X

Video: CHUCK NORRIS a fost primit de VIKTOR ORBAN

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Viktor Orban, premierul Ungariei, l-a primit in vizita pe Chuck Norris, pe care l-a plimbat cu masina si i-a aratat cum se antreneaza trupele speciale maghiare.  Intalnirea a fost filmata si postata pe pagina sa de Facebook.

Orban i-a spus lui Chuck Norris ca liberalii il urasc mai tare decat pe Donald Trump si ca 90% dintre comentariile la adresa lui sunt negative, arata Euronews.

Premierul Ungariei l-a plimbat pe american cu masina si i-a spus ca el nu face parte din elitele tarii, ca a plecat de jos, dintr-un sat, si ca se poate considera un luptator de strada.

Orban l-a dus pe Chuck Norris, celebru pentru filmele sale de actiune, sa vada cum se antreneaza trupele antitero si s-au pozat impreuna cu luptatorii maghiari.

Norris se afla in Ungaria la invitatia unei fundatii caritabile, pentru a tine niste prelegeri, iar premierul Viktor Orban nu a ratat ocazia de a se intalni cu el si a realiza o filmare care a strans peste 14.000 de aprecieri in doar cateva ore, pe Facebook, fiind intitulata foarte scurt: “Kopok // Rangers” (in maghiara se traduce copoi, caine de vanatoare – n.red.).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button