X

Ilan Laufer strigă “ANTISEMITISM!” pentru că i-a fost refuzat postul de Ministru al Dezvoltării

de Saccsiv
Foto: https://www. capital.ro/detalii-nestiute-despre-ilan-laufer-varianta-de-ministru.html

Dupa cum probabil ca deja stiti, Klaus Johannis l-a refuzat pe Ilan Laufer:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iohannis ii refuza pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer la remanierea Guvernului Dancila

Asa ca Ilan Laufer a bagat-o pe aia cu antisemitismul:

„Consider că refuzul lui Klaus Iohannis de a mă numi pe mine în funcţia de ministru este o nouă dovadă de antisemitism. A iniţiat acţiuni de urmărire penală pentru Viorica Dăncilă după vizita acesteia în Israel. Am informaţii că ar trebui să mă aştept şi eu la acelaşi lucru.

A blocat şedinţa comună de guvern Romnânia-Israel. Domnul Iohannis i-a promis lui Angela Merkel că va face tot posibilul să blocheze mutarea ambasadei Israelului la Ierusalim. Recunosc că în ultima perioadă am încercat să contribui la o bună relaţie între Tel Aviv şi România, ceea ce l-a deranjat foarte mult pe Klaus Iohannis şi trebuie să plătesc pentru acest lucru. Prin refuzul unei persoane despre care se ştie că are relaţii foarte bune cu Israel, Iohannis arată că vrea relaţii doar cu Berlinul. Atacurile sunt cu atât mai dureroase cu cât din familia mea au decedat 50 de persoane în perioada Holocaustului. Iohannis a zis că doreşte să plece acest Guvern, dar refuză revocarea a doi miniştri.

Preşedintele se foloseşte de orice prilej pentru a submina buna funcţionare a României. Îl rog să aibă curajul să recunoască motivul revocării mele, şi anume cel religios – că sunt evreu. Este etnic german şi are o legătură dubioasă cu Forumul Democrat German. În istoria României, Ceauşescu a vândut evrei. Astăzi am certitudinea că şi preşedintele Iohannis a vândut un evreu român. Nu ştiu cui şi nu ştiu pentru câţi bani. Voi face o sesizare la CNCD.”

Cititi va rog mai multe la:

Laufer, acuzaţii dure la adresa lui Iohannis: O dovadă de antisemitism. Şi Ceauşescu a vândut evrei. Iohannis are relaţii doar cu Merkel

Intr-adevar, Ilan Laufer este evreu:

Evreul ILAN LAUFER este noul MINISTRU al Dezvoltarii si vicepremier
Dar Klaus Johannis nu este antisemit. Caci daca ar fi fost, nu l-ar fi acceptat nici data trecuta pe post de ministru:

Cine este Ilan Laufer, desemnat ministru pentru Mediul de Afaceri: unul din cei mai bogaţi membri ai cabinetului Tudose
Iar opozitia Germaniei sau a presedintelui Romaniei de a fi mutate ambasadele la Ierusalim este un joc care nu are nici o treaba cu antisemitismul, dar despre care vom scrie separat intr-un viitor articol.

De ce totusi acum Klaus Johannis l-a refuzat pe Ilan Laufer? Nu stiu sigur. Probabil ca sa fie cat mai mult tambalau in tara asta in anul Centenarului, caci, sa nu uitam ca presedintele are o agenda antiortodoxa si antiromaneasca:

AGENDA ANTI ORTODOXĂ a președintelui KLAUS JOHANNIS

Indiferent insa de jocuri, reactia lui Ilan Laufer este esentiala pentru intelegerea modului in care gandesc astfel de evrei. Daca ii critici sau daca ii refuzi, imediat baga placa cu antisemitismul. Li se pare ca absolut totul li se cuvine si nimeni nu are dreptul sa obiecteze. Despre oricine poti zice absolut orice, doar despre ei nu poti sufla o vorba. Ba au mai si impus legi in acest sens:

O nouă LEGE privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea ANTI-SEMITISMULUI se află la Senat pentru dezbatere / PUȘCĂRIE GREA pentru “TEORII ALE CONSPIRAȚIEI” (gen illuminati sau controlarea de către evrei a mass-media și a băncilor), Prohodul Domnului necenzurat, etc.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Nu stiu daca a fost initiativa lui Ilan Laufer. Mai degraba cred ca a fost bagat la inaintare de altii, din PSD sau de altundeva. Din atitudinea lui, aseara, nu parea sa se simta foarte confortabil facand acele declaratii.

      1. Ma refeream strict la declaratie. Dar e foarte buna observatia cu numirea in postul de ministru. Ma intreb cine e in spatele lui.

  2. Pe mine ma distreaza la culme meciul asta Iohannis – evrei. Oricum ar da-o, oricate temenele ar face in fata iudeilor khazari (vezi si semnarea fara sa clipeasca a infamei legi 300/2018 – legea “Vexler”), Klaus tot “Nazi” ramane. Ticalosia lui nu e astfel intrecuta decat de prostia-i nemasurata.

  3. „Dragi români, mă numesc Ilan Laufer, sunt cetățean român, din părinți români, născut la Maternitatea Polizu, foarte aproape de Guvern”, și-a început Laufer declarația. Ilan Laufer a afirmat că respingerea numirii sale de către Klaus Iohannis este neconstituțională și constituie „nou act de antisemitism”.
    —————————————————————
    CARE E LEGATURA???
    Omul nu este semit si nici nu este evreu.
    O fi mozaic – religios vorbind – dar asta nu are relevanta nici asupra numirii in functie si nici asupra termenului „antisemitism”, el numindu-se roman si nu semit. Etnic, urmas de khazar.
    Oricum nu poate fi semit fiindca nu e emigrat din Palestina, nu e brunet cu nas coroiat si par negru, carliontat.
    https://2.bp.blogspot.com/-Yoyhcka-TjY/UNz_nplylVI/AAAAAAABV18/m3w_q8fSPz8/s400/jews60.jpg
    https://3.bp.blogspot.com/-vOKXgiz67AY/UNz_mIPYvzI/AAAAAAABV1s/xrFPcdzHzIQ/s400/jews53.jpg
    https://2.bp.blogspot.com/-E_gjOoFS96c/UNz_m_cPE1I/AAAAAAABV10/FKIMk_O5O-A/s400/jews59.jpg

    ===================
    Iata ce se numea la romani „antisemitism”:
    Antisemitism n. doctrina antisemiților. – sursa: Șăineanu, ed. VI (1929)
    Antisemitízm n. Doctrina antisemiților. – sursa: Scriban (1939)
    .. si ce a ajuns:
    ANTISEMITÍSM s. n. Atitudine (politică, socială etc.) ostilă față de evrei. sursa: DEX ’09 (2009)
    Totodată, DEX-ul îi definește ca semiți nu numai pe evrei, ci și pe arabi sau sirieni (vezi definiția pentru semit).
    Dar cine poate afirma ca ESTE evreu???

    Nemaifiind evrei VII, acestia fiind STRAMOSI ai Judaenilor, adica jidanilor, arogarea legaturii imposibile dintre inexistenta calitatii de „evreu” cu cu termenul politic de „antisemitism” nu are legatura cu realitatea.
    Postul de ministru nu se atribuie nici religios, nici etnic.
    …….
    Curios cum cei cu DEX-ul nu stiu … ca:
    Tribul evreu a aparut prin filiatie (relatie genetica, DE SANGE) de la Shem (unul din fiii lui Noe)…
    Noe > Shem >Arpschad > Shelah > EBER > Peleg > Reu > Sereg > Nahor > Terah > ABRAM/Avraam (Genesis 11:10–26) > Isaac > Jacob= e numit Israel (urmasii = Israeliti) (Genesis 33:28) > Judah (Iuda) si urmasii sai au fost numiti Judahites sau Judeans=Jidani spunem noi corect, asa cum ei insisi s-au numit si au trait in regiunea Judeea. Pana la Avraam au fost doar… „gentiles”, goimi cum spun ei „celorlalti”!
    Deci, denumirea a evoluat:
    – evreu (incepand cu Avraam, acum 3.783 ani)
    – israelit (incepand cu Iacob, acum 3.668 ani)
    – jidan (incepand cu Juda, acum 3.584 ani)
    Considerandu-se denumirea de „evreu” scoasa din uz odata cu cucerirea Cananului – acum 3.385 ani.
    De atunci nu mai exista evrei, urmandu-le israelitii si „Judaens”, jidanii din parte lui Judah.
    http://www.jewishvirtuallibrary.org/who-were-the-hebrews
    https://www.gotquestions.org/who-Hebrews.html
    https://www.britannica.com/topic/Hebrew
    https://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_Genesis_patriarchs
    https://amazingbibletimeline.com/blog/judah-son-of-jacob/
    https://www.thesacredcalendar.com/book-of-joshua-conquest-of-canaan/
    …..
    Mai aflam,
    „Anti-Semitism, hostility toward or discrimination against Jews as a religious or racial group. The term anti-Semitism was coined in 1879 by the German agitator Wilhelm Marr to designate the anti-Jewish campaigns under way in central Europe at that time. Although the term now has wide currency, it is a misnomer, since it implies a discrimination against all Semites. Arabs and other peoples are also Semites, and yet they are not the targets of anti-Semitism as it is usually understood. The term is especially inappropriate as a label for the anti-Jewish prejudices, statements, or actions of Arabs or other Semites. „
    Adica e inventat termenul de un agitator pentru ostilitate si discriminare religioasa sau rasiala.
    https://www.britannica.com/topic/anti-Semitism
    Problema este ca nu exista „rasa” a evreilor!
    The Jews Are Not A Race!
    (By Dr. Alfred M. Lilienthal
    Dr. Alfred M. Lilienthal, historian, journalist and lecturer, is a graduate of Cornell University and Columbia Law School. During the Second World War, he served with the US Army in the Middle East. He later served with the Department of State, and as a consultant to the American delegation at the organising meeting of the United Nations in San Francisco.)
    http://www.raceandhistory.com/historicalviews/jewsnotrace.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button