X

De Ziua Națională a României, Vladimir Putin și Donald Trump se întâlnesc pentru a ‘împărți’ lumea

Președintele american Donald Trump va avea o întâlnire bilaterală cu omologul său rus Vladimir Putin, în data de 1 decembrie, în cadrul summitului G20 din Argentina, coform unui document de la Kremlin, citat de Reuters, informează Mediafax.

Oficialii de la Kremlin au transmis miercuri că scopul principal al întâlnirii celor doi lideri este de a depăși „impasul” din relațiile diplomatice ale celor două țări.

Printre subiectele care vor fi discutate se numără stabilitatea strategică, situația din Siria, conflictul cu Iranul și problemele legate de Coreea de Nord.

Președintele Donald Trump declarase marți că ar putea anula întrevederea cu omologul său rus Vladimir Putin la summitul liderilor din G20, pe fondul escaladării tensiunilor între Rusia și Ucraina.

Summitul Grupului naţiunilor dezvoltate şi emergente (G20) se va desfăşura în Buenos Aires, Argentina, pe 30 noiembrie – 1 decembrie 2018.

„Problemele legate de relațiile bilaterale vor fi primele discutate. Ar trebui să începem să discutăm despre relațiile bilatale, securitatea strategică, dezarmare și conflictele regionale”, a declarat Dimitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin.

Miercuri, în Parlamentul României, liderii României au transmis mesaje într-o ședință solemnă a Parlamentului consacrată Centenarului. Principalii politicieni nu s-au putut abține să nu se atace reciproc.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.