X

Sanhedrinul îndeamnă candidații la funcția de primar al Ierusalimului să se pregătească pentru reconstrucția celui de-al Treilea Templu

candidati.jpg     Ofer Berkovich (stânga) și Moshe Lion – candidați pentru primaria din Ierusalim. (Credit: Yonatan Sindel / Flash90 / Breaking Israel News)

Ierusalimul va avea un nou primar săptămâna viitoare și mai mult decât orice altă alegere din acest an va decide natura religioasă a capitalei Israelului.  Decanul de varsta al Sanhedrinului ,a adresat o scrisoare celor doi candidați, subliniind rolul celui de-al Treilea Templu în politica locală actuală.

Aspectul religios evreiesc de a fi primarul Ierusalimului a fost amplificat într-o măsură mai mare printr-o scrisoare deschisă pe care Sinedriul a trimis-o celor doi candidați.

„Cu aprobarea milostivă a lui Dumnezeu, unul dintre voi va fi ales ca primar al orașului, Templul poate fi construit și pregătit pentru scopul său final”, a scris Sanhedrinul. „Cerem candidaților, precum și alegătorilor, să facă alegeri bazate pe adevăr și pe aspectul principal al Ierusalimului, care este clădirea Templului”.

Sanhedrinul a trimis o scrisoare similară președintelui american Donald Trump după ce a câștigat alegerile, cerându-i să ia un rol în construirea celui de-al Treilea Templu, la fel cum regelui persan Cyrus i-au ajutat pe evrei să construiască al doilea templu după exilul babilonian în secolul VI î.Hr.

„Evitarea acestei chestiuni esențiale pune în pericol existența orașului și a identității acestuia ca si capitala a Israelului, punând astfel în pericol Israelul însuși. Fiecare evreu și toată omenirea trebuie să urce la Muntele Templului”. Vă așteptăm ca, în calitate de candidați, să vă referiți la acest rol pe care orașul îl are ca gazdă a Templului. Acest subiect nu este pur și simplu o chestiune de credință religioasă, ci trebuie exprimat și în termeni politici, fiscali și educaționali, a mentionat Sanhedrinul in scrisoarea adresata candidaților la functia de primar al Ierusalimului. „”.

Sanhedrinul a subliniat importanța Ierusalimului în lume. În scrisoare, ei au remarcat că capitala Israelului este adesea punctul central al politicii interne și, în cazul lui Trump, a devenit o parte esențială a platformei sale. În scrisoare, Sanhedrinul la lăudat pe Trump că a mutat Ambasada SUA în Ierusalim.

„Ierusalimul în întregime este Sfânt și este centrul spiritual al lumii, tronul lui Dumnezeu. Vă îndemnăm să vă publicați planurile referitoare la acest aspect al orașului. Există mai multe moduri în care acest lucru poate fi realizat, cum ar fi sărbătorile de sfințenie pentru a le înlocui pe cele ale impurității „.

Sanhedrinul a început deja să lucreze în acest scop, menținând reînnoirea completă a serviciului Templului înainte de sărbătorile biblice. Un alt exemplu glorios a fost Concertul mondial de creație,care a avut loc cu o săptămână înainte de Rosh Hashana, la care au participat mai mulți reprezentanți din țările sud-americane.

Sanhedrinul a subliniat că orașul se va schimba atunci când Templul este construit, necesitând îmbunătățiri masive ale infrastructurii sale.

Ierusalimul trebuie să se pregătească să găzduiască milioane de pelerini care vor participa la sărbători când va fi construit al Treilea Templu”, a spus scrisoarea. „Apelăm, de asemenea, guvernul să pregătească un centru pentru un organism internațional care să înlocuiască Națiunile Unite și Haga, unul care va fi înrădăcinat în Biblie”.

traducere de calatorastral

Benjamin Netanyahu, somat de rabini sa faca ceva pentru venirea lui Moshiach (cel asteptat de ei)

Despre Templul din Ierusalim Benjamin Netanyahu, Mai 2018

https://www.youtube.com/watch?v=KabHpIhB300

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Antihrist
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.