X

Adevărații PĂPUȘARI ai REVOLUȚIEI ROMÂNE de la 1989

Imagine similară
Revolutia Romana din 1989. Soldati romani tragand nici ei nu stiu in ce

Walther Rathenau, evreu, scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse:

Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dan Amedeo Lazarescu, mason:

Cine nu știe ca in perioada celui de al doilea razboi mondial s-a stabilit instaurarea comunismului in Europa de Est pentru o perioada de 50 de ani, înseamnă ca nu știe istorie

Silviu Brucan (evreu, nascut Saul Bruckner, 1916 – 2006) spunea in 1990:

Am stiut cand vine trenul, am stat pe peron si l-am luat“

Gelu Voican Voiculescu:

Intr-o revolutie vechii conducatori trebuie sa moara”.

Asadar, exista niste papusari la nivel mondial care decid lucruri. Mari si mici. La nivel continental sau zonal. Si au planuri pe multe zeci de ani inainte. Pe care le pun in aplicare.

 

CRONOLOGIA REVOLUTIEI

Lui Ceaușescu i se ascundeau informații esențiale despre Bilderberg

Intr-un interviu dat de fostul ofiter SIE Stelian Octavian Andronic lui Ion Cristoiu, aflam ca in 1972 ofiterul nu stia nimic despre Bilderberg Group. Apoi a aflat ca acesta doreste crearea unui guvern mondial, a unei armate mondiale si a unei religii mondiale, new age. A trimis nota in Romania si raspunsul venit de la “centrala“ a fost ca nu prezinta interes. Lucru ce l-a suparat si ca urmare i-a pregatit lui Ceausescu o nota pe doua pagini pe care i-a înmânat-o aghiotantului acestuia la sosirea in Olanda, cu ocazia vizitei oficiale de atunci.

A doua zi i s-a dat nota inapoi cu specificatia ca “tovarasul a ordonat sa fie distrusa, impreuna cu toate materialele referitoare la acest subiect “.  Nu-si explica motivul dar precizeaza ca ulterior s-a intalnit cu acel aghiotant ce i-a reamintit sa taca …

INTREBARI :

Cine conducea in mod real “centrala“?

De ce lasau impresia ca nu-i intereseaza subiectul? Ca imbecili nu erau sa nu inteleaga importanta sa.

Cat de informat era Ceausescu despre chestiunile importante?

Prin extensie, cat de informat era despre ce s-a intampla in mod real la Timisoara?

De ce au fost ucisi sau au disparut cei ce urmareau activitatea “disidentilor“ importanti ce aveau relatii cu sovieticii sau occidentalii?

 

Rolul FMI in pregatirea terenului

imf.head.
Foto: http://clubofmozambique.com/news/watch-mozambiques-public-debt-crisis-a-taboo-at-imfworld-bank-annual-meetings-2017/

La inceputurile anilor 80 incepuse in mass-media vestica o intensa campanie prin care se critica regimul Ceausescu pe motiv de datorie externa, iar Europa Libera repeta zilnic aceeasi placa, evident cu scopul de a o afla cat mai multi romani.

Intr-un articol din 2010 din Adevarul, care citeaza Forbes, se specifica:

„În 1981, România se pregătea să ramburseze anticipat întreaga datorie externă evaluată la aproximativ 15 miliarde de dolari. Puţini ştiu că la sfârşitul anilor ’80, România intrase parţial în încetare de plăţi, iar conturile în valută îi fuseseră blocate.

A fost nevoie de un împrumut de la FMI de 1,5 miliarde de dolari (o sumă mare pentru acele timpuri) pentru rezolvarea situaţiei.”

Cititi va rog mai multe in articolul:

FARA SCAPARE? La sfârşitul anilor ’80, conturile în valută ale României fuseseră blocate. S-a rezolvat printr-un … imprumut la FMI

In 2011, in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ginerele lui Nicolae Ceausescu (Mircea Oprean, sotul Zoiei Ceausescu) declara ca nu socrul sau a decis sa achite integral datoria externa a tarii …

La acea vreme Poloniei (care avea o datorie cu mult mai mare) i s-a aprobat de catre FMI si Banca Mondiala reesalonarea datoriei in schimbul retrocedarii unor proprietati catre evrei. Romaniei insa nu … De aceea in cele din urma Ceausescu a dat in 1988 o lege prin care erau interzise imprumuturile de la cele doua institutii financiare, ceea ce pe stapanii sistemului bancar i-a enervat si mai tare.

Cititi va rog mai multe in articolul:

IPOTEZA. Nu Ceausescu a hotarat plata datoriilor? FMI si Banca Mondiala n-au mai vrut reesalonarea?

Plata datoriei externe s-a facut insa prin sacrificarea populatiei. Cei trecuti de 40 de ani isi aduc desigur aminte de cartelele pentru alimente, de uriasele cozi la ceea ce mai era la liber, de frigul din case, de intreruperea zilnica a curentului electric, de interzicerea circulatiei cu autoturismul propriu iarna, de uriasele cozi la benzina, etc.

Simultan, programul tv s-a redus la un singur post ce emitea cam doua ore pe zi, in care telespectatorii puteau viziona doar laude la adresa presedintelui Nicolae Ceausescu, a sotiei acestuia si uneori a Partidului Comunist Roman. In presa scrisa nu puteai citi mai nimic in afara acelorasi laude, in cinematografe nu mai vedeai super productiile de la Hollywood iar din librarii disparusera o gramada de autori.

Timp in care, poporului nu i se explica de ce se plateau acele datorii, deci de ce acele greutati. Asa ca, aceasta combinatie sinistra de lipsuri pe de o parte si de laude la adresa „conducatorului iubit” pe de alta parte, nu puteau avea decat un singur rezultat. Ceea ce s-a si intamplat. De la o iubire reala incepand cu anii 60, cetatenii au ajuns efectiv sa-l urasca la sfarsitul anilor 80.

Cateva exemplificari pentru cei mai tineri. Momentul 1968 – invadarea Cehoslovaciei:

http://www.youtube.com/watch?v=MpL8U-A_-lE

Si nu era doar un nationalism fara paine in anii aceia:

Iata si cum arata un telejurnal in 1971:

http://www.youtube.com/watch?v=Am_Zw8PixuM

Apoi au venit anii 80 si s-a ales praful:

Iata si ce putem citi in articolul Nicolae Ceaușescu a deconspirat planul FMI și al masonilor înainte să fie omorât:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
1 2 3Pagina următoare

9 comentarii

  1. Off-topic:

    “În privinţa alianţei cu Germania nazistă, Antonescu a replicat încă de la primele audieri că nu avea de ales. Rapturile teritoriale prin Dictatul de la Viena şi Pactul Ribbentrop Molotov, erau un semnal de alarmă spune acesta. Totodată Antonescu preciza că luptând cu Germania contra ruşilor, putea elibera Basarabia, urmând ca Hitler să-i ofere şi restul teritoriilor pierdute, ca recompensă. Totodată, Antonescu spune că a încercat mai multe variante.

    „Nu aveam nici o altă ieşire. România era total izolată. La toţi miniştrii străini la care m-am adresat, toţi mi-au refuzat orice sprijin”, preciza Antonescu în faţa Tribunalului Poporului.

    În ceea ce priveşte politica rasială, Antonescu spune, pe de o parte, că a fost constrâns în anumite situaţii de Germania nazistă, dar şi că s-ar fi exagerat mult cifra deportaţilor şi ucişilor. Totodată, Antonescu s-a apărat spunând că uneori deportările au fost pentru siguranţa evreilor din Basarabia şi Bucovina, dar şi din motive militare. Pe romi i-ar fi mutat pentru a menţine ordinea. ”Dacă evreii din ţara românească mai trăiesc, trăiesc datorită mareşalului Antonescu”, preciza Ion Antonescu, susţinând, în apărarea sa, că nu ar fi respectat toate dispoziţiile naziştilor.”

    (http://m.adevarul.ro/locale/botosani/de-fost-executat-ion-antonescu-controversele-jurul-capetelor-acuzare-pledate-tribunalul-poporului-1_56e831985ab6550cb8e13589/index.html)

      1. Da, ei l-au împușcat. Însă noi ce am făcut? Am ieșit în stradă strigând „Jos Ceaușescu!” pentru că nu aveam de mâncare, iar acum când uniunea sexului ne obligă să primim mizeriile lor, nu facem nimic!
        Apare vaccinarea obligatorie, o tiranie pe care nici Hitler sau Stalin nu au făcut-o. Ei ucideau trupul, acum însă se vrea moartea sufletului! Unul dintre vaccinuri, Gardasil, atacă în primul rând sufletul omului, prevenind efectul destrăbălării numită sex! Iar pentru a se asigura că există „beneficiari”, se face propagandă LGBT!
        Se va ajunge până acolo încât și perversiunile sexuale vor ajunge să fie obligatorii! Iar românul nu își dă seama de pericol! Le spune copiilor să învețe cât mai mult pentru a putea ajunge în lumea unde oamenii au dispărut, însă nu îi și ferește de adevăratele pericole! Dacă cineva vrea să facă avort, este încurajat!
        Observ cum lumea este stupefiată de crima de la metrou! Însă de milioanele de crime numite avorturi nici măcar nu se ferește! Dacă criminala de la metrou merită spânzurată, atunci cum stă treaba cu sexul?

  2. Unii din fosti sefi ai Securitatii Ion Ion care stia cele mai grele secret ale Securitatii a fost impins in fata unui tramvai si a murit. Fratele lui tot sef in Securitate stia prea multe si a fost impins in fata unui tren de securistii lui Ceausescu si a murit. Cumnatul lui era si el sef in Securitate si spion de top si dupa tradarea lui Ceausescu a fost omorat de CIA in Londra si adus in tara in sicriu sigilat- a fost torturat si omorat- s-aacoperit. Acum , partea cea mai grea: intodeauna dupa o asa moarte se fac presiuni si linsajuri pe familii la omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button