X

Crucea Roşie Satu Mare se pregăteşte pentru primirea unui val de IMIGRANȚI. Proiectul se va EXTINDE la nivel NAȚIONAL

UE și guvernul României pregătesc invazia țării. Va crește numărul de intervenţii strategic alese pentru spălarea pe creier a românilor, astfel încât imigranții să fie primiți cu brațele deschise și să aibă parte de ,,egalitate de șanse și nediscriminare".

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iată ce putem citi pe informația-zilei. ro:

A fost lansat un proiect care se va derula pe o perioadă de 16 luni

Crucea Roşie – filiala Satu Mare a lansat ieri, 29 octombrie, proiectul “Help Again!”. Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă şi se va derula pe o perioadă de 16 luni.

La eveniment au participat, pe lângă directoarea Crucii Roşii – Filiala Satu Mare, Rodica Borlan, reprezentanţii mai multor instituţii publice, dar şi aleşii locali, mai exact viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba.

Principalul obiectiv al proiectului constă în consolidarea Filialei Satu Mare a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie de a formula şi promova o alternativă cu impact naţional la politica publică iniţiată de Guvernul României în domeniul migraţiei, pentru a facilita procesul de integrare al imigranţilor cu implicarea şi responsabilizarea societăţii civice.

Proiectul lansat se va implementa la nivel naţional

“Acest proiect este unul de suflet, este un proiect care se va implementa la nivel naţional. În cadrul acestui proiect va lua naştere o nouă procedură care va uni forţele instituţiilor publice cu a ONG-urilor şi va fi o procedură care se va aplica la nivel naţional cu adevărat. Crucea Roşie Română percepe migraţia ca pe un dezastru, este considerat un dezastru la nivel internaţional şi tocmai de aceea trebuie să facem ceva”, a explicat directoarea filialei Satu Mare a Crucii Roşii, Rodica Borlan.

Analiza contextuală va conduce la elaborarea unui set de măsuri şi acţiuni, cu preluarea unor modele de bune practici din state membre confruntate masiv cu fenomenul, concretizate într-o alternativă la politica publică, acceptată de către Inspectoratul General pentru Imigrări, denumită Politica de ajutor umanitar în domeniul migraţiei.

Totodată, proiectul urmăreşte dezvoltarea unei reţele naţionale de facilitatori care să promoveze şi să susţină responsabilitatea socială în rândul comunităţilor, egalitatea de şanse şi nediscriminarea, precum şi colaborarea permanentă cu unităţile administraţiei publice locale în concordanţă cu politica de ajutor umanitar elaborată în cadrul proiectului.

Printre obiectele specifice urmărite în cadrul proiectului se numără creşterea capacităţii de dezvoltare a unor instrumente pentru evaluarea politicilor publice, dar şi dezvoltarea mencanismului de consolidare a dialogului social şi civic cu impact asupra diminuării consecinţelor unei situaţii de risc. Se mai doreşte dezvoltarea capacităţii de elaborare şi promovare de alternative la politica publică a Guvernului.

Odată cu aceste proiect va creşte şi gradul de informare, conştientizare şi responsabilizare a populaţiei printr-un număr de intervenţii strategic alese, pentru prevenirea şi reducerea consecinţelor unei situaţii de risc. Crescându-se accesul la informaţia de calitate, inclusiv în mediul online.

Acum că proiectul a fost lansat, în perioada octombrie – februarie vor avea loc 8 seminarii regionale în diferite oraşe, în care se va analiza situaţia, anume cum s-a întâmplat până acum şi cum s-a implementat legislaţia în domeniul migraţiei.

După cele 8 seminarii, se va face un raport care va fi prezentat, iar în cele din urmă vor avea loc 8 mese rotunde cu instituţiile abilitate şi cu ajutorul expertizei Crucii Roşii Internaţionale, pentru a comasa experienţa internaţională cu experienţa română dar şi cu experienţele instituţiilor abilitate.

În perioada iunie – septembrie 2019 va avea loc o activitate de formare în care 80 de participanţi vor dobândi abilităţi şi cunoştinţe în acest domeniu.
În ultima parte a proiectului, din septembrie 2019 până în ianuarie 2020, se vor încheia 10 parteneriate cu administraţii publice locale din regiunea Nord – Vest, parteneriate pilot care vor putea fi preluate şi de alte regiuni din ţară în cazul în care va avea succes.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Deoarece spălarea pe creier a românilor a și început, citiți vă rog și:

Panouri publicitare manipulatoare PRO-ISLAM în orașele mari. Pe acestea nu se sesizează nimeni să le dea JOS?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. EXTRAS DIN CONSTITUTIA ROMANIEI
    Art. 3 – Teritoriul
    (1) Teritoriul României este inalienabil.
    (2) Frontierele ţării sunt consfinţite prin lege organică, cu respectarea principiilor şi a celorlalte norme general admise ale dreptului internaţional.
    (3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe. În condiţiile legii, unele oraşe sunt declarate municipii.
    (4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

    OBSERVATII:
    1)Constitutia Romaniei se aplica obligatoriu sau are rol de recomandare, aplicandu-se facultativ, dupa cum hotarasc politicienii de la Bruxelles?
    2) In caz ca Referendumul pentru definirea casatoriei trecea si Constitutia tarii era revizuita, s-ar fi respectat noul amendament, care ar fi definit expres casatoria ca fiind realizata doar intre un barbat si o femeie?

    Daca Constitutia tarii nu se respecta, ce rost mai are sa mai vorbim de referendumuri?
    Si ce rost mai are pana la urma, sa mai vorbim de democratie?

  2. Stati usor, ca spune doar imigranti, nu mai mult. Daca e sa fie razboi atunci pot sa fie din tarile bombardate. Adica nu e neaparat sa fie din Africa.

  3. Savonarola
    la intrebarile astea (de bun sunt) ar fi o chestie sa raspunda drona lobotomizata Rodica, cica “directoarea Crucii Rosii ” filiala Satu Mare..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button