X

Rezoluție anti-românească: Vreți să fiți egali cu noi? Nu se poate!

România trebuie să rămână la periferia Europei. Asta au votat de fapt, prin această rezoluție, oamenii dreptei din Parlamentul European. Din păcate pentru noi ca ţară, nici măcar europarlamentarii noștri  nu au fost în stare să ne apere. Ba dimpotrivă, mulțumiți nevoie mare că pot da o palmă ţării pe care o reprezintă în Europa, liberalii au ridicat cu frenezie mâna împotriva României.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Însă jocurile liberalilor de la noi sunt mici, vor să mai prindă câte un os de ros la următoarele alegeri, faţă de ceea ce se urzește în cotloanele ascunse ale dreptei europene.

În viziunea acestei drepte europene, România nu are dreptul de a fi egală cu celelalte state, pentru că ar deveni prea independentă.

Nu ar mai înghiţi toate gogoşile europenilor care, sub propovăduirea statului de drept sau prin mesajele negative privind economia ţării noastre, vor de fapt să pună mâna pe tot ce are ţara asta, resurse, oameni, instituţii. Cu alte cuvinte să devenim o colonie din care ei să îşi tragă zeci şi sute de miliarde de euro, în timp ce stăm la colţ.

Potrivit informaţiilor publicate de votewatch.eu, europarlamentarii români care s-au opus adoptării acestei rezoluţii sunt:

  • Victor BOŞTINARU, Andi CRISTEA, Doru-Claudian FRUNZULICĂ, Maria GRAPINI, Dan NICA, Emilian PAVEL, Ioan Mircea PAŞCU, Răzvan POPA, Claudiu Ciprian TĂNĂSESCU, Maria Gabriela ZOANă, Claudia ŢAPARDEL din partea Grupului Socialiştilor Europoni / PSD
  • Mircea DIACONU, Norica NICOLAI, Renate WEBER din partea ALDE
  • Ramona Nicole MĂNESCU, din partea Grupului Popularilor Europeni

Europarlamentarii care au susţinut adoptarea rezoluţiei:

  • Daniel BUDA, Marian-Jean MARINESCU, Siegfried MUREŞAN, Cristian Dan PREDA, Theodor Dumitru STOLOJAN, Traian UNGUREANU, Adina-Ioana VĂLEAN şi Mihai ŢURCANU, din partea Grupului Popularilor Europeni.
  • Monica Macovei, din partea Grupului Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni

S-a abţinut Csaba SÓGOR, din partea Popularilor europeni.

Nu au votat următorii europarlamentari români:

  • Cristian-Silviu BUŞOI, Sorin MOISĂ, Iuliu WINKLER, afiliaţi grupului Popularilor Europeni.
  • Damian DRĂGHICI, Daciana Octavia SÂRBU, afiliaţi grupului socialiştilor
  • Laurenţiu REBEGA, afiliat Grupului Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni
  • Cătălin Ivan, membru al PE fără afiliere

Dan Nica, liderul delegației PSD din Parlamentul European, a explicat exact cum stau lucrurile cu această rezoluţie antiromânească.

”Știm bine că îndeplinim toate condițiile să intrăm în Schengen, și cu toate acestea suntem încă blocați din motive politice. Știm că am făcut progrese în ceea ce privește macroeconomia, și cu toate acestea suntem încă tratați ca o țară din Lumea a treia. Venim și demonstrăm abuzurile DNA și ale serviciilor secrete, dar ele sunt ignorate în mod ostentativ. Dreapta populistă, care a pus stăpânire pe Europa, nu este interesată de toate aceste nedreptăți flagrante. Singura preocupare este creionarea imaginii unei Românii slabe, prin acțiuni precum această rezoluție.

Documentul nu este altceva decât o colecție de sloganuri politicianiste, fără valoare efectivă și al cărui singur rol este menținerea țării noastre la periferia Uniunii Europene. Există interese foarte mari ca țara noastră să nu fie un partener egal la masa negocierilor, motiv pentru care este lovită constant prin asemenea demersuri. Și mai trist este că la aceste acțiuni participă și europarlamentari români, oameni precum Monica Macovei sau Cristian Preda, care și-au făcut o misiune din a sabota România în Parlamentul European.”, spune Dan Nica.

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu a declarat la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 că, deși prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, știa problema protocoalelor secrete “s-a lucrat” pentru scoaterea temei din textul rezoluției despre statul de drept din România adoptată de Parlamentul European.   

“Răspunsul Comisiei Europene referitor la protocoale a fost că această entitate nu se poate pronunța pe funcționalitatea serviciilor secrete. Interferența serviciilor secrete în justiție și în actul politic este de competența Comisiei, dar despre acest lucru nu se spune nimic în rezoluție.

Eu m-am întâlnit cu Frans Timmermans înaintea aprobării rezoluției și a fost foarte deschis să înțeleagă tema aceasta a protocoalelor. Deci s-a lucrat puternic pe această chestiune care chiar și așa a răzbătut până la suprafață, dovadă este și votul prin care a fost scoasă”, a spus Pașcu.

Liviu Pleșoianu a chemat la mobilizare națională:

Bun… ajunge! Nu mă interesează deloc, absolut deloc concetățenii deformați structural, cu coloana vertebrală încovoiată sau întinsă pe sol. Cei care au vocație de SCLAVI să evite această pagină, pentru că NU avem ce să ne spunem. Să meargă la stăpânii din afara țării și să le pupe bocancii…

Mă adresez acum DOAR românilor semeți și verticali ca brazii! E timpul să ne ridicăm țara din genunchi! E timpul SĂ FIM! E timpul să ne numărăm și să începem să mergem, după aproape 30 de ani, PE DRUMUL NOSTRU, în acord CU DESTINUL NOSTRU!

…PREZENT, ROMÂNE?

Europarlamentarul Maria Grapini a făcut declarații dure în Parlamentul European, la Strasbourg, după ce a fost adoptată rezoluția împotriva României. 

”Nu am votat rezoluție, pentru că este o rezoluție a ipocriziei, nu privind statul de drept din România. De ce doresc Parlamentul European, Comisia, anumiți parlamentari să fie pusă țara mea la colț? Pentru că nu vrea să accepte să fie țară de mâna a doua? Pentru că vreți să ne dați rețete pe care nu le aplicați în țara dvs? De ce nu exportați ceea ce ne puneți în rezoluție la dvs. acasă? De ce intrați în subsidiaritate? În ce țară s-a mai amestecat UE la schimbarea unui șef de instituție? De ce trebuie să raportăm noi când se schimbă constituțional un șef de instituție, fie el și procurorul general? S-a creat o criză, o țară a procurorilor, lăsați-ne în pace! Vrem să apărăm cetățenii, să se respecte tratatul! Noi, România, nu am încălcat Tratatul, în schimb UE încalcă tratatul și regulamentul Schengen. Nu ne lăsați în spațiul Schengen deși n-avem garduri, n-avem jurnaliști omorâți. Nu România e în grupul celor 9 state în care e cea mai mare corupție din istoria UE! De ce nu se aplică aceeași unitate de măsură? Sunt revoltată, consider că e o nedreptate pentru țara mea și pentru cetățenii mei” a spus Maria Grapini, în PE.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Ca efecte, este la fel de devastator ca 13-15 iunie 1990 !
    Oare nu sunt mai mult decat intaplatoare violentele din 10 aug 2018 cu 13-15 iunie Bucuresti, 15 martie 1990 TARGU MURES ?
    Din ambele parti au fost premeditate viloentele; doua mase de manevra care si-au cautat dreptatea, niste oameni din umbra, in ambele tabere care au inteles in ce directie sa indrepte lucrurile.
    DEVASTSATOR PYT NEAMUL ROMANESC !

    In timpul unor violente de tip rezist, Marian Munteanu intuind primejdia a iesit pe Realitatea TV si a spus ca la 13-15 iunie, Romania nu avea o constitutie.
    In momentul in care ai lege si Constitutie asemenea lucruri nu tebuie incurajate.

    NIMENI NU A VORBIT DE RAMURA SOROSISTA DIN PIATA UNIVERITATII !

    In momentul in care in Romania a incepus sa se instaureze legea publica cat de cat, apare incitatorul la voilenta Johanis, provoaca violente pt camerele de luat vederi ( cu greu s-au obtinut cele cateva secvente ), iar parlamentul european sanctioneraza Roamnia ca in 1990.

    Acum se pot identifica clar serrviciile secrete Germane, corporatiile (banca Reffeisen), “ptesedintele” eretic si neroman, fascistii de la #rezist, structurile Soros Monica Macovei, structurile soros din PNL, structurile UE populari+socialisti.

    Din pacate nimeni din jurnalistii de investigatii n-au facut anchete similare pt evenimentele din 90.

    Cu toiate aste, asemenea luoi Saad Hadad, Franjoi Tudjman, Alia Izerbegovici, Rsatiu, Coposu, si altii au murit de camcer sau de alte forme de moarte cu zile…,,,

  2. Cred ca e cazul sa ne retragem de la sefia UE, ca vin vremuri razboinice si nu vrem sa cadem la mijloc. Europa este deja condamnata de usa, israel si china. Rusia nu se baga desi toti o arata cu degetul ca e cauza influentelor malefice. Deocamdata, comunismul se practica in occident iar aliantele au inceput sa se vada

  3. Este cazul să ne retragem urgent din UE, chiar dacă asta ar însemna război împotriva noastră. Ar fi necesar un referendum pentru ieșirea din UE. Dar cu cine să-l faci? Intrând în UE n-am avut decât de pierdut, dar se pare că ne-am obișnuit să pierdem. Ne-au băgat pe gât tot felul de porcării, pe care noi, ca niște spălați pe creieri le-am acceptat, pentru că ni s-a indus cu viclenie ideea că vrem o țară ca afară, și că toți ceilalți sunt mai buni ca noi. Și a fost repetat acest lucru de atâtea ori, până la saturație, încât am început să credem că așa e.
    Avem nevoie de Dumnezeu și nu de UE care nu-L mai are demult pe Dumnezeu.
    Românii au fost lași și și-au părăsit cu milioanele țara, lucru nemaiîntâlnit pentru noi ca popor.
    N-au vrut să se unească și să construiască ceva aici, acasă, chiar dacă ar fi fost foarte greu. Au preferat să fie slugile Europei și să muncească pentru PIB-ul, deci bunăstarea altora, și cu ce inutile sacrificii. Și tot acolo, printre străini, s-au deprins și cu ecumenismul, pentru că nu poți să-i spui vecinului, care mai este și în țara lui, că este eretic. Au lăsat să li se fure pădurile, pământurile, adică țara, de care își mai aduc aminte când și când.
    Au lăsat astfel loc liber musulmanilor, asiaticilor și altor popoare de alte culturi și religii, care abia așteaptă să ne invadeze și să ne distrugă. Ăsta se numește auto-genocid național. Românii au pus în practică de bună-voie și nesiliți de nimeni planul Kalergi.
    Și în final, au uitat de Dumnezeu (dar au fost și foarte mult ajutați să o facă), pentru că, nu-i așa, la biserică se duc doar babele analfabete, și, dacă ai obrazul fin, e rușine să mărturisești că ești creștin în fața lumii.

  4. Eu sunt de acord partial cu Cosmin. Nu avem ce cauta in Schengen si da, trebuie sa iesim din UE. Cu Nato, totusi cred ca este putin mai sensibila treaba. Ar fi o greseala sa iesim din Nato pur si simplu. Trebuie negociate niste aliante militare la modul cel mai serios. Avem dusmani de jur imprejurul nostru.

    Referitor la articol, cu tristete pot sa vad ca se contureaza noua formatiune “nationalista” din interiorul PSD!!! Eu cred ca este lucratura securistilor pentru a duce in derizoriu orice notiune de iubire de neam si tara. Este acelasi scenariu ca si la referendum. Lumea este atat de scarbita de partidul unic, PSD incat orice ar face si ar zice, majoritatea oamenilor se vor ridica impotriva lor. Iar cei ramasi, ce vor face? Vor intra in tabara neocomunistilor?

    Se vorbeste despre dreapta europeana! Care dreapta, ca europa este socialisto-comunista. Culmea, cand dreapta adevarata lipseste, stanga ii ia rolul si se da nationalista! Trist. Foarte trist. Daca PSD-ul a ajuns sa reprezinte dreapta in Romania, este de plans.

    1. Asa e. Cica dreapa europeana. PSD-ul, ce sa zica? Doar n-o sa se ia de stanga marxista care conduce UE acum. Ei fac parte din Familia Socialista. Dreapta autentica este Dreapta Nationalista, Crestina si Sociala. Alta Dreapta nu exista. Stanga nu va reusi niciodata sa fie cu adevarat nationalista. Ii lipseste crezul crestin, crestin-ortodox in cazul nostru. A se vedea dealtfel marile tradari ale PSD – legalizarea parteneriatelor civile, codul administrativ pus la cale de PSD-ALDE si UDMR, acceptarea, fara informarea opiniei publice a asa-zisilor refugiati arabo-africani, boicotul (cu atat mai las cu cat nu a fost pe fata) Referendumului pentru casatorie. Eu sunt membru Noua Dreapta. Care mai inainte de a fi un partid este o Miscare de Dreapta. Pentru Dumnezeu, Neam si Tara, alta cale (dreapta) nu exista.

  5. @ Kalergy de bunăvoie
    Adevărat, ar trebui să ieșim din UE.
    Nu e adevărat că românii au plecat de bunăvoie, că s-au plictisit prin țară. Când nu mai găsești serviciu ca industria a fost desfințată, jefuită, când legile nescrise ale mafiei te împiedică să poți face o afacere, sau dacă ai reusit să faci ceva îți trimite amenzi, schimbă legile birocratice după cum bate vântul, când băncile te jefuiesc cu dobânzi anormale, inflație, etc, ți se face scârbă de climatul economic, politic si de mafia din justiție. Mulți români au plecat cu trupul dar cu sufletul sunt tot in România.
    Toate mizerile din România au fost calculate ca românii să plece…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button