X

Fenomenul polițistului UCIGAȘ, ulterior SINUCIGAȘ. Al doilea caz din ultimele luni

Anchetatorii au stabilit, în cazul de la Oraviţa, că poliţistul şi-a ucis iubita – cu care avea un copil de un an şi două luni – cu mai multe lovituri de cuţit, apoi s-a sinucis. Este a doua crimă urmată de sinucidere în care este implicat un polițist din ultimele luni.

Deşi este zi de sărbătoare, la Oraviţa a avut loc un eveniment nefericit, şi anume, o crimă, urmată de o sinucidere. Era o familie legal constituită, un poliţist de la Transport Feroviar din oraş, de 37 de ani, concubina sa, de 33 de ani, şi aveau o fetiţă de un an şi două luni, care, din fericire, se afla la bunica din partea tatălui. Situaţia materială a acestei familii era foarte bună. Se fac verificări, se vor audia martori, trebuie să vedem de ce s-a întâmplat cu această crimă, urmată de sinucidere”, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, Laura Gabriela Iancu, transmite Reper 24.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform acesteia, leziunile produse asupra poliţistului TF sunt autoprovocate, cu un obiect contondent, posibil cuţit, o lovitura în inimă fiindu-i fatală. Și asupra concubinei sale a fost folosit tot un obiect contondent, femeia prezentând multiple leziuni, unele dintre ele în zone vitale (spate, inimă).

Cornel Hernea era angajat al Poliţiei Române din anul 2002. Absolvent al Şcolii de Agent de Poliţie Câmpina, acesta a fost transferat la Poliţia Transporturi Caraş-Severin, lucrând la Moldova Nouă, Caransebeş şi mai apoi Oraviţa. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, cms. şef Dinu Nicorici, acesta a fost cunoscut ca un coleg bun şi nu a avut niciodată probleme în cadrul serviciului.

În luna martie a acestui an a fost evaluat psihologic pentru îndeplinirea atribuţiunilor funcţionale şi a fost declarat apt pentru îndeplinirea serviciului. Nu am avut niciun fel de fapte care să ne indice o posibilă astfel de întâmplare nefericită”, a afirmat Nicorici.

În ultimul timp, poliţistul a acuzat ceva probleme de sănătate fizică, fapt pentru care se afla în concediu medical, de zece zile.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

    1. @ Contra

      Cu riscul de a ma repeta fata de unii cititori: cei care lucreaza in sistem, cu precadere in institutiile de forta, sunt alesi dupa un anumit profil sau protocol.

      Sunt alesi genul de indivizi dependenti in primul rand psihologic de o stabilitate sociala, tocmai pentru a se afla intr-un conflict de interes, cand ar fi pusi in situatia de a avea ezitari in a apara sistemul.

      De aceea ei sunt obedienti si loiali sistemului.

      In momentul cand stabilitatea sociala le este lezata de un anume eveniment, gestul lor este in majoritatea cazurilor unul suicidal.

      Rar o sa vezi politist care sa o ia pe alcool sau boschetareala. Glontul sau streangul le vad cele mai accesibile rezolvari.

      Sunt oameni foarte slabi ca si caracter.

      Nu exista sa ai prieteni in politie. Iti par tie prieteni, ei se folosesc de o asa zisa relatie de prietenie, pentru a avea acces la anumite informatii din medii intime. Daca pot sa promoveze, te toarna in secunda doi fara nici o remuscare.

      Exista si exceptii, acestea fiind exact pentru a confirma regula.

  1. Au fost cel putin trei cazuri in ultimele luni.

    In afara de cel de la Oravita, a fost cazul din noiembrie de la Piteşti – un poliţist, şi-a împuşcat copilul de 3 ani cu arma de serviciu şi apoi s-a sinucis:

    https://www.mediafax.ro/social/incident-socant-in-pitesti-un-politist-fiu-al-unui-lider-pnl-si-a-impuscat-copilul-de-3-ani-si-s-a-sinucis-tanarul-fusese-declarat-apt-psihologic-in-ianuarie-vecina-parea-un-om-echilibrat-17597603

    Al treilea caz – luna iulie, Targu-Jiu, o poliţistă și-a împușcat mama și băieţelul de 6 luni cu arma soţului.

    https://observator.tv/eveniment/crima-targu-jiu-politista-ucigasa-262787.html?fbclid=IwAR1FiwFLx5_J983sFZ4bBpxoqn3RXyUBEESSH6eDklfsukyrCmZZxbQoYN0

    Nici o surpriza. De un an de zile spun ca se intampla niste lucruri in Romania care pot face oamenii sa o ia razna mult mai repede decat pana acum. Pulverizarea de substante neurotoxice cu efect neuropatologic, unde sonice de joasa frecventa care au un efect teribil asupra organimului uman – si fizic si psihic, mai ales daca a fost intai expus la substante toxice si mediul e foarte poluat electromagnetic. Asta e abia inceputul.

    Psihiatrii au anticipat niste lucruri si intr-o Conferinta la inceputul anului si-au propus sa redevina activi – probabil ca pana acum au fost in adormire.

    Neurologii s-au declarat recent interesati de crearea unui registru de probleme neurologice, dat fiind faptul ca au devenit in ultima vreme extraordinar de diverse, de numeroase si de precoce. Mi s-a parut ironic faptul ca am citit aceasta stire pe o pagina de Internet din Cluj-Napoca pe care era foarte vizibila o reclama la cea mai de succes companie de pulverizare de substante toxice in aerul respirat de romani – Coral Impex SRL. Asa ca nu m-a surprins deloc ca nici pana azi nu a fost aprobat un comentariu al meu pe acea pagina, in care atrageam atentia asupra riscurilor neurologice ale expunerii populatiei la aceste substante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button