X

Se introduce testarea la elevi. Ministrul Educaţiei importă modelul din Franța, pe bază de salivă

1,015 Mucus Virus Photos - Free & Royalty-Free Stock Photos from Dreamstime

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, sâmbătă seara, că susține utilizarea testelor non-invazive, bazate pe salivă, în școli, pentru ca starea de siguranță în școli să se îmbunătățească și elevii să nu mai fie traumatizați.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a fost întrebat, sâmbătă seara, la Realitatea Plus, de ce România nu aplică exemplul Franței și Austriei, de a folosi testele pe bază de salivă, pentru elevi, aceste teste fiind non-invazive.

„Și eu știu că sunt nu numai în Austria și Franța, sunt și alte state europene care folosesc aceste teste non-invazive pe bază de salivă. Nu știu să vă răspund, nu vreau să mă scuz că excede limitelor de competență ale Ministerului Educației, dar atât cât voi putea să susțin această idee, susțin utilizarea testelor non-invazive, bazate pe salivă pentru ca starea de siguranță în școli să se îmbunătățească”, a spus Cîmpeanu, potrivit Mediafax.

Ministrul a precizat că aceste teste non-invazive presupun administrarea de către orice persoană, chiar și de către persoane fără competență medicală, iar atâta vreme cât doar 18% dintre școlile din România au cabinete medicale școlare, aceste teste rapide ar putea să facă posibilă testarea în orice școală, indiferent dacă are sau nu cabinet medical.

În prezent, în școli se folosesc teste rapide antigen, pentru care părinții trebuie să își exprime acordul, acestea urmând să fie făcute de personal medical specializat. Mulți dintre părinți refuză, considerând procedura traumatizantă pentru copii.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. Nimeni,nu trebuie să fie supus nici unui test nici adulți și nici copii am trăit atâția ani cu gripă și am avut anticorpi așa cum ne-a creat Dumnezeu știm că nu există pandemie atâția virologie au spus-o nu suntem prosti

  1. Elena are dreptate
   Cati parinti vor prptesta si vor fi cu adevarat impotriva acestui abuz , CATI???
   SANTEM ATAT DE LASI CA VOM SCRIE PE FACEBOOK , APOI VOM „”STA IN CASA”” VOM PURTA MASCA , PANA NE VOR NENOROCII SI COPII

   TESTELE POT IMBOLNAVII COPII, PT ACEASTA DIAVOLII CE NE CONDUC DORESC ACESTE TESTE
   DUMNEZEU SA NE OCROTEASCA DE ACEDTI SATANISTI.🙏🙏🙏

 2. Parintii trebuie sa i invete pe copii ca atunci cand cineva se apropie sa le faca acest test care nu are nici o relevanta–ca de altfel orice fel de test–sa scuipe pe acea persoana si sa spuna asa:ia de aici scuipici (pentru test)

 3. Trebuie să înțeleagă toată lumea că aceste teste, botnițe, injecții, măsuri etc NU sunt pentru a proteja sănătatea ci sunt măsuri POLITICE! (de supunere sub noua formă de comunism spre care se îndreaptă tot mapamondul; perioada aceasta de tranziție este in curs de desfășurare și e limpede că aceste măsuri vor fi din ce in ce mai rele.) Feriți-vă copiii de aceste abuzuri! Doamne ajută și apără-i pe toți copilașii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button