X

De Ziua Națională a României, Vladimir Putin și Donald Trump se întâlnesc pentru a ‘împărți’ lumea

Președintele american Donald Trump va avea o întâlnire bilaterală cu omologul său rus Vladimir Putin, în data de 1 decembrie, în cadrul summitului G20 din Argentina, coform unui document de la Kremlin, citat de Reuters, informează Mediafax. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Oficialii de la Kremlin au transmis miercuri că scopul principal al întâlnirii celor doi lideri este de a depăși „impasul” din relațiile diplomatice ale celor două țări.

Printre subiectele care vor fi discutate se numără stabilitatea strategică, situația din Siria, conflictul cu Iranul și problemele legate de Coreea de Nord.

Președintele Donald Trump declarase marți că ar putea anula întrevederea cu omologul său rus Vladimir Putin la summitul liderilor din G20, pe fondul escaladării tensiunilor între Rusia și Ucraina.

Summitul Grupului naţiunilor dezvoltate şi emergente (G20) se va desfăşura în Buenos Aires, Argentina, pe 30 noiembrie – 1 decembrie 2018.

„Problemele legate de relațiile bilaterale vor fi primele discutate. Ar trebui să începem să discutăm despre relațiile bilatale, securitatea strategică, dezarmare și conflictele regionale”, a declarat Dimitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin.

Miercuri, în Parlamentul României, liderii României au transmis mesaje într-o ședință solemnă a Parlamentului consacrată Centenarului. Principalii politicieni nu s-au putut abține să nu se atace reciproc.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button