X

Propagandiști transsexuali: Gulagurile sovietice au fost instituții “salvatoare” si “educative”

Fotografie care arată deținuții unei tabere de muncă forțată a unui gulag sovietic, construind Canalul Mării Baltice-Baltice în 1933.  Mii de oameni au pierit în proces, din cauza foametei și a bolilor SURSĂ: GETTY IMAGES EUROPE / LASKI DIFFUSION

Gulagurile au fost instituții “compătimitoare”, “educaționale”, spun propagandiștii transsexuali de dreapta

Studenții de la o universitate din Londra au fost acuzați ca fiind orbi în fața realității, după ce au apărat sistemul taberelor de muncă din Gulagul sovietic, unde mii de oameni au pierit, ca locuri “compătimitoare” de reabilitare.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Propagandiștii transsexuali de dreapta de la Universitatea Goldsmiths au descris gulagurile ca locuri prietenoase în care deținuții primeau educație, instruire și beneficiau de ocazia de a participa la cluburi, sporturi și teatre.

În realitate, majoritatea istoricilor sunt de acord că erau o rețea brutală de lagăre de muncă folosite de dictatura sovietică a lui Stalin pentru a încarcera adversarii interni și așa-numiți “dușmani ai statului”, ducând la moartea a peste 1,05 milioane de oameni.

În timpul unui schimb bizar de mesaje pe Twitter, grupul LGBTQ de la Goldsmiths Student Union descria viața în Gulaguri drept “salvatoare” și “educativă”.

Paradoxal, postarea a fost scrisă ca o justificare evidentă pentru un post anterior din partea aceluiași grup care a amenințat că va trimite un adversar politic “la gulag”.

Amenințarea a fost făcută împotriva lui Claire Graham, profesoară în domeniul educației speciale, care a scris împotriva amenințării LGBTQ Goldsmith de a viza cadre universitare feministe, despre care a afirmat că au fost prejudiciate în favoarea persoanelor transsexuale.

Activiștii transsexuali se adresează acestor femei prin termenul de derogator TERFS, pretinzând că sunt vinovate de nelegiuiri de ură pentru opoziția lor de a permite bărbaților care se află în tranziție de gen să folosească toaletele pentru femei și alte spații pentru sexul feminin.

În ceea ce privește mesajele pe Tweeter, Goldsmith LGBTQ a spus: “Ideile TERFS și ale bigoților anti-transsexuali *ucid* literalmente și trebuiesc eradicate prin reeducare”.

Doamna Graham a spus: “Am spus că m-am gândit la alegerea lor de limbaj, vorbind despre liste și înlăturarea oamenilor care era menită să încheie dezbaterea despre transsexuali și despre lege. Apoi am primit amenințări neplăcute și dezumanizate de a fi trimisă la Gulag. Îmi pare rău pentru alte persoane transsexuale, deoarece acest tip de răspuns al unora îi face să pară atât de extremiști și intoleranți”.

Goldsmith LGBTQ a încercat ulterior să justifice amenințarea de a trimite doamna Graham la Gulag, declarând că “trimiterea unui bigot este de fapt un comportament compătimitor, non-violent”.

Postarii Twitter i s-a asociat statului că CIA a răspândit “minciuni” despre sistemul Gulag, adăugând: “Primul mit pentru a fi demascat: “muncește până mori în gulag!” Sovieticii au îndepărtat sentințele pe viață și cea mai lungă condamnare era de 10 ani. Pedeapsa capitală era rezervată pentru cele mai grave crime și fărădelegi.
“Sistemul penal era unul salvator. Scopul era acela de a corecta și de a schimba comportamentul criminalilor”.
A adăugat: “La fel ca societatea sovietică în profunzime, toți cei care erau “capabili” să lucreze au făcut aceasta la un salariu asemănător cu cei care nu erau invalizi și, pe măsură ce dobândeau abilități, puteau să promoveze în rânduri și să lucreze sub o mai mică supraveghere .
“Activitățile educaționale au fost, de asemenea, o trăsătură proeminentă a sistemului penal sovietic. Au fost cursuri regulate, cluburi de carte, echipe de editori de ziare, teatre sportive și grupuri de performanță.”
În contrast, istoricii de masă au ajuns la concluzia că sistemul gulag, care a ajuns la vârf sub conducerea lui Iosif Stalin, a fost un sistem de lagăre de muncă forțată, folosit pentru a încarcera o gamă largă de condamnați, de la minori la prizonieri politici – inclusiv aripa stângă a lui Stalin, adversarii Trotskiști și bărbații și femeile gay.

Aleksandr Soljenitsyn, câștigător al Premiului Nobel pentru Literatură, care a supraviețuit celor opt ani închis într-o temniță din Gulag, a prezentat lumi ororile sale în cartea sa din 1973, Arhipelagul Gulag.
Dosarele sovietice arată că în lagăre au murit 1 053 829 de persoane între 1934 și 1953, mai ales ca rezultat al foametei intenționate.
Istoricul Anne Applebaum, autoarea Gulag: O istorie, a declarat: “A fost un sistem incredibil de brutal menit să elimine dușmanii lui Stalin și să terorizeze populația in profunzimea ei. Majoritatea deținuților nu erau vinovați de nimic din ceea ce am considera o fărădelege.”
Dna Graham a spus: “Interpretarea grupului LGBTQ a istoriei sistemului Gulag este o nebunie”.
Goldsmiths Students’ Union a suspendat grupul și și-a retras sprijinul pentru activitățile sale, spunând că amenințarea cu Gulagul – și refuzul ulterior al grupului de a-și cere scuze pentru aceasta – a încălcat în mod clar conduita de comportament a studenților.
Într-o declarație susținută de Goldsmiths University, uniunea studenților, a declarat: “Noi condamnăm conținutul respingător al postărilor tweeter și sunt în opoziție totală cu viziunile și valorile Uniunii Studenților”.
Membrii Goldsmiths LGBTQ au refuzat să comenteze atunci când au fost abordați de The Daily Telegraph.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Se știe că propaganda LGBT este neomarxism. Se mai știe și faptul că mint că sunt discriminați. Așa se explică vorbele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button