X

Cusută cu ață albă: BOMBA în CUTIA POȘTALĂ a locuinței evreului GEORGE SOROS din New York

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Digi 24: Un dispozitiv explozibil, descoperit la locuința miliardarului George Soros

Un dispozitiv explozibil a fost găsit luni într-o cutie poştală a casei din New York a miliardarului american de origine ungară George Soros, care a devenit o ţintă a criticilor militanţilor de dreapta în Statele Unite şi în Europa de Est, potrivit ediţiei de luni a publicaţiei The New York Times, care a citat surse ale poliţiei. 

Autorităţile au răspuns apelului efectuat în jurul orei 15.45 de la domiciliu din Katonah, New York, în legătură cu găsirea unui pachet suspect, notează publicaţia citată.

„Un angajat al reşedinţei a deschis pachetul şi a descoperit ceea ce părea a fi un dispozitiv explozibil”, a menţionat poliţia pentru The New York Times.

Angajatul a dus pachetul într-o zonă împădurită şi a sunat poliţia.

O echipă de genişti a sosit şi a detonat dispozitivul, a declarat un oficialul de poliţie.

George Soros nu se afla la domiciliu în momentul găsirii pachetului suspect, precizează publicaţia citată.

Foarte tare. Deci angajatul lui George Soros isi da seama ca e o bomba, se duce curajos cu ea intr-o zona impadurita si abia apoi suna politia. Angajatul ala era un specialist in dus bombe? Si toata lumea il crede pe cuvant.

Cand vreodata ati mai auzit de un civil, care dupa ce descopera o bomba, s-o duca in alta parte si abia apoi sa sune la 911? Sigur, in poveste, el probabil ca a dus-o intr-o zona putin locuita ca sa evite pierderi de vieti omenesti si pagube materiale, dar de unde stia ca nu se va declansa? Ca o bomba nu-i o lada de bere. In primul rand ca nu stii de ce tip e, apoi pentru ca bombele, ca si cadavrele, nu se deplaseaza pana nu vine echipa de specialisti, caci distrugi probele.

Apoi, de ce genistii au detonat-o si nu au dezamorsat-o? Era o bomba atat de dificila? A mai ramas ceva din ea care sa-i duca spre vreo pista?

Stirea a aparut si pe THE TIMES OF ISRAEL la Explosive device found in mailbox at George Soros’s New York home, unde se specifica faptul ca George Soros este evreu, dar nu oricum, ci un supravietuitor al Holocastului.

Evreu este, a locuit in Ungaria in timpul celui de al doilea razboi mondial, dar n-a ajuns in lagarele de concentrare, deci de ce este numit “supravietuitor al Holocaustului”? Pentru ca respectivul articol ii face un portret in culori minunate, comparativ cu lista celor ce-l “denigreaza” pe nedrept. Si daca mai subliniaza si faptul ca este evreu “supravietuitor al Holocaustului”, automat se pune in aplicare schema cu “anti semitismul”.

In concluzie

Posibil ca ceva au detonat genistii in padure, restul povestii insa, nu-l credem.

Cui foloseste povestea cu bomba? Doar lui George Soros…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button