X

Haos de Halloween. „The Purge” a devenit realitate pe străzile din Franța

Poliţiștii francezi au arestat peste 100 de tineri în noaptea de Halloween. Aceștia au devastat mai multe magazine și au pornit o serie de incendii.

Poliţiștii francezi au arestat peste 100 de persoane în noaptea de Halloween, după ce mai multe bande de tineri mascaţi au luat cu asalt suburbiile Parisului şi centrul oraşului Lyon, după ce au apărut mesaje pe reţelele sociale care cereau o „curăţare”, potrivit agenției Reuters.

Tinerii au hărţuit poliţişti, trecători și au distrus geamurile magazinelor sau au dat foc la coşurile de gunoi. Poliţia a fost nevoită să folosească gaze lacrimogene.

În Paris, un magazin de articole sportive a fost jefuit iar tinerii care au fost surpinși la furat într-un magazin alimentar au atacat poliţia cu acid, conform autorităților.

Se pare că haosul a fost încurajat de o serie de mesaje pe reţelele sociale, inspirate de filmul horror „The Purge”, despre o societate distopică în care crimele sunt permise pentru o zi.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Halloween
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.