X

ONG susținut de Soros îl presează pe Iohannis să convoace un referendum pe Justiție: ,,SĂ NU SE COMPORTE MIORITIC”

Klaus Iohannis nu trebuie să se comporte mioritic în privinţa revocării procurorului general. Iată ce declară la RFI preşedinta organizaţiei Funky Citizens, Elena Calistru, care spune că şeful statului poate organiza un referendum pe tema justiţiei.

Funky Citizens este un ONG despre czre s-a scris că ar fi în zona de influență a miliardarului american George Soros. 

Elena Calistru crede că „preşedintele are mai multe opţiuni. Prima ar fi să întrebe populaţia în legătură cu imaginea mai largă, imaginea de ansamblu, în legătură cu felul în care ne dorim să arate justiţia în România. Deşi acest referendum ar fi unul consultativ, cred că rolul său nu poate fi negat, mai ales în ceea ce ţine de a înţelege în ce direcţie vrea să se îndrepte societatea, când vine vorba de justiţie şi anticorupţie”.

„Cred că protestatarii nu aşteaptă minuni de la şeful statului. Cred însă că aşteaptă de la preşedinte să nu se comporte mioritic, aşteptând să vină către el acţiuni din partea guvernamentală şi să nu-şi folosească prerogativele care-l pot face mediator între stat şi societate”, declară ea.

Categorii
anti-România
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Deci procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este ţinta. Adică cel care se ocupă de intervievarea procurorilor care se ocupă de cazul Alexandra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.