X

[VIDEO] ECUMENISM flagrant și de Centenar al pseudo-patriarhului Daniel Ciobotea. “Sfințirea” monumentului Unirii de la Alba Iulia alături de “preoți” greco-catolici

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Site-ul alba24.ro relatează evenimentul desfășurat de 1 Decembrie 2018. Am avut o unică zi și pe aceea au murdărit-o. Începând cu minutul 1:10, se poate vedea cum ss Daniel stropește cu agheazmă monumentul, ca apoi să-și înceapă “slujba” protopopul greco-catolic de Alba-Iulia și un grup de “preoți” greco-catolici, ușor de identificat, chiar dacă poartă straie aparent ortodoxe, prin faptul că folosesc formula de “sfântul spirit”, în loc de Sfântul Duh.

Monumentul Unirii de la Alba Iulia, cea mai recentă construcţie ridicată în Parcul Unirii – în apropiere de Catedrala Reîntregirii, a fost sfinţit sâmbătă, de Ziua Naţională. Slujba de sfințire a fost oficiată de către Patriarhul României, alături de ÎPS Irineu şi un sobor de preoți.

La momentul sfințirii a fost prezent primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava și cel mai nou ministru al culturii, Daniel Breaz.

Edificiul are aproximativ 22 de metri, cam cât un bloc de 7-8 etaje, şi o masă de 1.530 de tone. Secţiunea stâlpilor-bolovani este de 2.20/1.60, înălţimea lor ajunge la 2 metri.

Nu se specifică nimic despre “preoții” greco-catolici.

TrinitasTV a difuzat știrea, la fel evitând să precizeze momentul ecumenist.

Tot în acest an, pseudo-ierarhii Irineu de Alba-Iulia și Varlaam Ploieșteanul cu același protopop greco-catolic de Alba-Iulia au înfăptuit împreună slujba de reînhumare a luptătorilor anticomuniști la Alba Iulia. Deci, o altă ierurgie interzisă de Sfintele Canoane.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Și așa românașul nu poate merge nici macar să sărbătorească Marea Unire din cauza ecumenismului!
    Mă doare sufletul pentru sângele vărsat!

  2. Sa nu uitam ca ptr unitatea tarii au fost implicați și preoți catolici,așa cum la fel prin pușcăriile comuniste au fost și catolici

    1. Asta nu inseamna sa amesteci lumina ( ortodoxia) cu intunericul(restul religilor)!
      Sfintele canoane nu iti dau voie!
      Nu dupa mintea mea… nu dupa mintea ta…sau a patriarhului.
      Cine nu respecta dogmele Bisericii, se afla pe dinafara,…ca in cazul de fata!

    2. Catolicii nu au Taine, deci nici preoți! Catolicii sunt eretici. Dumnezeu știe cum a fost primită suferința și jertfa lor în pușcăriile comuniste, dar nu ca a unor preoți!

  3. Adrian Docea crede că BOR reprezintă „România retardă” și „criminalii în sutană”. Legătura comună între Austria și primarul Alba Iuliei, Mircea Hava, care „n-are bani de Centenar”

  4. Adevărații creștini mai au un pic până trebuie să se întoarcă în catacombe, ca in primele trei secole, iar bisericile vor fi pline de ecumeniști.
    Cu noi este Dumnezeu.

  5. Langa patriarhul daniel s-au aflat si doi impostori regali,exprincipele nicolae si alina maria binder.Au ajuns in apropierea tuturor oficialilor de la Alba Iulia prin faptul ca au fost invitatii lui Calinic de la arges.Cel care i-a cununat religios si pe care i-a facut de rusine in toata tara ca sunt puturosi. i-a indemnat sa puna mana la munca,sa sape santuri,sa vopseasca garduri,sa care apa rece pt ca i-a vazut ca desi au diplome nu sunt competenti sa aiba o meserie. Mai grav este caracterul lor imoral si cu obraznica indraznire stau aproape de preoti in biserica.Cum mai poate fi moral nicolae in fata preotilor cand el a incercat marsav sa convinga sa faca avort pe mama copilului sau? Si apoi nu si-a asumat paternitatea copilului nascut.Si alina binder practicanta yoga e primita in apropierea preotilor!!! Nicolae si alina binder cu un tupeu obraznic si marsav vor sa fie rege si regina ai Romaniei dar cu asa caractere mizerabile nu au ce cauta in biserica si nici nu pot fie modele in societate.

    1. … nu mai e “regal” Nicolae, prin caderea lui, din pacate…
      La parastasul bunicului are dreptul sa fie prezent.
      Sa-i “lasam” posibilitatea crestina sa-si marturiseasca pacatele si sa se pocaiasca – si el. si sotia sa. Si desigur, sa abandoneze practicile si manifestarile anti-crestine, adica ne-ortodoxe.
      … Iarta-ma dar stiam ca Iisus a venit si pentru cei “bolnavi” sufleteste, nu “doar” pentru dreptii “din fire”, pentru a aduce inapoi oile ratacite…
      Nu fi speriat – nu poti accede la tron daca nu esti pus pe lista succesorala pe care Suveranul o hotaraste, prin puterea data de Dumnezeu. Nicolar nu mai este dar poate fi repus.
      Oricum, avem Regina – slava Domnului!
      Mai ramane sa fie sustinuta de popor reparatia, recunoasterea formei de guvernamant – monarhia si sa poata fi incoronata Regina Margareta I-ai.

  6. Trist daca este asa precum spuneti, un compromis, cat de mic, atrage intodeauna un altul! Nu ne ramane decat sa fim vigilenti. La un moment dat se vor clarifica aceste lucruri.

  7. Fratilor, ati remarcat cum in acest video la min. 1:29 , asa numitul patriarh, dl. Daniel Ciobotea “face crucea”? Cu palma deschisa. Seamana a fi in mod papist, mai degraba decat altceva, caci ortodox nu pare a fi… Poate ca nu ii mai pasa sau nu se mai fereste; daca ar fi doar lipsa de intentie sau greseala ( la nivelul asta?), e oricum prost exemplu pentru popor.

    Sa ne ajute Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button