X

Bursele europene şi cea din New York sunt din nou în SCĂDERE puternică

Bursele europene şi cea din New York au înregistrat, din nou, scăderi puternice, puse de experţi pe seama unei combinaţii de factori.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe această listă se află incertitudinea politică din Europa, înaintea Brexitului, şi războiul comercial dintre Statele Unite şi China. Se adaugă pierderile din ultima perioadă ale giganţilor din domeniul tehnologiei, dar şi reducerea cu 6 procente a cotaţiei ţiţeiului, care a scăzut valoarea acţiunilor companiilor petroliere.

În Europa, sectorul auto are de suferit în urma arestării, în Japonia, a şefului grupului Renault-Nissan. La Bursa din Paris, acţiunile Renault au scăzut cu 8,43% luni şi cu încă 1,19%, ieri. De asemenea, indicele DAX, de la Frankfurt, a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii doi ani iar cei trei indici principali ai bursei de pe Wall Street au încheiat, marţi seară, cu scăderi de aproximativ două procente.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button