X

SIMBOLISM SATANIC la “American Music Awards” cu TAYLOR SWIFT in rol de regina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Taylor Swift, regina premiilor muzicale americane din 2018

Premiile muzicale americane din 2018 au fost practic o sărbătoare de 3 ore a lui Taylor Swift.  Iată o privire la premiile și performanța simbolică a lui Swift.

Cele mai multe dintre articolele mele despre premiu demonstrează un lucru important: ele, de multe ori, orchestreaza cu atenție bucăți de dramă rituală care implică un număr limitat de personaje. Aruncați o privire la articolele mele despre emisiunile de premii anterioare și veți vedea rapid un model clar de formare.

2018 AMA se potrivesc în mod evident în acest model inconfundabil. Întregul spectacol a fost orchestrat să transmită un mesaj clar: “Slavă lui Taylor Swift”. Și, într-o epocă în care totul trebuie să fie politizat la un nivel extrem, Swift a realizat o “lansare” politică în cel mai strategic moment posibil.

Promovarea LGBT

Mass-media poate crea din nimic un buzz intens în doar câteva ore, iar momentul Taylor Swift a fost foarte potrivit. Buzz-ul a început în 8 octombrie, când a anunțat că va vota pentru democrați la alegerile intermediare. Referindu-se la drepturile LGBQ și la rasismul sistemic, Swift a scris celor 112 milioane de adepți Instagram că, deși ea a sprijinit femeile în guvern, ea nu a putut să o sprijine pe Marsha Blackburn, candidatul Republican la Senat în statul Tennesse.

Foto: Postul Instagram al lui Taylor Swift este foarte mediatizat.

Acest anunț a încheiat anii de tăcere politică “inacceptabilă” al lui Taylor Swift. Într-adevăr, de la alegerea lui Donald Trump în 2016, Swift a rămas tăcută pe probleme politice, o tăcere care a fost asurzitoare pentru urechile unor jurnaliști. De exemplu, acest articol din The Guardian din 2017 o acuză că îl sprijină pe Trump.

Foto: Un titlu de la The Guardian acuză tăcerea politică a lui Taylor Swift.

Articolul precizează:

De când Donald Trump fost ales, lumea divertismentului a fost în mare parte unită în disprețul ei pentru președinte. Dar o voce notabilă a lipsit din cor: cea a lui Taylor Swift, cea mai mare vedetă din lume. Tacerea ei este izbitoare, subliniind paralelele dintre cântăreț și președinte: folosirea cu adevarat a mijloacelor de comunicare socială pentru a încuraja o bază de sprijin înfricoșătoare; egoismul lor; focalizarea lor pe linia de jos; sprijinul lor pentru doctrina neo-nazistă.
– The Guardian, păzitorul Taylor Swift: un trimis pentru valorile lui Trump?

Articolul se încheie cu această propoziție profundă:

Swift nu pare a fi doar un produs al epocii Trump, ci un reprezentant muzical pentru valorile președintelui. 

Alte surse de știri, de asemenea, nu au putut face față tăcerii lui Taylor Swift, care a fost percepută ca un act de trădare. De ce nu ar putea fi mai mult ca Katy Perry, care a sprijinit-o deschis pe Hillary Clinton în timpul campaniei prezidențiale?

Foto: Un titlu din 2017, care condamnă tăcerea politică a lui Taylor Swift.

Având în vedere această istorie, aprobarea de către Taylor Swift a Partidului Democrat a generat o agitație in media aproape instantanee. Sursele de știri au raportat o creștere semnificativă în înregistrarea alegătorilor după postul Instagram.

Și da, oamenii de la The Guardian au fost liniștiți.

Foto: Un titlu recent al lui The Guardian, care sărbătorește faptul că Taylor Swift “în cele din urmă” a făcut o intervenție politică. IN CELE DIN URMA. Tot ce avem nevoie este ca Ja Rule să dezvăluie cine va vota și vom fi liniștiți.

Ca de obicei, acești “comentatori” ignoră complet un fapt foarte important: marca Taylor Swift este deținută de compania de discuri. Tot ceea ce spune și face este controlat de agenții ei din industrie. Taylor Swift nu l-a susținut niciodată în realitate pe Trump în trecut, ci pur și simplu nu a luat o poziție politică, poate pentru că fanii ei din Tennesse / Country Western sunt extrem de conservatori. A fost o mișcare calculată.

Dar acum calculele s-au schimbat. Partizanatul politic a lui Taylor Swift a fost efectuat într-un moment strategic și a stimulat un impuls media înainte de AMA 2018.

Și premiile AMA-urile au fost despre Taylor Swift. Nu a fost chiar amuzant. Totul a fost scris ca să o încoroneze pe regina nopții.

Regina AMA

La premiile 2018 AMAs nu s-a pierdut timpul. Ceremonia a început cu un videoclip care menționează multe realizări ale lui Taylor Swift în domeniul muzicii.

Foto: AMA au inceput prin a ne reaminti ca Swift a avut cel mai mare turneu american si ca a castigat “cele mai multe premii Artist of the Year”.

Apoi, președintele spune că Taylor era în căutarea “a patru premii uriașe” și că ar fi putut distruge recordul celor mai multe victorii obținute vreodată de un artist de sex feminin. O va face ?! Suspansul mă ucide!

Apoi, a fost timpul pentru spectacolul lui Taylor Swift, iar reprezentarea a fost foarte simbolică. Era o tocană clasică ocultă-elită toxică a simbolismului, amestecând mesaje despre a fi o vrăjitoare crudă, ură și manipulare.

Cântecul este numit în mod evocator “I Did Some Evil”, din albumul “Reputație” din anul 2017Videoclipul Look At What You Made Me Do a fost plin de simbolism Illuminati pentru controlul mințiiAm făcut ceva rău este și un produs pur al spălării creierului de către elită ocultă. Corul cântecului sintetizează mesajul elitei către tineri:

Ei spun că am făcut ceva rău
Atunci de ce se simte atât de bine?
Ei spun că am făcut ceva rău.
Dar de ce se simte așa de bine?
Cel mai distractiv lucru pe care am l-am făcut vreodata
Si as face-o din nou si din nou daca as putea sa ma
simt atat de bine, de bine
M-am simtit atat de bine

Răul este bun.

Spectacolul începe cu Taylor în picioare în ceea ce arată ca un templu ocultic futurist, completat cu un altar și stâlpi cu luminare roșie. O mulțime de oameni se așează la picioarele ei, cerșind mila ei.

Foto: Când Taylor cântă “Eu îi joc ca pe o vioară”, bărbații se ridică ca niște păpuși și cad înapoi.

La valoarea nominală, piesa se referă la faptul că Taylor Swift distruge bărbații “care vorbeau prostii”. Unii cred că este vorba despre Kanye West și alți tipi. Cu toate acestea, este greu să ignorăm semnificația spirituală a întregului ecran. Într-adevăr, spectacolul este o sărbătoare a religiei preferate a elitei: Satanismul.

Foto: Când Taylor cântă linia “El a venit”, ea arată cu degetele semnul diavolui. Totul despre acest spectacol a fost strict coregrafic și acest lucru a fost clar intenționat.

Apoi, spre deosebire de alte vedete de sex feminin, Swift se compară cu o vrăjitoare arsă pe rug.

Ei ard toate vrăjitoarele, chiar dacă nu ești una
Ei își au furci și dovezi, judecățile și motivele lor
Ei ard toate vrăjitoarele chiar dacă nu ești una
Așa că aprinde-mă (mă luminează), luminează-ma (aprinde-ma)

Foto: După ce a repetat Taylor “Light Me Up” (ca și cum ar fi fost o mantra), dansatorii ei mimează mișcările unui șarpe … ca și când ar chema un șarpe gigant.

Foto: O cobră gigantă iese din podeaua asemănătoare altarului și domnește în mod amenințator peste mulțime.

Se pare că această cobră este numită Karyn și a avut apariții regulate în timpul turneului lui Taylor. Dar ce se întâmplă cu ea și șerpii? În filmul ei, Look What You Made Me, a fost înconjurată de șerpi. Unii spun că este o referire la Kim Kardashian numindu-o șarpe într-un apel telefonic. Cu toate acestea, având în vedere contextul ocult și spiritual al acestei performanțe, simbolul șarpelui are un înțeles profund.

Cântecul este numit Am făcut ceva rău. În Geneza, Eva a mușcat mărul proverbial care i-a fost dat de Satana, care a luat forma unui șarpe. A făcut ceva rău pentru că a fost strict interzis de Dumnezeu, care a i-a alungat pe Adam și pe Eva din grădina Edenului. Oculta învață că acest șarpe, asociat cu Lucifer care aduce lumina, este de fapt un salvator al omenirii.

La sfârșitul spectacolului, Taylor cântă din nou cu bărbați ca și cum ar fi marionete.

Foto: Taylor ridică un tip legat cu o sfoară invizibilă, ca și cum ar fi fost o păpușă. Apoi îi suflă un sărut de moarte și cade înapoi. Elitei îi place să arate oamenii ca niște păpuși neputincioase care pot fi uciși după voia lor.

În acest moment, suntem în jur de 3 minute de când premiile AMA au început iar spectacolul a devenit deja un coșmar satanic complet, cu foc, fulgere, un șarpe uriaș, bărbați care au stat fără viață pe scenă și Taylor cântând că “a făcut un lucru rău”. Ea a avut parte de aplauze în picioare la sfârșit.

Mai târziu, Taylor a câștigat toate cele patru premii, pentru a sparge recordul despre care vorbeau la începutul spectacolului. Da, a fost o noapte atât de perfectă pentru Taylor … de parcă s-ar fi planificat în prealabil.

Foto: Taylor a continuat să câștige piramide strălucitoare Illuminati pe tot parcursul serii.

Dar, țineți-vă, a fost chiar și altcineva prezent la aceste premii? Da, a fost tipul ăsta.

Foto: Bad Bunny purta un al treilea ochi protetic. După cum se vede în articolele anterioare, elita ocultă iubește să folosească acest simbol pentru a-și identifica ironic pionii.

Foto: Poppy era la premii purtând o mască reprezentând tăcerea sclavilor MK. Pentru mai multe informații despre ea, citiți articolul meu “Acest Poppy”: YouTube Star Under Illuminati Mind Control “. Ea bate la ușile mass-media.

In concluzie

Primul meu articol despre spectacolele de premiere a fost VMA 2009: The Occult Mega-Ritual, cand Kanye West care a întrerupt-o pe Taylor Swift în timpul discursului său de acceptare. Întreaga ceremonie a fost o dramă ritualică extrem de simbolică, menită să o “inițieze” pe Taylor în industria de elită.

Nouă ani mai târziu, Taylor este încoronată regină a AMA, cu o performanță extrem de simbolică. În timp ce Kanye nu era acolo să îi întrerupă discursul, el rămâne încă un nemernic pentru ea.

Într-adevăr, în cursul aceleiași săptămâni, Taylor Swift, fetița din Tennessee (care a votat pentru Trump cu o marjă de 61% la 35%), îndeamnă oamenii să voteze pe democrați. Între timp, Kanye West, rapperul de la Chicago (unul dintre cele mai mari fortărețe democratice din Statele Unite), se plimba cu o pălărie MAGA și se pregătește să se întâlnească pentru a doua oară cu Trump.

Drama ritualică continuă.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button