X

Actritele evreice Amy Brenneman si Sarah Silverman promoveaza Miscarea SHOUT YOUR ABORTION si dau o petrecere la Hollywood pentru ca femeile să sărbătorească avortarea copiilor lor nenăscuți

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Actrita Amy Brenneman “entuziasmată” că urmează să organizeze o petrecere care sărbătorește avorturile

Actrița de televiziune Amy Brenneman găzduiește o petrecere vineri la Hollywood pentru ca femeile să sărbătorească avortul copiilor lor nenăscuți.

Brenneman (“Judecând-o pe Amy”, “NYPD Blue”), alături de actrița de comedie pro-avort Sarah Silverman și alții, organizează evenimentul pentru a promova noua carte  “Shout your abortion”, raportează Breitbart .

Campania nu se referă la povestirea avortului, ci la promovarea avortului; refuză să evidențieze vocea femeilor care regretă că au efectuat un avort. În schimb, campania conține povestiri despre femeile care se laudă despre felul în care avorturile lor erau bune pentru ele. Se caută “normalizare” avortului prin aceste povestiri, fotografii pline de culoare și artă. Un desen animat pentru campanie declară că “Avortul este pentru iubiți”.

Brenneman a spus că este “așa de entuziasmată” despre petrecerea dedicată avortului, care va cuprinde o serie de femei care se laudă despre avorturile lor.

Organizatorii publică și contracepția gratuită de urgență ca o “favoare” pentru toți participanții.

Iată mai multe din raport:

Revista The Improv notează că “petrecerea” va fi găzduită de Margaret Katch și Roni Geva, directori ai seriei de comedie digitală ctrl alt delete, despre femeile dintr-o clinică de avort Midwestern.

Producătorul JoAnne Astrow, comediile Danielle Radford și Danielle Perez, actrițele Tashi Condelee și Becky Yamamoto și starul porno Sophie Strauss sunt programate să se alăture [Sarah] Wine-Thyre și Brenneman pentru eveniment.

Amelia Bonow, o barmaniță din Seattle care a început campania pro-avort, a fost clara despre scopul lor: convingerea societății că avorturile sunt normale și bune.

“Cultura noastra este deformata pentru avort, deoarece mișcarea anti-alegere a făcut ca avortul să pară un lucru rău pe care îl fac oamenii răi, în loc de un lucru normal pe care îl fac oamenii normali”, a spus Bonow. “Ar trebui să fim mândri să supraviețuim tuturor lucrurilor pe care le-am supraviețuit și să alegem să ne iubim pe noi înșine”.

În 2016, Brenneman și-a împărtășit propria poveste despre avort în Cosmopolitan și a afirmat că nu a regretat-o ​​niciodată.

“Niciodată nu am regretat avortul meu”, a scris ea la acea vreme. “Soțul meu de 20 de ani și eu am devenit părinți când am construit o casă pentru a ne îngriji copiii. Intr-adevar, a fi un parinte a intarit doar angajamentul meu fata de justitia reproductiva ca accesul la avortul legal permite copiilor o sansa de a se naste in familii care le doresc si le pot sprijini.

Dar Brenneman era și părinte când avea și avortul. Nu a ales când să devină părinte. Ea a ales să renunțe la copilul ei nenăscut, deoarece viața copilului ei era incomodă pentru ea la acea vreme.

Campania “Shout Your Avortation” este una dintre cele mai pervertite tactici ale mișcării pro-avort, deoarece încurajează egoismul și încearcă să ascundă însăși natura avortului: uciderea intenționată a unei vieți omenești în pântecele mamei sale. La fel de îngrijorătoare, mișcarea liniștește orice femeie care crede – sau a experimentat – în mod diferit.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Până le va veni vremea să dea socoteală, îi mai trag şi pe alţii după ei, care sunt atraşi precum muştele sunt atrase de necurăţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button