X

Alex Jones si Mike Adams au avertizat cu luni în urmă de atacurile ”surpriză din octombrie”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Infowars: ALEX JONES WARNED OF “OCTOBER SURPRISE” ATTACKS ON MEDIA MONTHS AGO

Alex Jones a avertizat cu luni în urmă de atacurile ”surpriză din octombrie” asupra media

Gazda Infowars a atenționat în mod repetat că incidentele vor fi puse pe seama lui și a susținătorilor lui Trump

Alex Jones și Infowars au avertizat în mod repetat că mass-media ar fi ținta unor atacuri, care vor sprijini acea poveste despre președintele Trump care încurajează violența, precizând în mod specific că un atac asupra mass-media va avea loc în octombrie, exact așa cum s-a întâmplat. 

Odată cu bombele trimise lui George Soros, Clinton și altor câtorva figuri publice aliate, un pachet suspect adresat fostului director al CIA, John Brennan, a provocat mai devreme evacuarea cartierului general al CNN.

Fiind mereu atent să dezavueze violența, Alex Jones a prezis că astfel de atacuri vor avea loc cu mai multe ocazii.

”Pe CNN și MSNBC, ei continuă să spună că Trump cauzează atacuri violente asupra mass-media, în timp ce el nu face decât să le răspundă și să-i numească mincinoși”, a spus Jones într-un film din 15 august.

”Ei fie vor provoca o nebunie, fie planuiesc un steag-fals pe ei înșiși … sunt sigur acum, cred că plănuiesc un steag-fals împotriva giganților tehnologici sau a CNN”, a adăugat el.

Jones a subliniat, de asemenea, că mass-media a mințit în repetate rânduri despre faptul că el a promovat utilizarea ”puștilor de luptă” împotriva mass-media, atunci când în realitate el vorbea despre autoapărare și despre apărarea casei.

”Sunt sigur că acum aceasta este una dintre marile lor surprize din octombrie, să regizeze ceva, să provoace ceva și să dea vina pe mine”, a spus Jones.

În același videoclip, Roger Stone a prevăzut, de asemenea, că de atacurile steag-fals împotriva mass-media vor fi acuzați susținătorii lui Trump și Jones.

În numeroasele monologuri care au loc de aproape trei luni, Jones a încercat să sune alarma, că incidentele vor avea loc pentru a-l demoniza pe Trump și pe suporterii săi, ca teroriști interni violenți.

Pe 7 august, a publicat chiar un articol, în mod specific spunând oamenilor să nu se angajeze în violențe împotriva mass-media.

”NU hărțuiți public giganții tehnologici, mass-media sau pe oricine altcineva care promovează cenzura în masă. Nu faceți asta. Doar spuneți nu violenței”, a scris Infowars.

 

Natural News: Deep state rolls out staged “bomb” attack on CNN headquarters, just as Mike Adams and Alex Jones publicly predicted on multiple video broadcasts

Statul profund lansează un atac organizat cu ”bombă” la sediul CNN, la fel cum Mike Adams și Alex Jones au prezis public, în mai multe emisiuni video

Exact așa cum am prezis public, atât eu cât și Alex Jones, globaliștii anti-americani dirijează acum pe țeavă atacuri tip steag-fals cu bombe împotriva CNN. Acest lucru nu este doar similar cu ceea ce am prezis în mod public, înainte de alegerile intermediare; este exact ceea ce am prezis public că ar avea loc. Chiar am numit CNN ca ținta cea mai probabilă, pentru a fi selectată de operatorii globali care execută operațiunea.

”Cartierul general al CNN din New York evacuat după găsirea unui pachet suspect” titrează Mediaite.com. ”Bombe” asemănătoare au fost, de asemenea, trimise la Barack Obama, Hillary Clinton și George Soros. ”Biroul CNN de la Columbus Circle din New York City a fost evacuat miercuri dimineața, după ce muncitorii din cameră au găsit un dispozitiv suspect”, informează The Gateway Pundit. ”Amenințarea cu bombă vine pe urmele unor IED (n.t.: dispozitive explozive neautorizate) suspecte, expediate la domiciliul fostului președinte Obama din Washington DC, la reședințele din New York ale fostului președinte de stat Clinton și la donatorul major al Partidului Democrat, George Soros, în această dimineață”.

Atacuri coordonate cu bombe tip steag-fals, de care vor fi acuzați susținătorii lui Trump, pentru a modifica rezultatul alegerilor intermediare

(n.t.: alegerile generale, pentru camera deputaților și senat în SUA)

Tocmai ceea ce am prezis în mod public că ar avea loc chiar înainte de alegerile intermediare: atacuri coordonate cu bombe tip steag-fals, asupra mass-media de stânga și a liderilor politici de stânga. Este evident că democrații globaliști își trimit singuri aceste pachete, știind că mass-media va da vina pe suporterii lui Trump, Alex Jones, pe conservatori și proprietarii de arme.

La ceea ce asistăm este însăși definiția unui atac tip steag-fals, îndreptat împotriva mass-media, astfel încât aceleași mijloace mass-media să poată raporta isteric faptul că este atacată, deoarece președintele Trump lovește cu ”ură” către mass-media.

Puteți vedea dovada previziunilor noastre mai jos:

NaturalNews.com, 10 august 2018: ”Cenzura epurează opiniile indicând violențe iminente tip steag-fals înainte de alegerile intermediare … mai mare decât 9/11?

Counterthink.com, 10 august 2018: ”Cenzura epurează opiniile indicând violențe iminente tip steag-fals”.

https://www.brighteon.com/5820541704001

Din când în când, mă alătur emisiunilor Alex Jones Show, adesea pentru a discuta pe tema științei alimentelor, aspecte legate de nutriție și libertate. În mai multe emisiuni din acest an, Alex și cu mine am discutat despre atacurile steag-fals următoare și am prezis cum ei vor folosi atacurile tip steag-fals, pentru a-l acuza pe Alex Jones.

Vizionați o compilație video aici:

Brighteon.com/5852933806001

https://www.brighteon.com/5852933806001

Atacurile cu bombă tip steag-fals împotriva media au fost UȘOR de prezis

Aceste evenimente evidente de atac cu bombă tip steag-fals arată stereotipul uimitor al mass-media de stânga și al controlorilor ei globaliști. De asemenea, arată că acum ei cred că vor pierde alegerile intermediare, altfel nu ar fi invocat această măsură disperată.

Este important faptul că trimiterea acestor ”pachete suspecte” este doar începutul acestor acțiuni tip steag-fals. Dacă această poveste primește tracțiune suficientă, aceiași operatori probabil că o vor escalada prin bombardamente active asupra CNN sau asupra giganților tehnologici ai social-media.

De fapt, în transmisiunile Health Ranger Report, am prezis în repetate rânduri că atacurile steag-fals ar viza în mod specific CNN. Iată câteva linkuri pentru a le auzi:

Cenzura este un preludiu pentru un eveniment masiv STEAG-FALS

Este sezonul acțiunilor STEAG-FALS în America

Complot pentru ELIMINAREA LUI TRUMP pe cale de a fi declanșat

Vedeți mai multe la FalseFlag.news.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Nici o surpriză aici, Alex Jones și Mike Adams faca parte din Iluminati, de la ei primesc finanțare și informațiile care trebuie distribuite, deși ei pozează în eroi ai adevărului și păcălesc pe mulți să-i urmeze.
    Mike Adams este adept New Age iar Alex Jones respinge orice fel de religie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button