X

ANGELINA JOLIE ar putea ajunge presedinte SUA?

Foto: http://procinema. ro/stiri/producatorul-joe-roth-dezvaluie-secretele-mega-productiei-maleficent-de-ce-a-ales-o-pe-angelina-jolie.html

Actrița de la Hollywood, Angelina Jolie, a sugerat că are în vedere o mutare în politică. Într-un interviu acordat programului BBC Today, ea a spus că ar fi respins ideea acum 20 de ani, dar acum ar merge acolo unde este nevoie.
“M-aș putea duce în politică”, a declarat starul de cinema. Și nu exclude să candideze pentru Casa Albă. Actrita, în vârstă de 43 de ani, intervievată de BBC, a declarat că este convinsă că a contribuit în acest sens, subliniind angajamentul său umanitar.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aşadar, Angelina Jolie, nu a exclus un viitor în politică sau chiar o participare la provocarea nominalizării din partea democraţilor pentru viitoarele alegeri prezidențiale din 2020.

Ipoteza este în prezent încă foarte departe de a deveni realitate, dar concret este faptul că diva, una dintre cele mai cunoscute de la Hollywood, a lăsat o portiţă deschisă, declarându-se gata să intre în politică: Dacă mă întrebai acum 20 de ani, aş fi râs”, a spus jurnalistului. “Întotdeauna am spus că merg acolo unde este nevoie de mine. Nu ştiu dacă sunt potrivită pentru politică. Dar întotdeauna am glumit că nu ştiu dacă am vreun schelet în dulap”.

Referindu-se la rolul său ca reprezentant special al ONU pentru refugiați și un angajament ca activist pentru drepturile omului, actrița a declarat ar fi capabilă să lucreze atât cu guvernele cât și cu armata. “Sunt într-o poziție foarte interesantă și cred că pot face multe lucruri”.

În cele din urmă, presată de intervievator, care a sugerat prezența actriței pe lista celor 30-40 de personalități care ar putea candida pentru nominalizarea democraților la Casa Albă, Angelina a negat, mulțumind interlocutorul său. În interviu, starul de la Hollywood, a vorbit de asemenea despre preocupări ca mamă în supravegherea activităților copiilor ei pe rețelele sociale.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Nascuta Angelina Jolie Voight, este fiica actorului Jon Voight.

Bisexuala.

Membra Council on Foreign Relations.

Cititi va rugam si:

ANGELINA JOLIE – apostolul STIINTEI FARA DUMNEZEU. Despre extirparile ei preventive: sâni, ovare si ce-o mai urma …

MALEFICIENT: Un film cu DRACI BUNI si OAMENI RAI. Cu ANGELINA JOLIE in rolul principal

Ar putea ajunge presedinte SUA? Teoretic, da. Evident, daca papusarii vor. O recunoaste chiar ea cand spune:

“Întotdeauna am spus că merg acolo unde este nevoie de mine.”

Si nimeni nu ajunge in Biroul Oval daca papusarii nu sunt de acord cu acest lucru. De exemplu, pentru ca tot s-au marcat de curand 100 de ani de la Primul Razboi Mondial, sa ne amintim ce spunea evreul greu Stephen Samuel Wise intr-o conferinta in New Jersey din 1911:

„Marti presedintele Princeton University va fi ales guvernatorul statului vostru. Nu-si va termina mandatul si va fi ales presedintele SUA. In martie 1917 va fi pentru a doua oara presedinte. Va fi unul din cei mai mari presedinti din istoria Americii”

Vorbea despre Woodrow Wilson …

Cititi va rugam mai multe la:

PĂPUȘARII RĂZBOAIELOR

Vor si dori papusarii ca Angelina Jolie sa ajunga la Casa Alba? Evident, asta nu putem sti.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button