X

VIDEO Migranţii din America Centrală au ajuns la graniţa SUA

Câteva sute de migranţi care au plecat acum o lună din Honduras au ajuns miercuri la graniţa dintre Mexic şi Statele Unite, iar multe alte sute sunt încă pe drum, în timp ce preşedintele american Donald Trump a trimis mii de militari pentru a apăra frontiera.

Primele grupuri de migranţi au ajuns în Tijuana, în statul mexican Baja California, la graniţa cu San Diego, din California.

În aşteptarea migranţilor, Statele Unite a trimis mii de militari la frontiera cu Mexicul, în timp ce secretarul american al Apărării Jim Mattis a făcut în acest sens o vizită în McAlles, Texas, arată hotnews.ro. Acesta a spus că măsura de a trimite trupe la graniţa cu Mexic este ”absolut legală” şi justificată.

Pe 9 noiembrie, preşeditele Donald Trump a semnat un decret care respinge automat cererile de azil oamenilor care intră ilegal în ţară prin Mexic.

100 de migranţi au ajuns duminică în Tijuana, iar marţi alţi 350, toţi aprţinând grupului care a plecat în special din Honduras pe 13 octombrie din San Pedro Sula.

După ce au sosit în sfârşit, aceştia au alergat pe plajă sau au făcut baie, unii dintre ei chiar şi-au băgat capul printre barele gardului din medal de la graniţă.

Potrivit unor imagini Daily Mail, unii dintre migranţi s-au urcat pe barele gardului din metal.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

    1. pai poate de un macel e nevoie ca sa priceapa toti dobitocii astia ca o granita nu se forteaza…ori o treci legal…ori crapi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button