X

Sondaj manipulator realizat de Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj. Profesorii care NU acceptă homosexualitatea sunt adepții DICTATURII și pedepsei cu MOARTEA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aproape jumătate dintre profesorii români sunt de acord cu un regim dictatorial, se declară pentru pedeapsa cu moartea și sunt de părere că homosexualitatea nu poate fi acceptată, scrie flux24. ro

Totodată, aproximativ unul din trei dascăli nu vrea să aibă de a face cu persoane de etnie romă sau din comunitatea LGBT, iar 31,6% dintre profesori cred că uneori ”bătaia e ruptă din Rai”. Sunt rezultatele unui studiu realizat de cercetători ai Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, transmite RFI.

Un grup de patru cercetători ai Universităţii Babeş-Bolyai a realizat un studiu ale cărui rezultate ar putea pune serios în discuție bazele învățământului românesc. Specialiștii universității din Cluj au intervievat 1427 de profesori din România, de la care au încercat să afle care sunt părerile lor în legătură cu aspecte sau teme de actualitate.

Cercetarea a scos la iveală următoarele: 45% dintre profesorii români sunt de acord cu un regim dictatorial, 40% dintre ei se declară pentru pedeapsa cu moartea și tot 40% sunt de părere că homosexualitatea nu poate fi acceptată.

Același studiu arată că aproximativ unul din trei dascăli nu vrea să fie vecin cu persoane de etnie romă, nu vrea să aibă de a face cu membri ai comunității LGBT sau cu cuplurile în care partenerii nu sunt căsătoriţi. Totodată, peste 50% dintre respondenții din rândul profesorilor îi resping pe cei care consumă droguri sau sunt depedenți de alcool. În fine studiul mai relevă faptul că 31,6% dintre profesori cred că uneori părinţii sunt îndreptăţiţi să-şi bată copiii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. profesorii inseamna ca sunt normali la cap. orice rau se taie din fasa si nu il lasi sa se intinda sau ii faci frectie cu vorbe goale…

  2. astazi in clasa la UBB s-a discutata pe aceasta tema de catre prof. tanat de sociologie, ajungand la concluzia clara ca romanii sant homofobi. acesti profesori tineri creeaza discordie in randul studentilor si infiltreaza o propaganda foarte daunatoare societatii ca cine nu are aceeasi opinie ca ei este homofob

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button