X

Pictorul Paul Hitter declară mișcarea #rezist moartă! Mesaj către propagandiștii URII, ce au batjocorit chiar și Ziua Națională

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Paul Hitter, un fost membru al #rezist se declară scârbit de propagandiștii urii, ce nu s-au putut abține de la a împrăștia dezbinarea nici măcar într-o zi ce se repetă doar la o sută de ani.  Numai că nu prea le-a ieșit:

Patriotism de carton, ciolan cu fasole, “ăla a pus tricolorul pe dos”, copiii fac coregrafie cu steagul ca în comunism, paradă militară în stil sovietic, centenarul e naţionalist pentru că acum suntem în UE.

Cam asta simte hipsterul român scârbit de propria ţară.
Soarta a fost nedreaptă cu el şi s-a născut în România.
Pentru că el admiră alte ţări şi năzuieşte să plece acolo unde e civilizaţie deja construită de alţii.

Pentru că el nu poate construi nimic aici, e furat şi tras în jos de compatrioţii lui troglodiţi şi hoţi.

Hipsterul român nu ar apăra ţara asta dacă vine un război, pentru că e scârbit de conducători şi concetăţeni.
Dacă vine un viscol, hipsterul se plânge că e zăpadă şi nu o adună nimeni.
El nu se implică, că de aia plăteşte impozite, să vină armata şi jandarmeria să rezolve.

Dar de 1 Decembrie o să iasă un pic în ger ca să întoarcă civic spatele când trece jandarmeria.
Asta poate să o facă. Aşa luptă el pentru ţară.

Apoi merge acasă şi postează emoţionat pe facebook poze cu biblioteci din Finlanda.

Azi de Ziua Nationala imi amintesc si ma gandesc. Eu am fost cu voi, Ati ramas doar niste boi. Acasa e pustiu la voi, n-aveti copii, n-aveti eroi, Aveti alcool si droguri bine ascunse, aveti si stratageme bine unse, Aveti pareri si aveti idei de soi, Dar nu ne-aveti pe noi sa fim cu voi! Parinti, bunici,voi i-ati uitat, va inchinati la steagul instelat, noi ne inchinam la sfinti cum ne-a fost dat.

Atat au reusit? Un soi de mieunaturi care nici macar nu s-au auzit? Ahahaha. 20 de persoane care nici nu s-au auzit? Pe bune? Disperare mare la televiziunile aservite globalistilor….ei ne povesteau cum huiduiau oamenii dar de auzit nu prea se auzea nimic. Slabut. Declar miscarea # moarta si ingropata! Sa va fie tarana usoara!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

    1. Foarte bine! #Resist nu e o cale/ rezolvare. Vad ca gandesti! Dublu ca si mine. Poate esti nascut in zodia Pestilor! Si eu gandesc dublu: cand iubesc Romania si sunt nationalista, cand imi vine sa trimit toti tinrii afara! Si? Sa fie sclavi afara? Mai bine sclavi in tara lor! Eu cred in miracole si minunui! Mie mi s-au intamplat!Cel mai mult imi doresc sa crape vanatoprii in frunte cu Tiriac in chinuri groasznice cum a murit si Ceausescu! Apoi sa avem un Craciun fericit( nu ala cu cumparaturi si porc sacrificat, ci ala cand sa te gandesti la fratele tau crestin si sa-l omenesti cu ce poti)
      Deci: Nu mai asculta vocea Diavolului de Soros! Fa caeva pentru romanii ttai! Cum poti!
      Cu toata dragostea!

      1. Fara zodii Ancuta, …
        Da’ cu porc – e gustos si in carnati, si in friptane – cu gogosari murati si unvin rosu, … toate cu masura. Sigur, dupa post.
        In rest – ” Очи чёрные”…

  1. Dacă o împărăţie se va dezbina în sine, acea împărăţie nu mai poate dăinui.Şi dacă o casă se va dezbina în sine, casa aceea nu va mai putea să se ţină.Mc. (3, 24-25)

  2. Nu stiu cine e Paul asta dar numai tampenii ai scris, ma Paule.
    Esti deranjat ca s-au intors oamenii cu spatele la jandarmi? Prea elegant chiar. Trebuiau fugariti cu ciomege. Jandarmii sunt o clasa aparte de oameni, niste prosti fara minte dar buni la dat cu pumnul. Si nu doar la dat cu pumnul ca au comis si asasinate la comanda.

    Stiti cat castiga un jandarm de duzina? Ia cam 4000 lei in mana. Si are si si alte beneficii.
    Cati dintre voi castiga 4000 lei net?
    M-am uitat asa peste comentarii cand si cand pe acest site. Si nu am intalnit oameni care sa nu stie sa se exprime. Ar trebui sa vedeti cum scrie un jandarm.
    Cum e posibil ca un agramat care nu stie sa scrie sa ia 4000 lei?
    Raspunsul e simplu, nu oricine se injoseste intr-atat incat sa bata tarani la Pungesti.
    Nu oricine se injoseste intr-atat sa comita asasinate la comanda.

    Si te mai agiti ma Paule ca romanul azi nu prea ar vrea sa mai apere tara cu sacrificiul suprem.
    Hai ca taman asta ar mai vrea cei ce ne-au tradat, sa ne mai dam si viata pentru un razboi care nu ne apartine, ca sa ajutam prin sacrificiul suprem la inscaunarea antihristului.

    AUZI PAULE? IA MAI DUTE……… CU ARTICOLUL TAU!

    Noi crestinii avem datoria sa ne iubim aproapele. Avem si datoria sa iertam gresitilor nostri.
    DAR AVEM SI DATORIA SA NU NE LASAM PROSTITI MEREU!

    (Daca s-a simtit cineva ofensat ca l-am trimis pe Paul la origini, imi cer scuze.)

      1. M-am enervat putin ca am simtit damf de manipulare. Crestinul trebuie sa se supuna neconditionat Adevarului si Dragostei, oricat de dureros ar fi, doar asa pastram trezvia.
        Dar cand simt ca Dragostea e schimbata “manglitor” in manipulare, cu greu mai reusesc sa ma abtin.

        Multumesc si scuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button