X

NEO “ACRIVISTII” nu merg la Sfanta Parascheva, “dau jos de pe soclu Sfintii Inchisorilor” si BOICOTEAZA REFERENDUMUL

La nu multa vreme dupa Sinodul din Creta, unora nu li s-a mai parut suficienta intreruperea pomenirii. Ei sunt neo “acrivistii”, despre care puteti citi mai multe la:

Cand strigi ca nu mai este Har, risti sa hulesti impotriva Duhului Sfant

Nu-i mai bagam iar in seama daca n-as fi primit un semnal wordpress ca si-au reactualizat articolul Argumente din învățăturile greșite ale pr Iustin de pe https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/. Un material lung, pe care nu cred ca l-au citit integral prea multi, dar despre care ni se explica la rubrica de comentarii ca lupta impotriva guru-ismului” iar mesajul sau este o coborare de pe piedestal” a Sfantului Justin Parvu.

Si daca tot mi-am amintit de ei, iar azi se praznuieste Sfanta Parascheva, trebuie mentionat si faptul ca unii neo “acrivisti” ne indeamna sa nu mai mergem la Sfanta Parascheva pentru ca … Moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi. A se citi Mai mergem la Sfânta Parascheva? CATEGORIC DA!, inclusiv comentariile de acolo.

Ba mai mult, fratele Daniel Vla a mai descoperit una. Sunt neo “acrivisti” care au indemnat la boicotarea Referendumului:

Pentru ultra-corecții ortodocși care spun să nu mergem la Referendum pe motiv de ecumenism și de căsătorie civilă

Sigur, sunt si neo “acrivisti” care inca n-au ajuns atat de departe, dar majoritatea celorlalti imbratiseaza cu drag cel putin una dintre ratacirile de mai sus.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

14 comentarii

  1. Părerea mea de om prost e că fie oamenii ăștia au o problemă gravă de logică, fie sunt antrenați pentru a dezbina.
    În cazul în care ne găsim în prima situație, ei chiar cred că salvează Biserica de unii singuri, prin propria lor ”acrivie”, fără ajutorul lui Dumnezeu?

  2. Intrebare: Daca moastele Sfintei Filoteia sunt duse la Vatican pentru o perioada, sau pentru totdeauna, românii din diaspora pot merge in Vatican sa se inchine moastelor?

    1. Da,. Sa nu aiba nici o treaba cu ce are Vaticanul, sa nu se inchine la altceva, decat la Sfanta in acea cladire.
      Pot sa se inchine si catolici la Sfanta, fiindca Sfanta ii va ajuta si pe ei la fel cum ii ajuta pe ortodoxi, dar in cele lumesti, precum se intampla si cu turcii musulmani ce se-nchina la Sfintii in Grecia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.