X

Haos de Halloween. „The Purge” a devenit realitate pe străzile din Franța

Poliţiștii francezi au arestat peste 100 de tineri în noaptea de Halloween. Aceștia au devastat mai multe magazine și au pornit o serie de incendii.

Poliţiștii francezi au arestat peste 100 de persoane în noaptea de Halloween, după ce mai multe bande de tineri mascaţi au luat cu asalt suburbiile Parisului şi centrul oraşului Lyon, după ce au apărut mesaje pe reţelele sociale care cereau o „curăţare”, potrivit agenției Reuters.

Tinerii au hărţuit poliţişti, trecători și au distrus geamurile magazinelor sau au dat foc la coşurile de gunoi. Poliţia a fost nevoită să folosească gaze lacrimogene.

În Paris, un magazin de articole sportive a fost jefuit iar tinerii care au fost surpinși la furat într-un magazin alimentar au atacat poliţia cu acid, conform autorităților.

Se pare că haosul a fost încurajat de o serie de mesaje pe reţelele sociale, inspirate de filmul horror „The Purge”, despre o societate distopică în care crimele sunt permise pentru o zi.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Halloween
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.