X

Din nou despre „tărâmul făgăduinței”: 800 de mii de copii dispar anual în S.U.A.

Tribunalul Internațional pentru Justiție Naturală expune problemele legate de pedofilie. Victimele depun mărturie despre cazurile de trafic sexual și abuzurile din cadrul ritualurilor satanice

800.000 de copii dispar în fiecare an în Statele Unite ale Americii, foarte mulți dintre ei căzând victimele traficului sexual prin intermediul rețelelor de pedofili, cazuri în care copiii sunt supuși unor ritualuri satanice și unor orori inimaginabile.

Acest număr este stabilit din cazurile documentate de dispariții de copii și nu include numărul copiilor născuți și crescuți de rețelele de pedofili și care nu au certificate de naștere și nici cel al copiilor emigranți neînregistrați care trec granița americană.

La nivel mondial, numărul copiilor dispăruți și căzuți victime ale traficului sexual este de aproape 8 milioane.

Acesta a fost și subiectul principal pentru care la începutul acestui an s-a întrunit la Westminster, Londra Tribunalul Internațional pentru Justiție Naturală (TIJN), curtea stabilind după trei zile de dezbatere să lanseze Comisia Judiciară de Anchetă privind traficul de carne vie și abuzurile sexuale asupra minorilor.

Comisia Judiciară este formată din lideri mondiali implicați de ani de zile în lupta împotriva traficului sexual cu minori și include ofițeri de informații, politicieni, experți judiciari și mulți alții. (website: https://commission.itnj.org)

Tribunalul Internațional s-a format din cauză că majoritatea guvernelor lumii din ziua de azi este coruptă și nu mai reprezintă populația, servind în schimb intereselor corporațiilor private și, în consecință,  foarte rar justiția mai este aplicată în instanțele din întreaga lume cu scopul de a opri o crimă atât de hidoasă precum traficul sexual cu minori.

De fapt, traficul sexual cu copii este facilitat în zilele noastre de către cei bogați și puternici, a căror influență răzbate până în straturile politice și juridice ale societății.

Iată un extras din raportul TIJN:

„Inițiativa TIJN a apărut ca un răspuns la indiferența pentru aplicarea legii de către presupuși oficiali publici, directori de corporații și «lideri ai lumii» care au privatizat și înarmat guvernele lumii împotriva propriilor populații.

Este rezultatul a foarte mulți ani de eforturi și cercetări din partea foarte multor specialiști dintr-o varietate de domenii, dedicați salvării viitorului omenirii. Este știut faptul că noi, oamenii, trebuie să cerem socoteală guvernelor pentru violarea drepturilor fundamentale ale omului și a legii firii.

Astăzi știm sigur că aceste abuzuri sunt facilitate politic și financiar de indivizi puternici, guverne și organizații corporatiste care reușesc de fiecare dată să evite să răspundă pentru acțiunilor lor din cauza bogăției și influenței pe care le dețin.”

În audierile primei Comisii Judiciare a Tribunalului au fost incluse mărturii puternice ale unor victime care au suferit orori inimaginabile din postura lor de copii abuzați sexual și traficați prin intermediul unei puternice rețele mondiale de pedofili care fac trafic de carne vie, o rețea de trafic de oameni care produce mai mulți bani decât rețelele de trafic de droguri sau arme.

În timpul deschiderii sesiuni plenare, consilierul-șef Robert David Steele, fost ofițer CIA, a rezumat poate cel mai bine, prin discursul său, scopul Comisiei Judiciare a Tribunalului, discurs condensat într-un videoclip de 15  minute:

Iată un transcript parțial:

„Ca părinte dar și ca patriot am fost furios pentru o bună bucată de vreme din cauza pericolului iminent și evident pe care îl reprezintă pedofilia.

Înțeleg acum că torturarea copiilor, uciderea acestora și recoltarea de organe de la copii este o practică «acceptată» la cele mai înalte niveluri ale guvernelor, organizaților neguvernamentale și corporațiilor multinaționale precum și la nivelul academic dar și al societății civile.

Acest flagel persistă pentru că-i este permis să existe prin complicitatea autorităților.

În calitate de fost spion dar și de pionier al Open Source Intelligence (OSINT), am lucrat cu INTERPOL, EUROPOL, Scotland Yard, FBI dar și cu agențiile de informații naționale precum și cu serviciile de supraveghere a aplicării legii sau cu reprezentanții acestora din peste 66 de țări.

Ce am aflat este că, fără excepție, toate aceste organisme sunt pline de oameni buni captivi în sisteme rele – sisteme cărora nu le este permis să combată acest flagel – crima împotriva umanității extinsă de-a lungul generațiilor și cunoscută sub numele de pedofilie.

Pedofilia – adică «dragostea pentru copii» – nu este un cuvânt potrivit. Nu există nicio urmă de dragoste, din niciun punct de vedere, în sclavia minorilor, abuzul sexual, tortura, crimele sau recoltarea de organe.

Din acest motiv, la ședința inaugurală a Comisiei de Anchetă asupra Traficului de Persoane și Abuz Sexual asupra Minorilor, la indicația Comisarului TIJN Carine Hutsebaut (criminolog și psihoterapeut), termenul «Pedoprăduire» a fost desemnat drept un cuvânt mult mai potrivit, alături de «pedosexual», pentru acel sub-grup considerabil de abuzuri care nu se incadrează în rețeaua de ritualuri satanice.

Este vital să reținem că foarte multe organizații care au pornit la drum cu cele mai bune intenții – de la Cercetași la centrele de asistență zilnică al Națiunilor Unite și până la Oxfam ca un exemplu foarte recent – sunt aparent infiltrate deja de pedoprădători.

În virtutea faptului că au fost in contact permanent cu cei mai vulnerabili membrii ai societății – copiii noștri – foarte multe dintre aceste organizații acreditate au atras, de-a lungul timpului, numeroși pedoprădători în conducerile lor, fiind compromise de procedurile defectuoase de verificare precum și de închiderea intenționată a ochilor la abaterile propriului personal.

Toate astea nu s-ar întâmpla dacă guvernele ar fi oneste iar contrainformațiile ar fi puse la treabă. Se pare însă că e o problemă de politică la cel mai înalt nivel a liderilor globali de a se face că nu văd pedoprăduirea și pedosexualitatea.

Se pare că pedoprăduirea – inclusiv torturarea și uciderea copiilor pentru a produce sânge încărcat de adrenalină prin intermediul ritualurilor satanice – este în unele cazuri considerată  un «privilegiu» al elitelor oriunde acestor eșaloane li se permite să practice asemenea perversiuni fără să suporte niciun fel de consecințe.

Mai există însă două motive suplimentare de alarmă.

În primul rând, se pare că există o campanie intenționată a elitelor de a infecta autoritățile locale, regionale sau naționale: poliție, procurori și judecători – din Australia până în Zimbabwe – cu «gustul» pentru pedosexualitate.

Este folosită atât ca un ritual de inițiere în Statul subteran și în guvernele din umbră cât și ca bază de șantaj.

Și mai rău, observăm în prezent două trenduri îngrozitoare: unul care vizează abuzarea și omorârea copiilor care nu au învățat încă să vorbească (și nu pot, deci, să depună mărturie); un al doilea trend este cel adus probabil în SUA de forțele din Afganistan, el combinând câini ai războiului cu copii într-un amestec devastator de violuri și bestialitate asupra minorilor – soldați violând copii pentru producția de videoclipuri destinate vânzării.

Adăugați la acestea piața în creștere a fetușilor, cei mai căutații fiind cei proaspăt avortați, ca parte a unui ritual satanic – un ritual care invocă cel mai mare rău de pe planetă.

În al doilea rând, a devenit foarte clar, în urma anchetelor noastre și a unei ample documentări, că atât instanțele privind familia cât și cele care stabilesc insolvența sunt folosite pentru a smulge copiii din familiile lor și pentru a-i transforma într-o marfă care poate fi vândută pe bani și că de asemenea sunt folosite pentru a obține foloase de la persoanele înstărite care nu fac parte din rețeaua statului paralel.

Guvernele sunt complice în obținerea de foloase și în înstrăinarea copiilor, lucru care nu s-ar întâmpla dacă notarii, avocații și judecătorii ar răspunde pentru faptele lor. Ei produc pretenții și documente false cu ghiotura și pentru că sunt tolerați, este pusă la îndoială chiar legitimitatea guvernelor.

DESTUL! Scopul Comisiei este să facă ceea ce nu a mai fost făcut înainte: să documenteze numărul real de dispariții de copii din fiecare an (estimări preliminare cre încă mai trebuie documentate dau un număr apropiat de 8 milioane de cazuri, adică aproape 22.000 zilnic); de asemenea, trebuie adunate documente despre ce se întâmplă cu acești copii odată ce sunt înghițiți în rețeaua locală și apoi globală de pedoprăduire.

Media de viață pentru un copil devenit victima sistemului pedoprăduirii este estimată de unii ca fiind de numai doi ani – mai mult rezistând doar cei care sunt avansați ca „lideri” pentru a perpetua pedosexualitatea la toate nivelurile.

Tribunal cenzurat de principalele canale media corporatiste – publicul nu cunoaște problemele privind traficul de copii.

Prima ședință a Comisiei Judiciare a avut loc la Westminster, Londra, în data de 16-18 aprilie 2018

Health Impact News a dat peste website-ul TIJN când reporterul de investigații John P. Thomas făcea cercetări pentru o serie de articole despre pedofilia din rândurile Bisericii Romano-Catolice.

Deși asta s-a întâmplat cu luni în urmă, aparent nu a fost publicat nimic pe canalele media principale, așa cum era și de așteptat dar, pe lângă asta, se pare că nici media alternativă nu este foarte la curent cu subiectul.

Activitatea Tribunalului și a Comisiei Judiciare continuă și acum, la sfârșitul anului 2018 și sperăm că cititorii noștri dar și alții din media alternativă vor distribui aceste informații cât mai departe, expunând cea mai malefică afacere a zilelor noastre.

Consilierul-șef Robert David Steele spune că obiectivul Tribunalului și  al Comisiei Judiciare este să educe publicul, nu să demaște sau să condamne criminali (vedeți videoclipul de mai sus):

Acesta este un tribunal de investigații, nu unul de judecată, aici desfășurându-se un proces educațional.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-a putut realiza aceasta instanță, acum că avem și „pizzagate”, de exemplu, care a deschis ochii oamenilor, este că li noi am putut deschide ochii publicului.

Guvernele ne lasă de izbeliște. Și sunt absolut de acord cu comisarul care a subliniat nevoie ca „noi, poporul” să fim suverani.

Pentru că guvernele nu numai că au devenit birocratizate, dar acum sunt slugile statului paralel, sunt slugile băncilor.

Și cu toate că nu suntem o comisie care poate impune legea, putem face ca informațiile pe care le aducem în ochii publicului să ducă la impunerea legii.

Centrul de greutate al statului paralel și, totodată, liantul acestuia este pedofilia, prin intermediul ei statul paralel recrutând și controlând oamenii.

Ea este însă pentru statul paralel, în același timp, călcâiul lui Ahile.

Am convingerea că odată ce publicul realizează că guvernul nu-i protejează copiii, la o scară a vulnerabilității pe care o putem observa, orice altceva legat de guvern poate fi foarte bine pus la îndoială.

Așadar pentru mine acesta este un demers cu adevărat just.

Voi încheia prin a spune că oricât de bine ar fi dacă britanicii se vor înfuria, pentru mine centrul de greutate al schimbării îl reprezintă publicul american.

Sunt un fost ofițer de operațiuni al CIA și vă spun că miile noastre de baze de peste mări și țări nu sunt pentru apărarea națiunii, ele doar servesc ca paravan de flori pentru jefuierea altora de armele lor, de aur, bani, droguri și copii mici.

Relevarea implicării poliției în mușamalizarea traficului sexual cu copii

Una dintre cele mai cuprinzătoare și amănuțite mărturii date Comisiei aparține lui Jon Wedger, fost detectiv al Scotland Yard, specializat în investigațiile privind abuzurile comise asupra minorilor.

În calitate de investigator privind abuzurile comise asupra minorilor, el a descoperit rețele de trafic sexual cu minori care ajungeau până la cele mai înalte niveluri ale poliției, guvernului local și chiar la BBC și care a condus la înființarea unei comisii de analiză a plângerilor în cadrul poliției, cu misiunea de a investiga cât mai amănunțit implicarea poliției.

Încercările de a-l face să tacă au eșuat, chiar și după ce a fost amenințat de superiori că își va pierde slujba, copiii și chiar și casa dacă nu-și va ține gura.

Când a fost întrebat de consilierul-șef David Robert Steele cum a scăpat cu viață, acesta a răspuns:

Iisus mă iubește. Sper să mai am câțiva ani la dispoziție. Am o misiune de îndeplinit.

Una din întâmplările care m-au salvat și la care nu intenționam să iau parte… De fapt, am acordat un interviu pentru un cotidian britanic unui bărbat pe nume Brian Garish iar el mi-a spus că subiectul este prea fierbinte să-l poată publica în ziar și, în schimb, a pus totul online iar eu m-am gândit „Doamne, ce mi-a făcut…”

Dar, de fapt, m-a salvat.

Așa că media alternativă m-a ajutat într-adevăr.”

Urmăriți întreaga mărturie în videoclipul de mai sus.

Mărturiile victimelor

RONALD BERNARD

Una dintre cele mai surpinzătoare mărturii al unei victime și care a fost oferită Comisiei Judiciare aparține fostului bancher olandez Ronald Bernard, care a suferit în copilărie abuzuri sexuale teribile iar aboi a devenit și el un abuzator în drumul său către eșaloanele de elită ale industriei bancare globale.

Bernard susține că există între 8000 și 8500 de lideri din industria bancară care controlează cea mai mare parte a tuturor afacerilor din această lume. Urma să devină unul dintre ei, până când i-au cerut să sacrifice viața unui bebeluș.

Mărturia sa, la fel ca și a altor martori, este șocantă.

Cu toate acestea, iată-l în 2018 depunând mărturie în fața Comisiei Judiciare a tribunalului, asumându-și mari riscuri, fără îndoială, pentru dezvăluirile publice făcute.

Urmăriți materialul de mai sus.

JAY PARKER

Jay Parker a crescut într-o familie cu generații întregi implicate în societatea secretă Illuminati, încă din anii 1700. Copil fiind, a fost victima abuzurilor ritualice sataniste. Mama lui i-a spus că 12% din America este satanică de-a lungul generațiilor.

„Când mama mea mi-a spus în 1963 că 12% din americani sunt urmași ai sataniștilor, mi-a venit greu să cred.

Mergeam la biserica normală iar apoi, desigur, după-amiaza mergeam la Biserica Marchizului Iadului.

Când ai, însă, o societate în care 800.000 de copii dispar anual, așa cum se întâmplă în America, iar asta nici măcar nu apare în presă, nu se discută deloc despre acest lucru decât între câțiva oameni care sunt implicați în cercetarea traficului cu minori și al abuzurilor groaznice pe care le comite această ocultă întunecată… Pot spune că noi aici suntem în postura unor nebuni?

Adică, asta este o nebunie curată. 17,5 milioane de oameni mor de cancer pentru că leacul este oprit de corupția din companiile farmaceutice care controlează guvernele.

Ăsta e genocid, iar noi ne confruntăm cu el.

Experiența lui este în principal în domeniul curativ și poate învinge ceea ce el descrie ca fiind spălarea pe creier satanistă care se întâmplă în primii șase ani de viață.

Oricum, Parker crede că oamenii încep să se trezească și să vadă adevărul.

Urmăriți materialul video de mai sus.

KRISTY ALLEN

Videoclipul cu mărturia lui Kristy Allen este poate cel mai vizualizatdintre cele cu audierile de la Westminster.

Kristy a fost, în copilărie, victima unui ritual sexual satanic. Dar, pentru o bună parte din viața ei, nu și l-a reamintit.

Kristy mărturisește cum familia ei a fost afectată de programul de control mental MK Ultra, care a împiedicat-o să-și amintească orice despre abuzurile sexuale la care a fost supusă. Aparent, ea și frații ei au fost aleși, în copilărie, ca subiecți pentru operațiuni militare secrete.

Kristy a început în final să-și reamintească o parte din experiențele trăite în copilărie și cum a fost violată și abuzată, fiind acum în proces de recuperare.

Urmăriți materialul de mai sus.

De ce publică Health Impact News aceste informații?

Am pornit site-ul Health Impact News în 2011 pentru a împărtăși lumii adevăruri pe care le-am aflat prin activitatea din domeniul sănătății și care sunt cenzurate pe canalele media sponsorizate de corporații.

Trezirea mea spirituală s-a întâmplat în 1979 când mi-am dedicat viața lui Iisus Hristos și poate fi  citită aici.

În 1998 familia mea și cu mine ne-am mutat în Filipine pentru câțiva ani și acolo am cercetat adevărurile despre grăsimi și uleiuri, văzând la prima mână cât de sănătoase erau generațiile anterioare de localnici din zonele rurale și care consumau cantități mari de grăsimi saturate prin intermediul uleiului de cocos, care era practic interzis în SUA din cauza politicilor guvernamentale privind nutriția și care condamnau (și condamnă și acum!) grăsimile saturate.

Am aflat foarte repede că puternicele corporații controlau politicile nutriționale pentru a promova vânzarea anumitor alimente și medicamente  pe glob, acolo unde SUA domină piața mondială.

Când am început să public adevărul despre uleiul de cocos și ce sănătos este, pornind în același timp și exportul în SUA al unei forme naturale de ulei virgin de cocos, produs prin metode tradiționale, publicul a început să se trezească și să vadă beneficiile uleiului de cocos și minciunile despre grăsimile saturate în general.

M-am folosit de puterea internetului pentru a transmite adevărul direct către public.

Prea puțin îmi dădeam seama atunci că loveam într-o industrie de miliarde, care vindea medicamente de reducere a colesterolului pe bază de statine și care depindea de falsa filosofie nutrițională care condamna grăsimile saturate.

FDA (Food and Drugs Agency – Agenția pentru Alimente și Medicamente din SUA) a tăbărât pe noi pentru că vindeam „medicamente neautorizate” și pentru că pretindeam că prin uleiul de cocos îmbunătățim sănătatea, publicând studii echidistante și mărturii ale clienților.

Am cheltuit resurse considerabile pe consiliere juridică pentru a ști cum să ne promovăm produsele fără a încălca regulile FDA, care ne obligau să nu publicăm pe site-urile pe care produsele noastre se vindeau  informațiile despre beneficiile uleiului de cocos dar și al altor produse naturale pe care le vindeam.

Aceasta a fost geneza site-ului Health Impact News, care a pornit din CoconutOil.com, unde am publicat adevărul despre uleiul de cocos.

Am început să public foarte mult despre industria farmaceutică și înțelegerile ei secrete cu guvernul SUA, mai ales în privința vaccinurilor, subiectul nostru cel mai citit în aceste zile, în special despre vaccinul Gardasil HPV și scandalurile care îl înconjoară.

În 2014, am dat drumul site-ului MedicalKidnap.com, documentând cum guvernul ia în mod regulat copii din casele și familiile lor bune pentru alte motive decât adevăratele abuzuri asupra minorilor și efectiv îi comercializează prin intermediul sistemului de asistență socială în care majoritatea copiilor sunt abuzați și drogați puternic pe perioada cât sunt înn grija statului.

Ceea ce am aflat la finele lui 2014 și în 2015 realmente ne-a șocat și mi-a distrus cea mai mare parte a credinței mele în conceptele legate de libertate din Statele Unite.

Mai cred încă faptul că unul dintre cele mai importante documente scrise din istoria omenirii este Constituția SUA, dar valorile drepturilor omului pe care le reprezintă sunt deliberat ignorate și violate zilnic de-a lungul și de-a latul țării – și poate că au fost ignorate dintotdeauna.

Unul dintre motivele cunoscute care stau în spatele smulgerii copiilor de lângă părinții lor este traficul sexual cu minori și problema crescândă a pedofiliei.

În prima parte a acestui an, pe măsură ce tot mai multe birouri ale Procurorilor Generali ai SUA din diferite state au început să se îndrepte împotriva preoților catolici pedofili și a liderilor bisericii catolice care abuzau de copii, am decis să punem și noi problema pe tapet.

Așa am ajuns, în timpul acestor cercetări, să dăm la începutul acestui an peste Tribunalul Internațional pentru Justiție Naturală și a sa Comisie de Anchetă asupra Traficului de Persoane și Abuz asupra Minorilor din Londra.

TIJN a făcut un serviciu imens lumii întregi prin expunerea acestei probleme și încurajăm pe oricine să răspândească informațiile acestea către cât mai mulți oameni.

Pentru că primul pas în rezolvarea acestei a abuzului sexual asupra copiilor și a crimelor ritualice este să fim conștienți că această problemă chiar există, iar adevărul NU va fi găsit pe canelele media „principale” sponsorizate de corporații.

800.000 de copii din SUA dispar în fiecare an și 8 milioane în întreaga lume.

Acum, că știți adevărul, fie sunteți parte a problemei prin a o lăsa să continue, fie sunteți parte a soluției, expunând adevărul către oricine puteți, cu riscul de a face față disprețului celorlalți pentru că sunteți „adept al teoriilor conspirației”, „idiot” sau oricum vă vor mai numi masele spălate pe creier pentru că ați expus adevărul.

„Şi chemând la Sine un prunc, l-a pus în mijlocul lor,

Şi a zis: Adevărat zic vouă: De nu vă veţi întoarce şi nu veţi fi precum pruncii, nu veţi intra în împărăţia cerurilor.

Deci cine se va smeri pe sine ca pruncul acesta, acela este cel mai mare în împărăţia cerurilor.

Şi cine va primi un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primeşte.

Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării. (Sfânta Evanghelie după Matei, 18:2-6)

Iată Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi dar înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii.

Feriţi-vă de oameni, căci vă vor da pe mâna sinedriştilor şi în sinagogile lor vă vor bate cu biciul.

La dregători şi la regi veţi fi duşi pentru Mine, spre mărturie lor şi păgânilor.

Iar când vă vor da pe voi în mâna lor, nu vă îngrijiţi cum sau ce veţi vorbi, căci se va da vouă în ceasul acela ce să vorbiţi;

Fiindcă nu voi sunteţi care vorbiţi, ci Duhul Tatălui vostru este care grăieşte întru voi.

Va da frate pe frate la moarte şi tată pe fiu şi se vor scula copiii împotriva părinţilor şi-i vor ucide.

Şi veţi fi urâţi de toţi pentru numele Meu; iar cel ce va răbda până în sfârşit, acela se va mântui. (Sfânta Evanghelie după Matei, 10:16-22)

De Brian Shilhavy, Health Impact News

Categorii
Abuzurile polițieiAnti-familieExterneSatanismSocial
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

 1. Multumiri si felicitari pt aceasta traducere. O munca titanica si foarte importanta pe care sunt convins ca Dumnezeu o va rasplati pe masura.

 2. Am nimerit aseara, pe un documentar despre donatorii de sperma din SUA! Ceea ce am vazut, timp de o ora, m-a cutremurat, desi, credeam ca nu prea mai are ce sa ma oripileze in zilele astea mohorate ale anului de gratie 2018! Un fost donator, intrase pe site-ul infiintat cu ceva ani in urma, sub identitate anonima, dar pastrand numarul acela care-i fusese atribuit cand fusese donator, si, ce credeti? Avea vreo 72 de copii! A decis sa-i intalneasca pe doi dintre ei, fata si baiat, nascuti de aceeasi mama, necasatorita, dar feminista din asta convinsa ca poate sa decida ea cand, cum si cu cine sa aiba copii! Intalnirea a decurs „bine„, copiii au fost coplesiti, dar el a decis ca aceea e prima si ultima intrevedere cu ei, in conditiile in care fetita nici nu plecase bine de la intalnirea cu tatal biologic si intreba pe mama daca se pot muta in acelasi stat cu el!
  Oroarea decurgea din atrofierea totala a sentimentelor normale care ar fi trebuit sa domine acea relatie: mi s-a parut monstruos ca o femeie sa decida ca aduce pe lume niste copii din orice alt sentiment decat din dragoste, mai precis, te duci ca la supermarket, il alegi pe ala sa fie licentiat, inalt, cu parul cret, si gata! Nu-ti faci probleme despre frustrarile si tristetile copiilor care vor afla ca au fost facuti in felul acesta, spre deosebire de majoritatea din jurul lor!
  Ce lume e asta? Cum am ajuns sa traim, nu inseamna asta o infatuare fara margini a unei fiinte umane care se substituie Lui Dumnezeu? Pentru ca El si numai El, dispune venirea pe lume a unei fiinte, la fel cu plecarea ei de aici!
  In cate feluri ne substituim Lui Dumnezeu, zilnic? Cati dintre noi decid cine sa moara si cine sa traiasca, indiferent ca suntem medici, femei insarcinate, judecatori, oameni de stiinta, militari?
  Ne-am inmultit ca niciodata in istoria omenirii, dar si uraciunea pustiirii a crescut grozav! Uitati-va zilele acestea pe strazi, pe micile ecrane….consumerism exacerbat, sacose burdusite, oameni incruntati si gata de harta!
  Lumina Nasterii izbavitorului nostru de-abia mai palpaie, ici si colo, in cate un suflet! Demult, am citit undeva, ca atunci cand se va intoarce pe pamant, Domnul nostru Iisus Hristos, aproape nimeni nu va mai avea credinta in El si-n jertfa Lui!
  Dumnezeu sa aiba mila de noi, de toti!

 3. Absolut socante marturiile de mai sus, e incredibil in ce hal e satanizata lumea in care traim… cat ne mairabda Dumnezeu? 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.