X

ÎNFIORĂTOAREA linie de îmbrăcăminte „fără gen” NUNUNU (marcă evreiască) promovată de Céline Dion

"Copiii noștri nu sunt într-adevăr copiii noștri"

Céline Dion este chipul unei noi mărci de modă „fără gen” pentru copii numită CELINUNUNU. Totul legat de aceasta este greșit și înfiorător. Iată o privire la tulburatorul simbolism care o înconjoară.

Foto: https://ici.radio-canada.ca/nouvelle/1135553/celine-dion-collection-vetements-enfants-non-genres

Ceva este foarte greșit la linia de îmbrăcăminte „fără gen” a lui Céline Dion

Céline Dion este chipul unei noi mărci de modă „fără gen” pentru copii numită CELINUNUNU. Totul legat de aceasta este greșit și înfiorător. Iată o privire la simbolismul tulburat care o înconjoară.

Am apreciat întotdeauna faptul că Céline Dion a fost o figură oarecum sănătoasă într-o industrie muzicală foarte aplecată spre depravare. Cu toate acestea, de la moartea soțului și a managerului său, René Angélil, ea a fost implicată în mai multe ciudățenii.

De la încheierea rezidenței sale de la Las Vegas, Céline a găsit o nouă misiune: să „elibereze” nou-născuții de binaritatea de gen. Pentru că aceasta era principala nemulțumire a nou-născuților. Pentru a face aceasta, a lansat CELINUNUNU, o linie de îmbrăcăminte „neutră din punct de vedere al genului” pentru copii, creată împreună cu brandul mondial de modă NUNUNU.

Unii ar putea considera această știre ca fiind vrednică de un căscat, deoarece CELINUNUNU este încă o altă marcă de modă cu prețuri ridicate, folosind aprobarea unei celebrități pentru a genera vânzări. Însă, povestea nu se termină aici. NUNUNU este deja o marcă uriașă în Hollywood. Site-ul său conține o galerie bogată de imagini cu copiii celebrităților care le poartă creațiile, inclusiv Angelina Jolie, Kourtney Kardashian, Hilary Duff și mulți alții.

Prin recunoașterea lor, marca este mai mult decât modă. Este o modalitate de a „modela copiii” pentru viitor. În primul rând, să examinăm videoclipul promoțional cu Céline Dion.

Video promoțional

Reclama CELINUNUNU o prezintă pe Céline Dion strecurându-se într-o maternitate și modificând aspectul copiilor altora. În timp ce majoritatea canalelor de știri au găsit videoclipul „amuzant”, mulți au fost, de asemenea, deranjați de mesajele ciudate ale videoclipului.

Video începe cu Céline așezat în partea din spate a unui SUV. Ea spune: „Copiii noștri nu sunt într-adevăr copiii noștri”. Bine, aceasta e ciudată. Observați că este îmbrăcată într-o rochie strălucitoare.

Când Céline coboară din SUV pentru a intra într-un spital, ținuta ei se schimbă în mod magic în negru. Ceva întunecat este pe cale să se întâmple.

Celine se strecoară apoi în incinta maternității spitalului și descoperă ceva inacceptabil.

Băiețeii sunt îmbrăcați în albastru și fetițele în roz. Oo scârbă. Céline este complet dezgustată.

Apoi, Céline împrăștie imprejur niște pulbere neagră și totul se schimbă. În mai rău.

Simbolurile de „băiat” și „fată” de pe perete sunt înlocuite cu sigla mărcii. Totul este acum negru, alb și înfiorător.

Acest copilaș poartă o căciuliță cu cranii. Da, să sărbătorim o viață nouă prin purtarea de simboluri reprezentând moartea. Pe bluză scrie „Noua Ordine”… Cumva „Noua Ordine Mondială?”.

Ceva este greșit cu NUNUNU

Când spun că este ceva în neregulă cu NUNUNU, nu vorbesc despre numele său ridicol, ci despre întreaga sa filozofie și simbolism. La pagina „Despre” a mărcii scrie:

Conduși complet de intuiția lor, co-proprietari și designeri Iris Adler și Tali Milchberg  au creat colecții de îmbrăcăminte pentru copii care au distrus stereotipurile și au evitat normele acceptate. Nevoia lor de a oferi un produs de bază și o ofertă unisex în moda copiilor, a creat o tendință globală care este acum o sursă de inspirație la nivel mondial. Condusă de o agendă care sfidează dihotomia tradițională a îmbrăcămintei băieți/fete, Iris și Tali au arătat că în lumea persoanelor reale nu chiar totul este atât de alb și negru.

Da, pentru a cita propriile lor cuvinte, marca este într-adevăr „condusă de o agendă”.

Aceasta este imaginea de la pagina Despre: Un copil a cărui față este ținută de un schelet. Unul dintre ochii copilului este ascuns – o confirmare că totul se referă la agenda elitelor.

Agenda NUNUNU nu este doar despre neutralitatea de gen. Este vorba despre ceva mult mai întunecat. O călătorie rapidă pe pagina Instagram a mărcii dezvăluie un material deranjant: Sexualizarea copiilor, satanismul și controlul minții de tip Monarch. Pe scurt, toate obsesiile elitei oculte.

Aceasta face parte din colecția „Holiday” a mărcii. Nu-mi spuneți că ei nu știu ce înseamnă „Ho”(curvă n.t.). Pe bune, revino-ti.

Sunt conștienți că piesa Let’s Get Physical se referă la sex? De ce sunt copii sub acel semn?

Această fetiță poartă o bluză cu ochi atotvăzători și un „tatuaj” cu un astfel de ochi – simbolurile principale ale elitei oculte. Pe pantalonii ei sunt numerele 3 și 6 … 666?

O fată cu coarne. Mai multe lucruri pseudo-satanice.

Un copilaș cu o căciuliță de diavol. Așa drăguț.

Înfiorător. De asemenea, sataniștii poartă măști de animale în timpul liturgiilor negre.

În aceasta pare că un ciudat își pune mana sa mare și murdară pe pieptul fetiței.

Acest copil își ascunde un ochi în timp ce poartă o cămașă cu un craniu care are un ochi ascuns. De asemenea, pantalonii îi are ochii atotvăzători. Cum poate să le facă mai evidente pentru dvs.?

Contul Instagram al mărcii contine, de asemenea, diferite imagini și picturi care sunt etichetate #inspirație. Aproape toate sunt înfiorătoare, deranjante și pline de simboluri care se referă la cele mai întunecate practici ale elitei oculte.

Aceasta este 100% satanică. Da, aceasta este pe contul Instagram al unei mărci de îmbrăcăminte pentru copii, care este extrem de populară la Hollywood.

Titlul acestei imagini este „Dorința Secretă”. Titlul meu ar fi „Ce este în neregulă cu acești oameni?”.

Acesta este intitulată „Necesitatea de a-mi limpezi capul”. Controlul minții bazat pe traume este despre „limpezirea capului” sclavilor prin abuz.

Băieți tineri în prosoape. Capetele lor au fost înlocuite cu globuri oculare. După cum spune comentariul: „Scârbos și la limita inacceptabilului”.

Un craniu de animal folosit pentru a face semnul cu un singur ochi: inspirația perfectă pentru îmbrăcămintea de copii.

Totul despre acestă imagine strigă „copilărie ruinată”.

Această imagine este expresia controlului minții de tip Monarch  – un sclav MK cu mai multe personaje alternative.

Există multe alte imagini, dar am văzut destul. Toate acestea arată în aceeași direcție: depravarea elitei oculte și prădarea nerușinată a copiilor. Toate aceste prostii sunt „îmbrăcate” în vocabularul îndreptător de sine al neutralității de gen și „eliberarea copiilor”. Cine-i mai bună decât Céline Dion (și aura ei sănătoasă) pentru a face acest lucru atrăgător pentru mame cu mai mulți bani decât creier?

NUNUNU? Bine zis.

NOTĂ OrtodoxINFO

Acesta e videoclipul:

Iată și cum explică artista colaborarea cu NUNUNU:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

15 comentarii

 1. Începutul sfârșitului!! Rușine Celine Dion!! Te-am admirat extrem de mult de când ma știu însă nu pot admira „îngerul întunericului” care ai devenit…. Păcat de tine, te vor exploata masonii pana când nici amintirea ta nu va mai rămâne…. Nu te credeam atât de varza…. Doamne Ferește-ne!!!

 2. O nouă lege a fost semnată săptămâna aceasta de către președintele Putin, precizând că:

  1) Oaspeții străini nu au voie să vorbească în biserici decât dacă au un „permis de muncă” de la autoritățile rusești

  2) Dacă un prieten sau o rudă din afara Rusiei dorește să-și împărtășească credința în casa dvs., oaspetele va fi amendat și expulzat din Rusia.

  3) Orice discuție despre Dumnezeu cu necredincioși este considerată activitate misionară și va fi pedepsită.

  4) Activitatea misionară va fi permisă printr-o aprobare guvernamentală specială. Exemplu: Dacă cineva care călătorește într-un tren își împărtășește credința fără permisiunea scrisă, infractorul va fi luat în custodia poliției pe durata călătoriei și va fi amendat cu 50.000 de ruble (1.000 $).

  Încălcitorii de la vârsta de 14 ani vor fi supuși urmăririi penale

  5) Activitatea religioasă nu mai este permisă în case particulare. Cele mai multe biserici din Rusia se întâlnesc în case.

  6) Fiecare cetățean este obligat să raporteze autorităților despre activitatea religioasă a vecinilor. Nerespectarea informării este pasibilă de lege.

  7) Se poate ruga și citi Biblia acasă, dar nu în prezența unei persoane care nu crede. Veți încălca legea și veți fi pedepsiți.

  8) Dacă biserica a cumpărat proprietatea, ea nu poate fi transformată într-un loc de închinare.

  9) În clădirile bisericii, nu este permisă invitarea oamenilor să se întoarcă la Dumnezeu. Serviciile de închinare sunt permise, dar făcând un non-credincios un urmaș al lui Hristos este împotriva legii.

  Să ne rugăm împotriva unor astfel de statuturi rele.

   1. Evident ca-i falsa. Daca dai pe biserici live o sa vezi Biserica Baptista …, Biserica Penticostala …, s.a.m.d.
    La sfarsiul articolului:
    „Sursa: https://www.charismanews.com/world/58295-7-000-churches-fasting-praying-over-terrifying-new-persecution-law
    Tot un site sectant.
    „Russian President Vladimir Putin signed an anti-terrorism law, but for the country’s many churches, the signature sparked a demand for prayer and fasting.

    The bill toughens punishment for acts deemed to be terrorism and for the organization of „mass unrest,” according to the Los Angeles Times. It would also introduce prison sentences of up to a year for those who fail to report such crimes.

    Furthermore, Great Commission Ministries Chairman Hanny Haukka tells Charisma News the law entails:”

    E o simpla lege anti-terorism, aia-i sursa pentru 1), 2), 3) s.a.m.d., un oarecare sectant pe nume Hanny Haukka. Daca erau adevarate, ar fi venit cu o sursa serioasa.

 3. Orice am spune, sau face, este mai mult decat vizibil, zi de zi, clipa de clipa, instapanirea celei mai mari rataciri a omenirii! Este extrem de infricosatoare, dat fiind numarul mare al oamenilor care au fost atrasi pe calea inselatorului! Mintea lor diabolica, scorneste zi de zi, noi si noi blasfemii, depravari si nenorociri! Mintea celor mai multi este deja ratacita si accepta orice li se pare diferit de normalitate! In fiecare zi credem c-am vazut tot ce se putea vedea in materie de negare a vietii intru Hristos, si tot in fiecare zi vedem o alta scarbosenie, o alta fateta a tavalirii fiintei umane in groapa urat morositoare a ratacirii!
  Dumnezeu sa ne ierte, sa ne apere si sa aduca pe cat mai multi pe calea dreapta a discernamantului!

 4. 30 Iun 2013 • 15:57
  Preşedintele rus Vladimir Putin a promulgat o lege controversată ce pedepseşte orice act de „propagandă” homosexuală în faţa unui minor, denunţată ca discriminatoare de către apărătorii drepturilor omului, relatează AFP, conform Mediafax.
  https://m.antena3.ro/externe/rusia-interzice-prin-lege-orice-act-de-propaganda-homosexuala-219603.html?fbclid=IwAR3w_jaxmfeLA_WpSzfNoM-wTsHvgaWwE1cMjzR5YfEXsC6m9h7L_c1TeVk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings