X

MAREA BRITANIE: Creşterea uriaşă a numărului de fete de vârstă şcolară care cer modificarea genului

Huge rise in school-age girls seeking gender reassignment prompts UK govt research
Slogan ”Protect Trans lives”, Leeds, West Yorkshire. 5 August 2018 © Joel Goodman / Global Look Press

Creşterea uriaşă a numărului de fete de vârstă şcolară care cer modificarea genului impune Marii Britaniii cercetări guvernamentale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O creştere uriaşă a numărului de fete de vârstă şcolară care cer modificarea genului, creștere de la 40 la 1.806 accesări în opt ani, a determinat guvernul Regatului Unit să solicite un studiu pentru a afla motivele din spatele acestui val.

Ministrul pentru Femei şi Egalităţi, Penny Mordaunt, a ordonat cercetarea pentru a afla motivele din spatele creşterii bruște a cererilor de modificare a genului pentru toți copiii, dar în special fete, declară Times.

Trustul Tavistock şi Portman, singurul loc din Anglia şi Ţara Galilor care oferă servicii cu privire la identitatea de gen în sistemul național de sănătate (NHS), pentru vârsta de 18 ani, a asistat la un val uriaș de cereri din partea fetelor, pentru serviciile de dezvoltare a identității de gen la copii.

Potrivit trustului, totalul trimiterilor pentru băieţi şi fete a crescut de la 97 cazuri în 2009-2010 la 2.519 anul trecut. Trimiterile pentru fete au văzut o creştere deosebit de mare, în situația în care cu opt ani în urmă s-a întâlnit 40 de cazuri, dar în 2017-2018 acest număr a crescut la 1.806 – mai mult decât dublu față de băieţi.

The Times citează o sursă din Biroul pentru Egalități al guvernului care spune: ”există dovezi că această tendinţă se petrece și în alte ţări, de asemenea. Puţin se cunoaște, totuşi, despre motivele pentru care se întâmplă acest lucru şi care este impactul pe termen lung al serviciilor de evaluare şi de sprijin pe care tinerii le primesc prin intermediul acestui serviciu NHS”.

Sursa a adăugat că guvernul a finalizat parametrii studiului şi va face publice detaliile în timp util.

Citiți mai mult: Discurs al urii sau adevăr? Autocolante cu textul ”Femeile nu au penis” împrăştiate pe plaja din Liverpool

NOTĂ OrtodoxINFO

Dar acum patru ani, tot Tavistock cerea ca injectii pentru blocarea pubertatii sa fie administrate copiilor de 9 ani care doresc sa-si schimbe sexul. Suma solicitată pentru asemenea injectare depășea fondurile bugetare pentru tratamentul cancerului:

Marea Britanie: COPII DE 9 ANI pot primi un medicament ce-i pregateste pentru operatia de SCHIMBARE A SEXULUI

Iata si alte preocupari ale celor de la Tavistock:

,,BEATLEMANIA”, experiment de INGINERIE SOCIALA derulat cu succes

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button