X

Marea Britanie. Imaginile dezmățului din noaptea de Halloween

Britanicii și-au făcut iarăși de cap de Halloween, exagerând cu alcoolul și oferind un spectacol gratuit publicului.

Britanicii au un obicei din a exagera cu consumul de alcool, iar rezultatele se văd deseori la final de săptămână, pe străzile tuturor orașelor.

A fost și cazul nopții de Halloween, când tinerii costumați în tot felul de personaje au ieșit să petreacă.

Scenele, cu oameni căzuți pe străzi, ajutați de prieteni sau de echipajele de salvare, sunt deja ceva obișnuit și nu mai șochează pe nimeni.

Dovada, în GALERIA FOTO

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
ExterneHalloween
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.