X

Video de la Marşul împotriva Pactului pentru Migraţie (5 decembrie)

"Chemați românii plecați, nu imigranți" – marș împotiva "colonizării României"

"În loc să poarte de grijă poporului care i-a ales să guverneze țara asta, ei încearcă să inlocuiască cele 5 milioane de români plecați pentru o pâine mai bună cu emigranți. Adică pe ai noștri, lasă-i să moară în gunoi, că aducem niște emigranți să-i înlocuiască. Nu mai avem niște conducători care să aibă frică de Dumnezeu, dragoste de neam și țara."-15 ONG-uri au organizat un marș împotrivă "colonizării României"

Gepostet von Epoch Times Romania am Mittwoch, 5. Dezember 2018

Daca stie cineva dintre voi ce-s cu vestele acelea galbene, sa ne dati si noua un semn, va rugam.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Fratia Ortodoxa? Wow

    imi amintesc ca i-am vazut prima oara pe unii din ei acum vreo 3 ani prin Athos. Munceau cumintei si harnici pe langa o chilie romaneasca. Am vorbit cate ceva, cum se administreaza, cine-i mai ajuta (evident latifundiarul care le oricine ajuta numai drept-marturisitorii nu, ba chiar ii goneste si asupreste), ce obiective au, ce au mai realizat pana acum, mi se parusera laudabili, mai ales ca aveau acele orientari „de dreapta” in ei etc. A venit moment sa-i intreb de Creta ce ziceti? stiti ce s-a aprobat in Creta anul asta, nu? Deruta totala. Habar nu aveau ce a putut sa fi fost in Creta. Nici prin cap nu le-a trecut. Pareau rupti aproape total de realitate, de orice realitate. Cand le-am zis au parut ca si asa foarte putin ii intereseaza. Pareau genul ala de chipurile „cumintei” care-si „vad de pacatele lor” si nu ii intereseaza de „pacatele altora”, ca e pacat si asta. Aiuristic. Cine le-a zis ca au cumva un duh de sectari nu a fost prea departe de adevar. Le-am zis, drepta-credinta omule! Da? Bine, pana la urma a zis seful lor de acolo ca o sa se interese sa vada si el despre ce e vorba. Apoi am auzit mai tarziu ca s-au mai pus la punct .. Pacat de munca lor, ei chiar se daruiesc prin ceea ce fac, dar cum sa pierzi din vedere dreapta-credinta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.