X

Se pare că nu dă bine să fii anti-ecumenist la protestul anti-migrație

La protestul anti-migrație din 16 decembrie 2018 a participat și un grup de români din jud. Neamț. În cuvântul lor au pomenit de trădarea ierarhiei ortodoxe la sinodul din Creta, ceea ce a determinat organizatorii să smulgă microfonul celei care vorbea


La minutul 15:30 se poate vedea incidentul.

Iată relatarea dnei Iustina Bacosca:

Războiul se duce pe orice vreme, căci duşmanul nu ţine cont că-i ploaie, ninsoare sau cer senin, că eşti bătrân, tânăr, neputincios sau în putere.
Duminică, 16.12.2018, în Bucureşti, pe o ploaie rece, judeţul Neamţ a fost reprezentat de un grup de patrioţi la mitingul autorizat împotriva Pactului pentru migraţie (un Pact criminal, globalist, transfrontalier, suprastatal şi supraconstituţional), împotriva islamizării României; împotriva anarhieie şi distrugerii etosului românesc.
Dacă de mai bine de 70 de ani, pentru neamul românesc, surprizele neplăcute nu s-au lăsat aşteptate, în ceea ce priveşte tradătorii şi formele diverse de trădare, iată că şi astăzi, chiar din grupul celor prezenţi la protest, din rândul organizatorilor, am putut vedea cu ochii noştri şi auzi cu urechile noastre cum cenzura este nelipsită şi apare chiar de unde te aştepţi mai puţin.
Atunci când este luat taurul de coarne şi se spune adevărul, fără menajamente, fără cosmetizări, când se expun adevăratele cauze care au dus astăzi la astfel de manifestări stradale: LEGALIZAREA AVORTULUI – CRIMĂ STRIGĂTOARE LA CER, ACCEPTAREA U.E. şi TRĂDAREA ORTODOXIEI, pe 16.06.2016, LA SINODUL ERETIC ŞI TÂLHĂRESC DIN CRETA, de către reprezentanţii B.O.R., care au votat în unanimitate documentele eretice şi unde s-a legalizat ECUMENISMUL- RELIGIA lui antihrist, apare cenzura chiar din rândul organizatorilor. Microfonul este luat cu forţa, la îndemnul unuia dintre organizatori, care a strigat panicat că persoana care ţine discursul este anti-ecumenistă şi trebuie să fie deposedată repede de microfon. Imediat, mulţimea prezentă este „liniştită” de liderul „Frăţiei Ortodoxe Sf. Mare Mucenic Gheorghe Purtătorul de Biruinţă”, pe motiv că intervenţia de la Neamţ a fot „o deviere”, scuzăndu-se pentru acest episod care nu era prevăzut de către organizatori.
Foarte trist, mai ales pentru protestatarii din Neamţ sositi, cu gânduri bune, după un drum istovitor, cu binecuvăntarea preoţilor duhovnici.
Şi uite aşa bietul popor român, care a mai rămas şi care mai are o fărâmă de energie să iasă în stradă, pentru apărarea credinţei şi a neamului, este fentat şi lupta este deturnată de la adevăratul ei scop, ducându-se doar o luptă de formă, putem spune, „corectă politic”. Poţi protesta despre orice numai despre ecumenism să nu aduci vorba.

SE PARE CĂ NU DĂ BINE SĂ FII ANTI-ECUMENIST LA MIŞCAREA ANTI-MIGRAŢIE !

Luptând cu efectele, fiind doar reactivi şi ocolind mereu cauzele nu vom duce nicicând lupta cea bună. Doar vom mima aşa-zisa mişcare de rezistenţă şi adevăratele cauze, care duc România la moarte duhovnicească, sufletească şi socială, nu vor fi eradicate niciodată.
Una peste alta, laţul se strânge, sita devine din ce în ce mai deasă, trădarea este totală, şi formele ei de manipulare din ce în ce mai ingenioase.
Trezirea CONŞTIINŢEI NAŢIONALE nu poate avea loc decât în ADEVĂRUL DE CREDINŢĂ, altfel în zadar mai batem km. la capitală, în zadar avem pancarte cu Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de biruinţă, cu Sf. Ştefan cel Mare, în zadar strigăm din toţi rărunchii CREDINŢA, PATRIA, FAMILIA! Nu poţi să fii ortodox, să reprezinţi o asociaţie ortodoxă şi să nu lupţi şi împotriva ecumenismului!
Se pare că a striga acum „CREDINŢĂ” semnifică pentru unii protestatari şi pan-erezia ecumenistă nu doar CREDINŢA ORTODOXĂ. Ecumenismul este erezia tuturor ereziilor, pe care vedem că o îmbrăţişează, cu multă inconştienţă, chiar români, reprezentanţii de frunte ai asociaţiilor ce poartă nume de Sfinţi, grupări ce se pretind a fi ortodoxe. Nu cred că este o concluzie pripită deoarece faptele vorbesc de la sine şi din moment ce reprezinţi o asociaţie ortodoxa este firesc să ai şi cuget ortodox şi atitudine ortodoxă. Sperăm în îndreptare, căci a fi ortodox este o cinste, un mod de viaţă şi nu demagogie şi fariseism.

ÎN POSTUL CRĂCIUNULUI, ÎN SFĂNTA DUMINICĂ, HRISTOS NU S-A LĂSAT BATJOCORIT !

SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

19 comentarii

 1. Trist! Dan Grajdeanu, liderul grupului ecumenist numit frăție ortodoxă, dovedește încă o dată că e un mare eretic, iar toate aceste acțiuni pe care le face sunt in numele ereziei, nicidecum după dreptarul ortodoxiei așa cum ne învață părintele Cleopa. Tuturor ereticilor, ANATEMA!

  1. ” toate aceste acțiuni pe care le face sunt in numele ereziei” ?
   Crestine, nu te-am vazut la acest mars in ploaie si in frig, nu te-am vazut la lucrarile de ajutor din Sfantul Munte, in manastirile si bisericile din Romania, la ajutorul dat copiilor si familiilor nevoiase la actiunile pentru apararea familiei crestine. Pe vremuri acest site era de folos, dar a ajuns rau, foarte rau.
   Chiar esti in masura sa arunci cu piatra ?

   1. Florin
    Aici este toata durerea…..sa ai o activitate crestina demna de lauda, sa stai in ploaie si frig la marsuri……si sa nu poti intelege un lucru elementar?!….ca
    ecumenismul te desparte de Dumnezeu?!
    Ce iti trebuie mai mare pedeapsa ca asta….sa fi cel mai baiat bun din lume…sa-ti dai haina dupa tine… de bun ce esti, dar in timpul asta sa-l ignori pe Dumnezeu!?
    Ca asta inseamna sa te faci ca nu intelegi ce s-a intamplat in Creta….ignoranta fata de dogmele care au fost insuflate de Dumnezeu prin sfintii parinti….fata de insusi Dumnezeu.
    Ca si crestin, daca nu ai la baza dogmele, invataturile sfintilor…si crezi ca poti sa le ignori, „esti caine surd la vanatoare”!..la orice activitate la care participi.
    De ce sa nu faci toate lucrurile astea impreuna cu Dumnezeu?!

 2. Sunt un membru al Fratiei Ortodoxe Sdfantul Mare Mucenic Gheorghe. Jurnalist. Conform deontologiei profesiei de jurnalist, trebuie sa pleci de la prezumtia de nevinovatie , sa dai dreptul celui acuzat sa se apere . Trebuie sa verifici din cel putin doua surse ca ceea ce spui despre aceasta Organizatie este adevarat. Adica faptul ca acea femeie nu a fost lasata sa vorbeasca mai departe nu are legatura cu cenzura. Faptul ca era tarziu, eram uzi , era frig si trebuia sa continuam marsul catre Parlament, este unul din motivele care au determinat oprirea acelei femei. Un al doilea motiv este acela ca acel protest nu era ptr Sinodul din Creta ci in mod expres ptr pactul antimigratie si acea femeie nu a avut nici mai devreme un discurs pe tema zileim pe obiectiv ci mai degraba cauta sa spuna ce o doare pe ea cum au facut si altii . Consider ca in astfel de jurnalism parerea ta mai putin conteaza si ca nu trebuie sa arunci cu noroi in ceilalti, mai ales cand nu cunosti multe despre acestia. Participand la sedintele saptamanale ale Fratiei Ortodoxe, am remarcat chiar o lupta a membrilor in frunte cu liderul, contra Ecumenismului, asa ca faci o mare greseala aducand aceste acuzatii, care pune in umbra prestigiul si imaginea Organizatiei . Iti spun din propie experienta ca astfel de stiri nerumegate, aruncate gratuit si cu atata usurinta, iti poate afecta cariera si chiar viata pe viitor. Am facut un ziar cca 2 ani , Vatra Neamului ISSN 2359-7836am facut aceasta greseala ca redactor sef, de a scrie intr-un editorial despre faptele unei firme portugheze…M-au dat in judecata in 2013, actiune delictuala, cerandu-mi 100.000 euro daune morale . Acum calomnia se pedepeseste si cu inchisoare. Deja ai cativa dusmani care investigheaza iesirile tale calomnioase. Posibil sa patesti ca mine, sa nu mai ai dreptul la aceasta publicatie… Doamna ajuta !

  1. se vede clar pe filmare, nu trebuie sa va mai justificați lașitatea… voi bagati mizeria sub preș si nu veti avea sorți de izbândă, cum s-a întâmplat la referendum

  2. Domnu’, mata, ca jurnalist, ar trebui sa stapanesti limba romana. Scrie in dictionar ce inseamna „calomnie”. Femeia aia n-a calomniat, ci a spus adevarul. Problemele avute de matale pe tema calomniei nu intereseaza pe nimeni. Adevarul trebuie spus.

  3. Si ca sa fie clar ce spun, articolul prezintă un adevăr, fără urmă de calomnie, caci imaginile sunt elocvente. Doamna a spus si ea adevarul. Unde e calomnia?

  4. Aveți un discurs asemănător liderului vostru se vede că sunteți in același duh eretic, vorbiți mult și nu transmiteți nimic. Femeia a spus clar despre trădarea ierarhilor la sinodul eretic din Creta, căci dragilor, aceasta e adevărată problema, de aici deriva toate nenorocirile, daca noi că neam am apostaziat, vom suferi urgia lui Dumnezeu, iar voi sunteți îndărătnici și ca scuză că se face dezbinare luați partea lupilor. Dar nu mă aștept să înțelegi, nici tu nici ceilalți membri eretici ai frăției.

  5. Cretu Marius
   Cat de greu va este sa spuneti si voi adevarul!
   Parca va toarna cineva cu ulei incins cand va spune ca a fost tradata credinta ortodoxa prin semnaturile ierarhilor in 2016.
   Ca fratie ortodoxa, trebuia sa aveti habar ce inseamna cand cineva denatureaza adevarul!?….mai ales in materie de credinta!
   Iar cand cineva va spune ca acest lucru s-a intamplat…voi in loc sa ascultati ce are omul de spus…repede ia-ti taiat craca!
   Intelegeti ca adevarul de credinta nu se invarte in jurul legilor sau regulamentului pe care il aveti voi acolo…sau pe care statul vi la imprimat pe creier la facultatile pe care le-ati absolvit!
   Prin justificarea pe care ai incercat sa ne-o prezinti..nu denota decat ca si tu esti la fel ca majoritatea jurnalistilor…cu rahatelul in pantaloni!
   Mai bine taceai…..Imaginea face cat o mie de cuvinte!

   Concluzia este ; ca sunteti de evitat atata timp cat nu aveti habar ce a insemnat „sinodul din creta” pt credinta ortodoxa!

 3. Auzi, cica PLUS. Atata a frecat cuvintele alea Ciolos, numai sa-i iasa ceva acolo si lui. Lipseste egalitate! Altfel era masonic pe fata! Dar auzi, si unitate dar si solidaritate. Mai sa fie, o fi o diferenta mare. Apropos, asta-mi aminteste de aceea de la Patriarhie, de ectenia aia. Ceva de genul: inca ne rugam pentru lucratorii si ziditorii .. catedrei. Chiar asa? Si lucratorii dar si „ziditorii”? Diferenta mare nu gluma. Dar e evident pt cine e dedicata treaba cu „ziditorii”. Cunosc preot care spune ectenia asta dar mai putin „ziditorii”, pt ca e inutil dar si servita unor orgolii … oculte

  https://www.dcnews.ro/ciolos-are-un-nou-partid-a-renuntat-la-miscarea-romania-impreuna_628570.html

 4. Nu sunt membru al Frăției dar am fost de față la incident. Femeia care a vorbit nu a zis rău ce a zis până nu s-a trezit să aducă în discuție lucruri care dezbină. Înțeleg că voi ”nepomenitorii” vă simțiți cei mai breji cai de pe pământ și încercați să o arătați tuturor, dar asta vă duce în mândrie și nu se cade s-o faci în fața lui Dumnezeu. Să vă fie rușine.

  1. Nu trebuie să fii nepomenitor ca sa condamni erezia din Creta. Dna respectiva nu s-a prezentat pe sine ca fiind nepomenitoare, ci a amintit cauzele care au determinat pana la urma iesirea noastra in strada, pentru ca Dumnezeu si-a intors fata de la noi datorita pacatelor si caderilor noastre, iar acum ne impresoara fel si fel de probleme. Voi daca sunteti impotriva ecumenismului, cum va place sa ziceti, chiar nu-i considerati responsabili in niciun fel pe ierarhii romani? Pai voi va despartiti de toti Marii Duhovnici, mai ales de Părintele Justin Pârvu, desi va place sa va afisati cu steagurile la mormantul sau, dar va spunem ca nu aveti nicio treaba cu duhul sau, cu atitudinea sa de lupta si de aparare a Dreptei Credinte.

 5. Domnule Radu Rădulescu spuneți că acea femeie a adus în discuție lucruri ce dezbină;probabil că în concepția dvs.pentru a nu mai exista aceste dezbinări,ar trebui ca toți credincioșii să devină trădători,cu alte cuvinte să accepte acel nenorocit de sinod și să se dea de partea lui satan;pentru toți cei care știu ce reprezintă sinodul din Creta,vor ști că nu exagerez când fac această afirmație din mai multe motive:primul este faptul că tradițiile Bisericii au fost păstrate nealterate mii de ani,iar satan nu suportă acest lucru așa că și a trimis reprezentanții la luptă;al doilea motiv ar fi faptul că la un sinod așa zis ortodox au fost reprezentanți din majoritatea organizațiilor așa zise bisericești.
  Concluzia:du te dumneata la preanefericiții reprezentanți ai B.O.R. și spune le că Dumnezeu este neschimbător și că așa trebuie să fie și Biserica,iar prin ceea ce au făcut dumnealor au creat dezbinarea de care vorbești dumneata

 6. Interventia surorii noastre intru Hristos, Iustina, la protestul de pe 16 dec a fost de la Dumnezeu. Ea n-a venit la protest cu gandul de a dezbina, mai ales cand in filmare se aude CLAR ca ea doreste sa atinga toate cauzele maniei lui Dumnezeu asupra poporului roman, nu doar tradarea reprezentantilor B.O.R. Singura chestiune foarte importanta este ca trebuie sa avem mare grija cum ne exprimam: nu Biserica a tradat, pt ca Biserica apartine lui Hristos si nici portile iadului n-o vor birui, ci reprezentantii lumesti ai Bisericii Ortodoxe Romane. Cuvantul „Biserica” este si va ramane vesnic sfant, si neintinat de oamenii(reprezentatii B.O.R.) care nu-L urmeaza pe Hristos. Iar Dumnezeu este Cuvantul!

  1. Asta trebuie sa inteleaga si domni reprezentanti ai marsului..si nu numai…ca nu se desparte nimeni de Biserica…ci numai de tradatori Ei !

 7. Are dreptate doamna Bacosca : legea avortului și ecumenismul legiferat in creta și recunoscut în unanimitate, numai de reprezentanții B.o.r., sunt cauzele principale care conduc la colonizarea tării cu populații străine. Pocăința sincera și întoarcerea la ortodoxie prin respingerea sinodului tâlhăresc din Creta, ne mai poate salva .

 8. Tot respectul ca au iesit in strada, dar sa smulgi microfonu de la doamna si sa mai zici ca „mai sunt si devieri” sau cum spunea domnul Radu Radulescu mai sus „spunea lucruri care dezbina” nu dezbina nimic afirmatiile, Ierarhii nostri nici macar nu s-au exprimat despre acest acord cu migratia tac malc si tacerea pana la urma e un raspuns rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.