X

Oamenii de știință de la Harvard și Yale doresc să pulverizeze CHEMTRAILS în atmosfera Pământului pentru a rezolva INCALZIREA GLOBALA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Oamenii de știință să pulverizeze “Chemtrails” în atmosfera noastră pentru a rezolva încălzirea globală

Oamenii de știință de la Harvard și Yale doresc să pulverizeze chemtrails toxice în atmosfera Pământului pentru a “bloca soarele” și pentru a rezolva încălzirea globală. 

Potrivit unei propuneri recent publicate într-un jurnal numit Environmental Research Letters, aerosolii pentru a reduce lumina solară vor fi pulverizați din cer, ceea ce ar bloca cea mai mare parte a luminii naturale.

Breitbart.com raporteaza: Tehnica propusa implică lansarea de particule de sulfat in stratosfera inferioara a Pamantului, la altitudini de pana la 12 kilometri inaltime.

În prezent, tehnologia există, dar nu există aeronave adecvate pentru a transporta particulele și “dezvoltarea unui container nou construit pentru scopuri cu capacități mari de încărcătură nu ar fi nici dificil din punct de vedere tehnologic, nici prohibitiv costisitor”, au spus cercetătorii.

Cercetătorii au estimat că ar costa 3,5 miliarde de dolari pentru a lansa un sistem în 15 ani și ar costa 2,25 miliarde de dolari pe an pentru a se menține pe parcursul acestor 15 ani.

“Nu facem nici o judecată în privința dorinței ISA”, se afirmă în raport. “Noi arătăm pur și simplu că un program de implementare ipotetic care începe de 15 ani, în timp ce ambele sunt extrem de incerte și ambițioase, ar fi într-adevăr posibil din punct de vedere tehnic dintr-o perspectivă de inginerie. Ar fi, de asemenea, remarcabil de ieftin. ”

Raportul recunoaște, de asemenea, că va fi necesară cooperarea între mai multe țări din întreaga lume pentru a face viabil proiectul. De asemenea, raportul a admis că această tehnică nu este lipsită de dezavantaje: ar putea afecta negativ randamentele culturilor, poate duce la secetă sau poate provoca și mai multe condiții meteorologice extreme.

Propunerea nu abordează problema gazelor cu efect de seră care sunt, în prezent, o cauză principală în domeniul schimbărilor climatice.

Autorii raportului au fost sceptici, Philippe Thalmann de la École Polytechnique Fédérale de Lausanne, afirmă: “Din punct de vedere al economiei climatice, managementul radiației solare este încă o soluție mult mai rea decât emisiile de gaze cu efect de seră: mai costisitoare și mult mai riscante pe termen lung.”

David Archer de la Departamentul de Științe Geofizice de la Universitatea din Chicago a comentat: “Problema cu ingineria climaterică în acest fel este că este doar un ajutor temporar care acoperă o problemă care va persista esențial pentru totdeauna, de fapt sute de mii de ani pentru fosile CO2 de combustibil pentru a merge în cele din urmă în mod natural. Va fi tentant să continuăm să amânăm curățarea sistemului nostru energetic, dar vom părăsi planeta într-o formă de susținere a vieții. Dacă generația viitoare nu și-a îndeplinit proiectul de lege privind clima, ei vor suferi de toată încâlzirea climatică.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Fara soare = foamete = reducerea populatiei.

Daca acest soi de chemtrails este deocamdata doar o propunere, atunci ce anume pulverizeaza de zor actualmente deja avioanele?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. HM ..CHIMICALE DAR SA PUS INTREBAREA CUM VA AFECTA ACEST LUCRU TOT CE ESTE VIU PE PLANETA DACA LUMINA NATURA NU VA VENI CUM VA MAI FI SI CRESTE COPACI PLANTE DACA TOT ESTE ALTE PERSPECTIVE DE ENERGIE DE CE NU SE RENUNTA LA ENERGIILE ACTUALE CARE POLUEAZA MULT PAMANTUL SI CEEAZA EFECT DE SERA ? AU FOST CERCETATORI CARE AU LUAT ENERGIE DIN ATMOSFERA SE STIE DAR AU FOST UCISI .TOT ACEST CHEMTRAILS CHAR E BENEFIC TERREI ? ORI UNDE AU INTERVENIT OAMENII AU PERTURABAT GROSOLAN TOTUL .SAU FACETI EXACT CE FACE UN MEDICAMENT BUN PENTRU O BOALA DAR ARE EFECTE ADVERSE 13….NU MAI DEFRISATI COPACII…LIPSA OXIGENULUI CREEAZA EFECT DE SERA SE STIE NU ? OAMENII VOR LUX VOR MOBILA DE LUX DIN LEMN DIN CE IN CE MAI PUTIN COPACI SI PADURI DE DEFRISAT CAND NU VA MAI FI PADURI CARE DEGAJA OXIGEN CE VA MAI FI? CE VETI FACE CEI BOGATI ?STAM PE O BOMBA CARE ESTE TERRA SI .UN GLOB PAMANTESC VIU …CARUIA NU-I CONVINE ACTIVITATEA OAMULUI DEJA SANTEM SUPRASATURATI CU TOT FELURI DE E-URI VATAMATOARE OMULUI SI CHIMICALE ACUM VOR SA MURDAREASCA DE TOT SI SA SPREEEZE SI ATMOSFERA.SAU LITOSFERA? DEJA NU O FACETI CU AVIOANE ? CARE LASA DARE SI DUNGI ORE INTREGI SA CARE ARD PUR SI SIMPLU COPACII SI USUCA ?EU CRED CA VA FI VATAMATOARE IN TIMP OMULUI POATE MOMENTAN VA FI BINE DAR EFECTELE URMATOARE VOR SIMTII OAMENII..

  2. Vor sa intunece pamantul. Conform apocalipsei, cand va veni antihrist, se va intuneca pamantul, lumina va disparea, el va imparati in intuneric.

  3. De asemenea, mai scrie in Biblie , pamantul nu-si va mai da roada sa. Va fi foamete. Oamenii pecetluiti se vor duce la antihrist sa-i ceara de mancare, iar el le va spune” Eu de unde sa va dau, daca Dumnezeu nu a mai dat nimic sa se faca pe pamant?”

  4. E foarte ecologic sa arunci sulfati sau orice alte substante chimice in atmosfera deja plina de pulberi toxice. Si bineinteles foarte economic, ca doar iei banii din buzunarul nenorocitilor care platesc taxe de mediu si pe carburanti pana se cocoseaza. Lasand la o parte aburditatea solutiei si a argumentelor, nu cred ca lumea va mai rezista cu genul asta de solutii inca 15 ani. Sa ne uitam la ce se intampla de vreo trei saptamani incoace in Franta din cauza taxelor pe carburanti si nu numai. Revolta in toata regula, cu suportul a 75% din populatie. Care se poate sfarsi foarte rau pentru ca francezii au hotarat deja sa nu cedeze in fata “ecologistului” Macron. Si au gasit o cale sa lupte cu el de pe o pozitie de forta.

    https://www.defenseromania.ro/violen-e-paris-jacheta-galbena-sau-fran-a-rebeliunii-amorfe_594846.html?fbclid=IwAR1Ry84g5qcqpSkdZ7bNDzrUvdQU2FQ4sSnt5pMEv5U2xprpK_1XR4G2DG0

  5. Au toata tehnologia necesara pentru asa ceva.. prin asemenea stiri se incearca obtinerea unui feedback dinspre populatia care v-a fi sacrificata si nimicita in urma unui asemenea actiuni criminale. In atmosfera pamantului au fost deja pulverizate pana in prezent milioane de tone de substante chimice acum urmand sa se actioneze pentru faza finala. Acest experiment de geoinginerie tine mai mult de vrajitorie decat de stiinta. Celui rau nu ii place lumina soarelui, are nevoie de intuneric ca sa actioneze prin slujitorii lui.
    Doamne pazeste si ne miluieste!

  6. Mai poate fi o manipulare cu psihologie inversa, astfel ca, cei ce citesc un astfel de articol sa spuna: “ceea ce s-a vorbit pana acum despre chemtrails, au fost doar teorii conspirative, in realitate, tehnologia inca nu e disponibila in vederea aplicarii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button