X

Dezvăluire incredibilă: „87% dintre MAGISTRAȚI sunt membri ai Marii Loji MASONICE!”

Image result for magistrati masoni
Exclusă de două ori din magistratură, Camelia Bogdan susține că Justiția din România este alcătuită din membri ai Masoneriei.

„87% dintre magistrați sunt membri ai Marii Loji Masonice”, a declarat Camelia Bogdan la o dezbatere a Frontline din septembrie 2018, potrivit Grupului de investigații politice.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La începutu acestui an, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis pentru a doua oară excluderea din magistratură a judecătoarei Camelia Bogdan.

Pe 24 martie 2017, Inspecţia Judiciară a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii începerea cercetării disciplinare faţă de judecătoare Camelia Bogdan, pentru nerespectarea repartizării unui dosar.

Potrivit IJ, inspectorii au exercitat acţiunea disciplinară împotriva acesteia pentru încălcarea dispoziţiilor art. 99 lit.o) din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, cu privire la nerespectarea dispoziţiilor privind distribuirea aleatorie a cauzelor.

Prima dată, aceasta a fost exclusă din magistratură pe 8 februarie 2017, în urma unei decizii a Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii. Motivul excluderii l-a constituit atunci faptul că judecătoarea Camelia Bogdan, unul dintre cei doi magistraţi care l-au condamnat la 10 ani de închisoare pe Dan Voiculescu, s-ar fi aflat în incompatibilitate/conflict de interese, deoarece ar fi predat în 2014 în cadrul unui seminar de prevenire a fraudei şi corupţiei funcţionarilor APIA, instituţie subordonată Ministerului Agriculturii, care a fost parte civilă în dosarul ICA.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

 1. Incredibil este ca mai sunt 13% care nu fac parte din masonerie. Ma mir c-au scapat. Aproape la fel stau lucrurile si cu medicii, parlamentarii. Sper ca in randul ierarhilor si clerului in general procentul sa fie mai mic.

  1. Ceea ce e interesant, e ca am dovedit statistic ca 100% dintre “magistrati” sunt corupti, si 86% criminali. 100-13=87%, adica probabil masonii sint ucigasii

   Mafia “statului” Roman ca sa ma opreasca sa-i denunt activitatea criminala a comis de 2 ori Infractiuni impotriva umanitatii impotriva mea, si 6 tentative de Infractiuni impotriva umanitatii

   Vezi dovezile in petitia mea CEDO: https://www.scribd.com/mobile/document/352597506/Raneti-vs-Romania-at-ECHR

   1. Nimic ni trebuie sa ne mai mire ! In ROMANIA postdecembrista este BATAIE DE JOC TOTALA de cei multi = JAF “ARMAT ” = HHAIDUCIE , TILHARIE LA DRUMUL MARE CU ACTE IN REGULA = CRIMA SI PEDEAPSA LA PROPRIU !

 2. Dar pe poporul ăsta l-a intrebat cineva dacă vrea să fie condus de masonii satanici, ori e irelevantă părerea noastră?!? Cât de morală este conduita lor, se vede după haosul existent în țară. Ah, am uitat că ei ajung la ordine DOAR prin haos … Jos masonii!!!!

   1. @(Cineva)

    Da, masonii prietene.

    Sa fi incult, prost si fudul e indracire.

    Documenteaza-te, nu-ti fie lene, ca ai informatia la buricul degetelor. Daca nu te pricepi la un lucru, nu sari ca proasta in (…) sa te dai destept. Daca nu te intereseaza subiectul atunci taci. Daca te intereseaza, atunci studiaza, iar daca ai gasit ceva nou sau diferit de ce se stia pana acum, poti sa intervi.

 3. Dacă cineva mai are îndoieli. .
  Idea e ca toate aceste loje masonice sunt controlate dîn afară tarii pentru decizie importante; vezi legea vaccinări.
  Este creată o rețea , care va duce la dictatura mondiala.
  Planul este conceput de însuși Satan cu mult timp în urma. Este piramidal.
  Vârful piramide este pregătit pentru antichristul.
  Urmează (illuminati),o mana de oamEni care controlează sistemul bancar mondial și care au rolul de a pregăti “pecete” de pe mana sau frunte, apoi marile corporații, care controlează rezervele de resurse ale lumii, apoi guverne, mass media…
  https://youtu.be/kwVVS-1pWq8

 4. Nu vă puteți lua după afirmațiile unei magistrate curvita la școală basista, fan al Monicai Macovei și cam tuta. S-au dovedit că femeia este dusă cu capul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button