X

Donald Trump consideră că americanii ar începe o revoltă armată în cazul în care statul profund l-ar demite din funcție

Exclusiv: Trump consideră că americanii ar începe o revoltă armată în cazul în care statul profund l-ar demite din funcție

45 știu că mlaștina vine după el și e pregătit să lupte

Președintele Trump a spus unei persoane proeminente în cadrul unei convorbiri telefonice că e convins că oamenii s-ar revolta dacă statul profund ar încerca să-l demită din funcție prin intermediul impeachment-ului sau o altă metodă deoarece americanii sunt “prea bine înarmați”.

Potrivit surselor noastre, Trump e de părere că democrații sunt atât de hotărâți să oprească redresarea Americii încât vor declanșa o criză destabilizatoare la graniță, un colaps economic sau chiar un război civil cu scopul de a-l îndepărta din Biroul Oval.

Cu toate acestea, Trump e de părere că atât armata americană cât și poporul american nu ar suporta un asemenea scenariu și s-ar revolta, americanii fiind “prea bine înarmați”.

Această convorbire a fost discutată ulterior în cadrul unei întrevederi între trei persoane, printre care aflându-se Roger Stone și aceeași persoană ce a discutat direct cu Trump.

Alți indivizi proeminenți apropiați de președinte au confirmat că cele spuse în decursul convorbirii telefonice corespund stării sale de spirit în ultimele câteva săptămâni, iar convorbirea telefonică nu era unică în acest sens.

Convorbirea survine în urma criticilor din partea anumitor personalități de dreapta conform cărora Trump nu și-a îndeplinit principalele promisiuni de campanie, în special în ceea ce privește zidul de graniță.

Comentariile se aliniază cu declarațiile publice făcute de Trump în privința felului în care poporul american al reacționa în cazul demiterii sale.

“Nu sunt îngrijorat, nu,” a spus președintele reporterilor Reuters luna trecută în cadrul unei convorbiri în Biroul Oval. “Cred că oamenii s-ar revolta dacă s-ar întâmpla așa ceva.”

O a treia persoană ce a participat la întrevederea în care a fost discutată convorbirea telefonică a spus că e fatalist în privința destinului președinției Trump și a țării.

Alex Jones a discutat cu toate cele trei persoane ce au participat la întrevedere în decursul ultimelor zile.

Trump însuși este aparent foarte dezamăgit de nivelul în care țara a fost vândută de grupuri încorporate din cadrul guvernului, în special în ceea ce privește influența chineză.

Președintele suspectează de asemenea că Sistemul Federal de Rezerve lucrează alături de statul profund cu scopul de a deturna economia pentru a-i zdrobi șansele de re-alegere, dacă ajunge până acolo.

Cu toate acestea, Trump și-a exprimat încrederea că poporul american ar alege partea cea dreaptă și l-ar susține, trimițând un mesaj putenic forțelor stabilimentului ce îi plănuiesc decăderea.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
ExterneRevolte
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

O fi reala stirea? Adica asta o fi zis Donald Trump? Si daca asa a zis, oare intr-adevar o parte a cetatenilor americani ar sari cu armele in apararea sa? Dar asta nu va duce, de fapt, chiar la un haos din care ar iesi victorioasa tocmai reala Noua Ordine Mondiala?

Iar daca nu-i reala stirea, cine ce interes are s-o arunce pe piata?

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.