X

Klaus Iohannis nu vrea un minut de reculegere la Arcul de Triumf, pentru eroii Unirii

“Să vă fie rușine, domnule Iohannis! Președintele Iohannis, care a făcut recent în Franța două vizite în care a participat la comemorarea eroilor francezi din Primul Război Mondial, se opune ținerii unui minut de reculegere pentru eroii români pieriți pentru Unire, cu care trebuia să fie deschisă Ceremonia de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf. Rușine, rușine, rușine! Am sperat atunci când l-am susținut și votat că va fi un demn continuator al Regelui Ferdinand în deciziile benefice României. Azi am sentimentul că m-am înșelat profund.

Minutul de reculegere era în programul inițial, propus de Armata Română. La Arcul de Triumf nu e banchet, nu e doar un moment bun să-și etaleze doamna Iohannis rochiile scurte! La Arcul de Triumf se celebrează Armata Română! Poate că domnul Iohannis vrea să ne arate că el consideră Armata Română drept inamic al neamului său…Cât voi trăi voi aminti la fiecare Zi Națională a României că pe 1 Decembrie 2018 un așa-zis președinte al românilor s-a opus ținerii unui minut de reculegere pentru eroii pieriți pentru Unire.  Rușine! ACUM MI-A FOST CONFIRMAT DE CĂTRE UN MARE GENERAL AL ARMATEI ROMÂNE FAPTUL CĂ NICI LA INAUGURAREA CIMITIRULUI EROILOR, DE LA BUZĂU, CEL MAI MARE DE ACEST GEN DIN ȚARĂ, NU A PARTICIPAT iOHANNIS. CE RUȘINE!” a scris pe facebook jurnalistul Alexandru Căutiș, conform flux24.ro

Nu stiu prea multe despre acest ziarist. Iata insa un interviu din 2013:

Articolul zilei (17.09.2013) – Un sirian ortodox din Siria: „Am trait 7 ani in Romania si sincer, va spun ca nu cred ca crestinii Romaniei au mai multa libertate decat crestinii Siriei”

Sau ce spunea despre Legea Antilegionara, incepand cu minutul 2:43:

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Anti-românism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Cine va pune sa votati cu strainii de neam ?
    De fapt cred ca 80% din „conducatorii” României se comporta ca straini de neamul românesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.