X

ONG susținut de Soros îl presează pe Iohannis să convoace un referendum pe Justiție: ,,SĂ NU SE COMPORTE MIORITIC”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Klaus Iohannis nu trebuie să se comporte mioritic în privinţa revocării procurorului general. Iată ce declară la RFI preşedinta organizaţiei Funky Citizens, Elena Calistru, care spune că şeful statului poate organiza un referendum pe tema justiţiei.

Funky Citizens este un ONG despre czre s-a scris că ar fi în zona de influență a miliardarului american George Soros. 

Elena Calistru crede că „preşedintele are mai multe opţiuni. Prima ar fi să întrebe populaţia în legătură cu imaginea mai largă, imaginea de ansamblu, în legătură cu felul în care ne dorim să arate justiţia în România. Deşi acest referendum ar fi unul consultativ, cred că rolul său nu poate fi negat, mai ales în ceea ce ţine de a înţelege în ce direcţie vrea să se îndrepte societatea, când vine vorba de justiţie şi anticorupţie”.

„Cred că protestatarii nu aşteaptă minuni de la şeful statului. Cred însă că aşteaptă de la preşedinte să nu se comporte mioritic, aşteptând să vină către el acţiuni din partea guvernamentală şi să nu-şi folosească prerogativele care-l pot face mediator între stat şi societate”, declară ea.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Deci procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este ţinta. Adică cel care se ocupă de intervievarea procurorilor care se ocupă de cazul Alexandra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button