X

A spune că ”bărbații nu sunt femei” este calificat acum ca și ”comportament de ură” pe Twitter

© Global Look Press / imagebroker / Michaela Begsteiger

Pentru informarea dumneavoastră, a spune că ”bărbații nu sunt femei” este calificat acum ca și ”comportament de ură” pe Twitter

Cruciada Twitter împotriva ”discursului de ură” a învins încă o altă persoană. O feministă canadiană remarcabilă spune că Twitter a semnalat o postare pe care ea a scris-o, în care sugerase cu blândețe că bărbații nu sunt femei. Nu-i distractiv Twitter?

Meghan Murphy, redactorul principal al portalului feminist de știri din Canada, Feminist Current, a fost recent informată de Twitter că două dintre tweet-urile ei au încălcat regulile platformei împotriva ”comportamentului de ură”.

Într-unul dintre mesajele ofensatoare a declarat că ”bărbații nu sunt femei”, în vreme ce în celălalt a întrebat: ”Cum femeile-trans nu sunt bărbați?

 

This is fucking bullshit @twitter. I’m not allowed to say that men aren’t women or ask questions about the notion of transgenderism at all anymore? That a multi billion dollar company is censoring BASIC FACTS and silencing people who ask questions about this dogma is INSANE pic.twitter.com/dul6iOdbaz

— Meghan Murphy (@MeghanEMurphy) November 15, 2018

 

Murphy a postat: ”Acesta este un rahat f***t @twitter. Nu mi se mai permite deloc să spun că bărbații nu sunt femei sau să pun întrebări despre noțiunea transgenderism? Faptul că o companie multi-miliardară în dolari cenzurează INFORMAȚII DE BAZĂ și-i reduce la tăcere pe oamenii care pun întrebări despre această dogmă este NEBUNIE”.

 

What ARE we allowed to say here??? How tf is simply saying ‘men aren’t women’ hateful??? I am losing my goddamned mind over this. Enjoy your brave new world, sjws. Here’s your fucking social justice.

— Meghan Murphy (@MeghanEMurphy) November 15, 2018

 

Ce AVEM voie să spunem aici??? Cum naiba să spui pur și simplu că ‘bărbații nu sunt femei’ este ură??? Îmi pierd blestemata de rațiune cu asta. Bucurați-vă de minunata voastră lume nouă, sjws [acronim desemnând peiorativ luptătorii pentru justiție socială] . Aceasta este justiția voastră socială f***tă.

Scriitoarea și comentatoarea feministă și-a exprimat neîncrederea față de infracțiunea ei ”de ură” într-o serie de tweet-uri ulterioare.

Murphy a spus că ”activiștii trans” i-au vizat contul timp de câteva luni și că era clar că cineva i-a scormonit prin tweet-uri și a raportat-o pentru ”comportament plin de ură”.

Indiferent dacă a fost cenzurată de un om sau de un algoritm, mulți dintre cei de pe Twitter – chiar și cei care au spus că nu sunt de acord cu opiniile lui Murphy – și-au exprimat indignarea pentru că ”bărbații nu sunt femei” ar putea fi etichetat drept ”ură”.

 

Men aren’t women ! Gonna ban all of us who believe in biology? https://t.co/BfT5u9YgzB

 

Bărbații nu sunt femei! O să ne interziceți pe toți care credem în biologie?

 

 

“Nu sunt de acord cu tot ceea ce spui, dar susțin în mod absolut dreptul tău inalienabil de a o face. Cenzurând discursul dizident este exact opusul la ceea ce pretind că apără acei oameni” a scris alt user Twitter:

 

I don’t agree with everything you say, but I absolutely support your unalienable right to do so. Shutting down dissenting speech is quite the opposite to what those people claim they are fighting for.

— David V. Mault (@realDavidMault) November 16, 2018

 

Aceasta este una dintre cele mai mari probleme cu cenzurarea ‘discursului de ură’. Chiar acum, aceasta *ESTE* o dezbatere politică, indiferent dacă sunteți de acord sau nu sunteți de acord. Doar a spune simplu că ‘cei care nu susțin poziția mea nu dezbat, ei revarsă discurs de ură’, pentru a termina conversația, este lipsit de etică.”:

 

This is one of the biggest issues with censoring ”hate speech”. This *IS* a political debate right now, whether you agree or disagree. To simply state ”those who don’t support my position aren’t arguing, they’re spouting hate speech” to shut conversation down is unethical. https://t.co/qJnUpOW9MM

— Focus on the Idea⭐️ (@FocusOnTheIdea) November 16, 2018

 

Twitter a anunțat anul trecut că va începe o represiune cuprinzătoare asupra comportamentului abuziv. Dar, în lunile care au urmat, compania a fost urmărită de acuzații că folosește ciocanul de interdicție pentru a curăța de pe platforma sa opiniile conservatoare sau incorecte din punct de vedere politic.

Recenta eliminare de pe platformă a guru-ului în teoria conspirației, Alex Jones, a fost urmată de o serie de interdicții zadarnice, care vizează media alternativă.

Site-ul pare să fi dezvoltat un obraz destul de ”subțire”, ștergând până la 1500 de conturi care au folosit popularul ”NPC meme”,(NPC – non-playable characters, personaje cu care nu te joci) pentru a-i satiriza pe activiștii de stânga. Twitter a susținut că glumeții care se ocupau de meme erau boți ruși.

This NPC meme is gold. ??? pic.twitter.com/3X3IhGyWnv

— ???Phataken (@Phataken) October 12, 2018

Criticii site-ului social-media au remarcat în repetate rânduri că, deși Twitter întreprinde acțiuni rapide împotriva vocilor de dreapta care fac comentarii amenințătoare sau de ură, aceleași standarde nu se aplică și celor dinspre stânga.

Silicon Valley a devenit din ce în ce mai paranoic cu privire la ofensele potențiale asupra utilizatorilor – sau asupra permiterii de puncte de vedere alternative pe platformele sale. Google, de exemplu, a introdus recent emoticoane ”incluzive”. Emoticonul de salată, care conținea ouă, a fost aparent o crimă de război împotriva veganilor.

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. O, câți demoni mișună în lume! Câtă nevoie există de bărbați adevărați și de femei adevărate! Nu ne mai place cum ne-a lăsat Dumnezeu! Dumnezeu ne-a dat un trup cu care să ne mântuim sufletul, nu un trup pe care să-l transformăm în templu al satanei.

    Vrem mântuire, dar fără cruce! Vrem să se facă voia noastră, nu voia lui Dumnezeu! Hristos va învinge însă. Mereu ne trimite semne, dar fărădelegile lumii se amplifică. Omul se pune pe sine mai presus decât Dumnezeu! El este cel care stabilește sexul unui om, nu Dumnezeu! Și ne mai miram de cutremure, incendii și inundații din ce în ce mai dese!

  2. Daca spui ca rata nu e girafa e un discurs de ura la adresa ratelor si a girafelor. Rata ESTE girafa, elefant, salata, locomotiva sau orice ar vrea ea sa fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.