Fotograful spera astfel ca imaginile ne vor ajuta sa intelegem ca acest popor e ca multe alte popoare: “viseaza, iubeste, supravietuieste”.

Cititi va rugam si:

Foto: RUSIA …

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Suboameni? e cumva o aluzie la untermensch? termenul german fals interpretat de catre propaganda bolsevic-iudaica?
    2 aspecte: soldatii si tot ce inseamna armata germana s-au purtat foarte decent in anii razboiului in Rusia! Sunt mii de marturii.
    Nu acelasi lucru putem spune despre armata rusa cand a navalit in Europa! e o diferenta enorma! al 2-lea: tocmai o mare parte din soldatii folositi de stalinisti erau de o calitate umana sub orice critica, si asta s-a vazut in modul lor de comportament. Isi merita denumirea de suboameni, oameni fara caracter, criminali, folositi de bolsevici fara scrupule.

    Nemtii nu au avut nimic impotriva poporului rus ci doar impotriva regimului bolsevic, iar asta e adevar nu vrajeala! PS- poporul rus este un popor extraordinar – traditionalist si foarte muncitor, credincios, rabdator! Pe umerii lor sta acum pacea mondiala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.