X

Piesa “Up” a lui Young Thug si Lil Uzi Vert are unul dintre cele mai flagrante videoclipuri satanice din istoria rapului

Şi reprezintă un bun indicator despre încotro se îndreaptă cultura urbană

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ostentativul simbolism ocult al melodiei “Up” a lui Young Thug cu Lil Uzi Vert

Publicat acum patru luni la data de 18 Iulie 2018 de Vigilant Citizen

Piesa “Up” de la Young Thug şi Lil Uzi Vert are unul dintre cele mai flagrante videoclipuri satanice din istoria rapului.  Şi reprezintă un bun indicator despre încotro se îndreaptă cultura urbană.

Mi-au trebuit cam 8 secunde de urmărit Up pentru a-mi da seama că trebuie să scriu un articol despre el. Apoi am dat pagina în jos şi cam 70% dintre comentarii erau legate de simbolismul satanic, masonic şi Illuminati. Iată un exemplu:

Trisvie Beats – cu o săptămână în urmă

Regizat şi produs de Satana

1.300 de aprecieri

vezi 55 de răspunsuri

Într-adevăr, chiar şi pentru cei analfabeţi în ale simbolismului, videoul este strigător la cer de satanic. Iar pentru cei instruiţi în ale simbolismului, clipul are un sens chiar şi mai întunecat. Confirmă că Young Thug şi Lil Uzi Vert (pronunţat Micul Lucifer) sunt complet “cumpăraţi” de către elita ocultă şi este încă o dovadă despre cum cultura noastră pop îşi pierde minţile.

Clar vânduţi Agendei

Anul trecut, în articoul meu despre Young Thug “XO Tour Llif3, am analizat simbolismul satanic asociat întregii sale prestaţii. În urmă cu câteva luni a lansat un cântec intitulat “444 + 222”, din care rezultă 666. În timpul Festivalului Wireless din 2018 Uzi le-a spus fanilor săi că este Înălţarea şi că vor merge toţi cu el în iad. Rapperul a declarat:

“Şi dacă tot nu urcă nimeni spre cer acum, este evident că voi toţi m**ştilor veţi merge în iad fix cu mine.

Pe urmă a mai adăugat că admiratorii săi sunt blocaţi cu el în infern.

“Îmi pare atât de rău. Nu puteţi scăpa! Sunteţi prinşi aici, s-a terminat. Aţi ascultat melodia de un milion de ori şi nici n-aţi băgat de seamă. Chestia asta e fu**tă, dar eu tot vă iubesc.

Alături de alţi tineri vedete precum Young Thug, această nouă generaţie de artişti duc rapul într-o nouă şi bizară direcţie. În vreme ce unii oameni îi numesc “ciudaţi” aceştia sunt de fapt complet supuşi agendei clar definite a elitei.

În multe privinţe, Young Thug şi Lil Uzi Vert sunt extrem de asemănători. Ambii cântă continuu despre consumarea de pastile (în mod deosebit opioide şi benzodiazepine), amândoi sunt cu simbolismul ocult şi, desigur, ambii sunt confuzi în privinţa propriului gen. Pe scurt, sunt exact ceea ce elita doreşte ca tineretul să fie.

De ani buni deja, Young Thug induce confuzie în lumea hip-hop prin combinaţia pe care o face între el ca “gangster” şi el ca o apariţie extra feminină ce include adesea  rochii, unghii făcute, blugi mulaţi şi tricouri cu mărimi de copii.

Young Thug purtând o rochie pe coperta albumului său Jeffrey.

Young Thug (Tânărul Golan) arătând precum o Tânără Curviştină.

În timp ce unii îl laudă pe Young Thug pentru că este îndrăzneţ şi “lipsit de griji”, aceştia scapă din vedere imaginea de ansamblu. Are loc o campanie de “înceţoşare a genului” în întreaga mass-media iar el este parte a acesteia. I s-a încredinţat misiunea de a aduce această agendă de nivel înalt în lumea hip-hop.

Într-o reclamă pentru Calvin KLEIN, Thug a declarat că el nu crede în gen, afirmând că “În lumea mea poţi gangster şi purtând rochie, şi purtând pantaloni cu turul lăsat.” Fusion l-a descris ca “sfidând stereotipurile de gen şi agitând modul în care hip-hopul defineşte masculinitatea de culoare, prin intermediul simţului excentric al stilului său”. Presa l-a numit gen-fluid şi androgin.

Şi nu este singurul rapper care face asta în acest moment. E ceva care este impus cu forţa.

Jayden SMITH a purtat articole femeieşti cu numeroase prilejuri.

Lil B a purtat asta pe ESPN. Ciudată “coincidenţă”. Şi el se ocupă cu chestii demonice.

Desigur, Lil Uzi Vert.

Garderoba lui Young Thug – şi faptul că adesea face referire la prietenii săi de sex masculin apropiaţi drept “soţior” sau “iubit” – au condus la zvonuri potrivit cărora ar fi homosexual. Deşi n-am nici cea mai vagă idee în privinţa orientării sexuale a lui Young Thug, acesta are cu siguranţă de a face cu feminizarea bărbaţilor.

 

Apreciată de lifeofdesiigner, youngplutogsbg şi de alţi 13.497

thuggerthugger1 – “putem urca topicul”

vezi toate 1.266 de comentarii

21savage – “sunteţi toţi gay”

Young Thug a postat această imagine cu el şi cu Lil Uzi Vert purtând o poşetă, o brăţară de gleznă, un colier şi, colac peste pupăză, bând Alizee dintr-un pahar de şampanie.

Unii ar putea spune: “Şi ce dacă le place să poarte rochii, asta nu înseamnă că sunt parte a unei agende sinistre.” Ei bine, videoclipul pentru Up confirmă acest lucru. Şi încă altele.

Up

Melodia Up nu are o temă complexă sau o naraţiune deosebită. Este vorba doar despre Young Thug şi Lil Uzi Vert care cântă despre droguri, târfe şi lucruri materiale. Versurile sună cam aşa:

| Îmi iau “prietena” şi merg sus (sus)

| Luăm coca’ (şi ce?) şi mergem sus (sus)

| Avem vagaboande (târfe) şi e pe cale să meargă sus (sus)

| Te joci cu fumul (brrt), poate să urce (poate să urce)

În mod corespunzător, videoclipul Up nu are o temă complexă sau o naraţiune deosebită. Este vorba doar despre Young Thug şi Lil Uzi Vert care ţopăie în timp ce pe ecran sunt proiectate simboluri profund oculte şi satanice. Videoclipul mai că urlă: “Aceşti doi gagii sunt proprietatea noastră” în timp ce întregul fundal arată precum o lojă masonică.

Videoclipul cu asta începe: o fiinţă lipsită de suflet care se târâie pe o podea masonică tip tablă de şah înconjurată de draperii roşii. Pentru a face lucrurile şi mai satanice, scena este cu susul în jos.

Acesta este interiorul Marii Loje Masonice a Franţei.  

Podeaua masonică este o reprezentare vizuală a unuia dintre cele mai importante concepte din ocultism: Dualitatea. Pe această suprafaţă – care reprezintă dualismul binelui şi răului, luminii şi întunericului, bărbatului şi femeii – au loc toate ritualurile masonice. Se reflectă acest concept în Up? Hmm..

Podeaua, peretele şi chiar fetele sunt 100% acoperite în tipar dualist.

Unii privitori au atras atenţia că aranjamentul din Up este asemănător scenelor “Lojei Negre” din serialul anilor ’90 Twin Peaks.

Loja Neagră din serialul Twin Peaks era compusă din podele dualistice, perdele roşii şi oameni posedaţi de către demoni. O analiză a acestei serii extrem de simbolice ar necesita probabil un articol extrem de lung.

Up pune în prim plan un alt element important regăsit în Twin Peaks (care este de asemenea foarte important pentru elita ocultă): bufniţa.

Există multiple cadre cu o bufniţă în cadrul clipului.

Bufniţa – pasărea prădătoare nocturnă ce poate vedea în întuneric – este unul dintre cele mai vechi simboluri asociate elitei oculte.

În stânga: sigiliul Minerva din secolul XIX al Illuminati Bavaria. În dreapta: insigna Clubului Bohemian – unde se adună cei mai puternici oameni din lume la evenimente ritualice.

În interiorul acestui templu ocult, e o gaşcă de fete (trebuie să fie ispititoare pentru tineret chestia asta). Însă, există un schepsis: acestea sunt de-a dreptul demonice.

Această fată se târâie cu susul în jos precum fata posedată din Exorcistul.

Fata posedată din Exorcistul.

Această fată poartă o pentagramă pe faţă şi coarne pe cap plus o rochie ritualică roşie. În simbolismul ocult, ţinerea de coarne semnifică atragerea puterii întunecate de la forţele demonice.

Vestimentaţia ei este izbitor de asemănătoare cu creaţiile expuse în Satanicul Spectacol de Modă de la Londra (Satanic London Fashion Show) pe care l-am analizat anul trecut.

Îmbrăcămintea acestei fete pare a fi o combinaţie a acestor două apariţii din cadrul spectacolului de Modă de la Londra din 2017. Acela a avut loc în interiorul unei biserici pe o podea dualistă tip tablă de şah.

Da, această fată este de asemenea posedată.

Această fată are şapte ochi – incluzând unul pe frunte unde ar veni “al treilea ochi”. Poartă de asemenea o vestă dualistă. Însă, cel mai frapant, are şapte ochi.

De ce are această fată şapte ochi? Se simte bine? Cei şapte ochi ar putea fi o aluzie la versetele biblice care menţionează “cei şapte ochi ai Domnului”.

“Iată piatra pe care am pus-o înaintea lui Iosua; pe această piatră sunt şapte ochi: iată că Eu voi săpa sculptura ei”, zice Domnul Savaot, “şi într-o singură zi voi îndepărta nedreptatea din ţara aceasta.”

Zaharia, 3:9

Cei şapte ochi sunt de asemenea menţionaţi în Cartea Apocalipsei.

“Şi am văzut, la mijloc, între tron şi cele patru fiinţe şi în mijlocul bătrânilor, stând un Miel, ca înjunghiat, şi care avea şapte coarne şi şapte ochi, care sunt cele şapte duhuri ale lui Dumnezeu, trimise în tot pământul.

Apocalipsa 5:6

Luând în considerare contextul satanic al clipului, această referire la versetele biblice poate proveni dintr-un pasaj al “liturghiei negre” – în care chestiunile religioase sunt ridiculizate şi desacralizate.

Pe scurt, acest video este 100% despre simbolism Illuminati… şi despre Young Thug care scoate sunete piţigăiate. Nu sunt sigur care dintre ele este mai enervant.

În concluzie

Videoclipul Up este plin până în gât de simbolism care a fost descris pe acest site de mai bine de zece ani. Dacă eşti cititor al acestei pagini de net de mai mult timp, trebuie să admiţi că exact aceleaşi tipare-simboluri tind să reapară în videoclipurile muzicale. Deşi există un flux continuu de nou, artişti tineri care au lansat cântece noi, exact aceleaşi simboluri sunt scoase în relief în filmările lor. De ce? Pentru că aceia care regizează clipurile sunt conectaţi cu elita ce urmăreşte să satureze întreaga mass-media cu aceeaşi agendă şi acelaşi simbolism. În felul acesta speli pe creier o populaţie.

Aşa cum se evidenţiază în acest articol, agenda nu este pur şi simplu despre simbolism Illuminati. Este despre toate lucrurile din rest. E despre încurajarea oamenilor tineri să înghită o mulţime de pastile spre a-i transforma în zombie chimizaţi; e despre confuzarea persoanelor în privinţa chiar conceptului de gen; e despre convingerea oamenilor că lumea satanismului şi a magiei negre este distractivă şi sexy.

Young Thug şi Lil Uzi Vert nu au inventat nimic. Ei doar urmează calea care îi va face să… meargă Sus (Up).

Asta până vor cădea. Jos de tot.

Tradus & adaptat de Cristian

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button