X

Haos de Halloween. “The Purge” a devenit realitate pe străzile din Franța

Poliţiștii francezi au arestat peste 100 de tineri în noaptea de Halloween. Aceștia au devastat mai multe magazine și au pornit o serie de incendii.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Poliţiștii francezi au arestat peste 100 de persoane în noaptea de Halloween, după ce mai multe bande de tineri mascaţi au luat cu asalt suburbiile Parisului şi centrul oraşului Lyon, după ce au apărut mesaje pe reţelele sociale care cereau o „curăţare”, potrivit agenției Reuters.

Tinerii au hărţuit poliţişti, trecători și au distrus geamurile magazinelor sau au dat foc la coşurile de gunoi. Poliţia a fost nevoită să folosească gaze lacrimogene.

În Paris, un magazin de articole sportive a fost jefuit iar tinerii care au fost surpinși la furat într-un magazin alimentar au atacat poliţia cu acid, conform autorităților.

Se pare că haosul a fost încurajat de o serie de mesaje pe reţelele sociale, inspirate de filmul horror “The Purge”, despre o societate distopică în care crimele sunt permise pentru o zi.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button