X

VIDEO: Un nor masiv a apărut în jurul New York-ului. Mass-media internațională a început să realizeze că prin HARP se controlează clima

Un val de nori care a înconjurat orașul New York a ridicat temerile în rândul cetăţenilor spunând că guvernul american controlează vremea pin metoda HAARP – arma cu care se manipulează vremea. Proiect lansat de Forțele Aeriene ale SUA, Marina, Universitatea din Alaska Fairbanks și Agenția de Cercetare Advance Apărare.

Tehnologia HAARP constă dintr-un ansamblu de turnuri care iradiază atmosfera cu cantități enorme de unde radio de frecventa joasă (EFJ). Turnurile HAARP arată ca niște antene normale, dar sunt specializate în emisia de unde radio. America a construit cea mai mare arie de turnuri HAARP în Gakona, Alaska, pe o suprafaţă de 40 de acri. Turnurile HAARP de pe teritoriul SUA sunt acţionate de Directoratul vehiculelor spaţiale al Laboratorului de cercetare al forţelor aeriene americane.

Într-un videoclip vedem cum oraşul american este înconjurat un nor imens și drept. Persoana care filma scena spune: „Această formare de nori pare înfricoșătoare”. „Se întâmplă ceva cu climatul”.”Cred că știința a schimbat clima sau ceva de genul asta”.

Videoclipul a devenit viral pe social media iar opiniile oamenilor au fost de îngrijorare. O persoană a scris: „Nu este evident acum? Se întâmplă ceva”. Un alt comentat, „Cred că guvernul ascunde ceva de noi.”

Mulți teoreticieni cred că guvernul american utilizează deja programul HAARP pentru a controla vremea prin utilizarea trasabilității chimice. Ei susțin că acest produs este utilizat pentru a încetini efectele încălzirii globale, notează dailystar.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Chemtrails
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Noi nu credem in HAARP. Am asistat la o discuție între duhovnicul meu și un călugăr roman de la o chilie de pe lângă Schitul Lacu din SF Munte. Călugărul ii dădea înainte cu HAARP. Duhovnicul meu i-a zis:”Ma nacajesc ca vin pana aici ca sa aud asta de la unul ca tine.”
    HAARP NU ARE PUTERI.

    A-i atribui lui HAARP astfel de puteri înseamnă a fi necredincios. Pierdere de timp. Tras cu tunul după muste. Dacă duhovnicul nu îți este lămurit in aceasta privința, pune burta pe carte. Imi pare rău dar chiar n-am niciun chef sau fiu politicos.

    Poște cei care cunosc ar trebui mai degrabă sa se întoarcă la profețiile Starețului Antonie despre acest oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.