X

Video: CHUCK NORRIS a fost primit de VIKTOR ORBAN

Viktor Orban, premierul Ungariei, l-a primit in vizita pe Chuck Norris, pe care l-a plimbat cu masina si i-a aratat cum se antreneaza trupele speciale maghiare. Intalnirea a fost filmata si postata pe pagina sa de Facebook.

Orban i-a spus lui Chuck Norris ca liberalii il urasc mai tare decat pe Donald Trump si ca 90% dintre comentariile la adresa lui sunt negative, arata Euronews.

Premierul Ungariei l-a plimbat pe american cu masina si i-a spus ca el nu face parte din elitele tarii, ca a plecat de jos, dintr-un sat, si ca se poate considera un luptator de strada.

Orban l-a dus pe Chuck Norris, celebru pentru filmele sale de actiune, sa vada cum se antreneaza trupele antitero si s-au pozat impreuna cu luptatorii maghiari.

Norris se afla in Ungaria la invitatia unei fundatii caritabile, pentru a tine niste prelegeri, iar premierul Viktor Orban nu a ratat ocazia de a se intalni cu el si a realiza o filmare care a strans peste 14.000 de aprecieri in doar cateva ore, pe Facebook, fiind intitulata foarte scurt: „Kopok // Rangers” (in maghiara se traduce copoi, caine de vanatoare – n.red.).

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.