X

Video de la Marşul împotriva Pactului pentru Migraţie (5 decembrie)

"Chemați românii plecați, nu imigranți" – marș împotiva "colonizării României"

"În loc să poarte de grijă poporului care i-a ales să guverneze țara asta, ei încearcă să inlocuiască cele 5 milioane de români plecați pentru o pâine mai bună cu emigranți. Adică pe ai noștri, lasă-i să moară în gunoi, că aducem niște emigranți să-i înlocuiască. Nu mai avem niște conducători care să aibă frică de Dumnezeu, dragoste de neam și țara."-15 ONG-uri au organizat un marș împotrivă "colonizării României"

Gepostet von Epoch Times Romania am Mittwoch, 5. Dezember 2018

Daca stie cineva dintre voi ce-s cu vestele acelea galbene, sa ne dati si noua un semn, va rugam.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Fratia Ortodoxa? Wow

    imi amintesc ca i-am vazut prima oara pe unii din ei acum vreo 3 ani prin Athos. Munceau cumintei si harnici pe langa o chilie romaneasca. Am vorbit cate ceva, cum se administreaza, cine-i mai ajuta (evident latifundiarul care le oricine ajuta numai drept-marturisitorii nu, ba chiar ii goneste si asupreste), ce obiective au, ce au mai realizat pana acum, mi se parusera laudabili, mai ales ca aveau acele orientari „de dreapta” in ei etc. A venit moment sa-i intreb de Creta ce ziceti? stiti ce s-a aprobat in Creta anul asta, nu? Deruta totala. Habar nu aveau ce a putut sa fi fost in Creta. Nici prin cap nu le-a trecut. Pareau rupti aproape total de realitate, de orice realitate. Cand le-am zis au parut ca si asa foarte putin ii intereseaza. Pareau genul ala de chipurile „cumintei” care-si „vad de pacatele lor” si nu ii intereseaza de „pacatele altora”, ca e pacat si asta. Aiuristic. Cine le-a zis ca au cumva un duh de sectari nu a fost prea departe de adevar. Le-am zis, drepta-credinta omule! Da? Bine, pana la urma a zis seful lor de acolo ca o sa se interese sa vada si el despre ce e vorba. Apoi am auzit mai tarziu ca s-au mai pus la punct .. Pacat de munca lor, ei chiar se daruiesc prin ceea ce fac, dar cum sa pierzi din vedere dreapta-credinta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.