X

Noul ministru al Cercetării propus de PSD, Nicolae Hurduc, un hăbăuc: “Mie îmi este foarte greu să cred că omul se trage din maimuţă… venim dintr-o lume paralelă din viitor”

Image result for nicolae hurduc

Nicolae Hurduc, propus pentru funcția de ministru al Cercetării, a declarat într-un interviu acordat unui ziar local că îi este greu să creadă că omul se trage din maimuță. 

De asemenea, Hurduc, care este profesor universitar, spune că i se pare mai interesantă ideea că ”noi venim dintr-o lume paralelă din viitor”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mie îmi este foarte greu să cred că omul, un mecanism, o maşinărie atât de complexă, se trage din maimuţă. Eu nu accept aşa o idee oricât de oricât de logică pe undeva ar părea această teorie evoluţionistă. Este o teorie a lumilor paralele, care spune că noi am veni din viitor. Mie îmi sună mai interesant această idee, că noi venim dintr-o lume paralelă din viitor. Iar asta pentru că oamenii au nişte caracteristici, conştiinţa şi sufletul, iar până într-un punct le vedem la animale.” a spus Nicolae Hurduc pentru Ziarul de Iași.

De asemenea, profesorul Hurduc a criticat faptul că oamenii folosesc în exces rețelele de socializare, precum Facebook.

Eu chiar mă distrez de multe ori seara, plecând din Tudor Vladimirescu către casă, în autobuz cred că 80% dintre cei care sunt în autobuz stau şi butonează la telefoane sau vorbesc. „A, eu sunt acum în Bucşinescu, iar autobuzul virează la stânga”. Ce rost are să povesteşti astel de lucruri? Sau îţi faci o poză şi imediat îi dai drumul pe Facebook.

Iar Facebook este un instrument care poate fi folosit într-o manieră foarte interesantă, pentru că poate conecta persoane care nu s-ar fi întâlnit niciodată într-un spaţiu real, dar cu o condiţie: să faci ceea ce trebuie pe Facebook, nu să pierzi timpul. Este o aruncare în derizoriu a acestor tehnologii, iar acest lucru duce la o însingurare a individului.”

Mai trebuie spus că Nicolae Hurduc are pe contul personal de Facebook foarte multe fotografii, ceea ce arată că profesorul obișnuiește să folosească această rețea de socializare.

Iată doar câteva dintre aceste fotografii:

Profesorul universitar Nicolae Hurduc a fost propus ministru al Cercetării, a anunţat joi premierul Viorica Dăncilă. Potrivit şefei Guvernului, propunerea a fost trimisă preşedintelui Klaus Iohannis.

Întrebată ce îl recomandă pe profesorul universitar Nicolae Hurduc să fie ministru al Cercetării, premierul a răspuns:

Are o carieră vastă, are foarte multe lucrări, este un om care a dovedit de-a lungul carierei sale mult profesionalism, un CV foarte bun, un bun comunicator, un om care este implicat în absorbţia fondurilor europene şi acest lucru este foarte important pentru Ministerul Cercetării”.

Prof. univ. dr. ing. Nicolae Hurduc este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai reputaţi cercetători români în domeniul chimiei macromoleculare, având peste 150 de articole ISI publicate în reviste de specialitate, potrivit Agerpres.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Nu inteleg de ce nu mai pot in majoritatea cazurilor sa mai postez comentarii pe blogul vostru. Sunt bagata la spam? Am suparat cu ceva?

    1. Cred ca nu stiti ca Psdul fiind partid de stânga nu are nici o treaba cu Dumnezeu. Locul lui Dumnezeu, în doctrina partidelor de stânga, este luat de partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button