X

DOCUMENT oficial: Se interzice creșterea porcilor în gospodării. Să fie acesta adevăratul scop al apariției pestei porcine?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un document oficial prin care autorităţile pregătesc terenul pentru interzicerea creşterii porcilor în gospodăriile populaţiei a fost făcut public astăzi de către jurnaliștii de la Agro Inteligența. Aceștia au intrat în posesia unui document prin care au fost adoptate măsuri radicale de către oficialii statului în ceea ce privește creșterea porcilor, aceste măsuri incluzând sacrificarea controlată a porcilor din gospodării și apoi interzicerea repopulării.

Mai exact, gospodarii care sperau ca din banii primiţi despăgubire pentru porcii sacrificaţi să îşi ia alte animale, nu vor putea face acest lucru. Măsurile adoptate fac obiectul unui document ce are statut de „nesecret”. În realitate însă, deşi elaborarea lui a avut loc pe 29 august, prevederile sale au fost ţinute sub secret şi nu au fost popularizate la nivel naţional, aşa cum ar trebuit având în vedere puternicul impact social al măsurilor. De subliniat că adoptarea acestora marchează şi schimbarea completă a strategiei abordate de medicii veterinari la solicitarea fermelor de suine care vor eliminarea porcilor crescuţi în gospodării, după cum mai suțin cei de la Agro Inteligența.

Încă de când au apărut primele focare de Pestă Porcină Africană la nivelul fermelor comerciale, în spaţiul public s-a vorbit despre o eventuală interzicere a creşterii procilor în gospodării. Argumentul suprem a fost acela că gospodarii nu respectă norme de biosecuritate însă, de la început, micii crescători au fost surprinşi să vadă rapiditatea cu care s-a operat sacrificarea porcilor din curţile lor, chiar şi fără efectuarea analizelor de laborator pentru identificarea pestei. Abia ulterior s-a dovedit că măsura nu era una „obligatorie”, iar legislaţia europeană prevede monitorizarea efectivelor din localităţile aproiate focarelor.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Să fie acesta adevăratul scop al apariției pestei porcine?

Citiți și: Exterminarea zootehniei românești: După pesta porcină, vine cu asalt boala oii nebune – scrapia

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Personal, consider ca da. Nu puteau sa interzica asa din senin, caci se rascula lumea.

    A urmat scenariul tipic:

    ProblemaReactieSolutie

  2. Completare: contextul incepe sa devina similar celui de dinainte de ’89. Se pare ca ne place sa ne invartim prin istorie, sa revenim perpetuum in locul de pornire.

  3. N-o sa renuntam niciodata la modul de viata ancestral. Sa vedem ce guvern are curajul sa ne interzica sacrificarea porcului de Craciun.

  4. In contextul in care papusarii vor activa o mare criza economica si o mare foamete, preconizata in viitorul apropriat, procurarea hranei din interiorul propriei gospodarii va fi un cap de pod. Asa cum in Europa de vest lumea este educata ca hrana sa fie cumparata doar din lanturile supermarketurilor, la fel se doreste ca si in aceasta parte a Europei omul sa fie legat de tarus.
    Strategie de sahisti satanici.
    Sa dea Domnul sa nu le ajute!!

  5. In tarile, asa-zis, dezvoltate, mancarea este un gunoi de plastic plin de substante cancerigene, care induc nu doar aceasta boala necrutatoare, ci si diabet, obezitate severa! Care sunt bolile care au pus stapanire pe Occident si America? Diabetul, cancerul si obezitatea! Daca mai punem la socoteala vaccinurile si chemtraills suntem edificati despre viitorul omului pe planeta! Sigur ca romanul este invatat sa manance sanatos, dar i-au exterminat gainile de cand cu aviara, acum porcul din ograda, urmeaza interzicerea cultivarii oricarui soi de legume! Lasts days!
    Dumnezeu sa nu ne paraseasca in aceste zile!

  6. Poate ca nu “merg” toate manevrele…
    In SUA, cu vaccinurile s-a vazut la judecata ca guvernul habar n-are ce e cu ele!!!
    Si atunci … ce “ii” impinge la obligarea tuturor???
    https://beforeitsnews.com/v3/blogging-citizen-journalism/2018/2597214.html?currentSplittedPage=0
    Posted on 2018/09/03
    Rebecca Campbell: US GOVERNMENT LOSES VACCINE LAWSUIT
    “…Vaccine injury lawyer ROBERT F. KENNEDY Jr., Del Bigtree, producer of the suppressed anti-vaccine documentary, VAXXED and the Informed Consent Action Network (ICAN) are credited with this victory. THEY DEMANDED the relevant GOVERNMENT DOCUMENTS PROVING that all federally approved VACCINES HAVE BEEN TESTED FOR QUALITY over the past 32 years — and THERE WERE NONE. “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button