X

Realitatea tv isi face partid

Foto: http://ph-online. ro/politica/item/100035-cna-a-amendat-pro-tv-si-realitatea-tv-pentru-ca-nu-au-fost-impartiale-si-au-prezentat-eronat-modificarile-la-codul-penal

Potrivit patronului Cosmin Gușă, fondatorii partidului sunt Edward Pastia (directorul postului de stiri), Octavian Hoandră și șefa de la administrativ, Dorinița Birjaru. Alături de aceștia, în dosarul de înființare a partidului mai figurează ca petenți persoanele Cristina Liliana Anghel și Elzy Gabriela Ciocan.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Care va fi linia partidului? Evident, aceeasi cu cea a postului, asa ca sa vedem ce scot pe gura vedetele respectivului canal:

Vigilentul ziarist RARES BOGDAN face lumina: RUSIA E DE VINA / Ea e in spatele celor ce se opun Sinodului din Creta

ORESTE – un mason ce promoveaza doctrina new age si Noua Ordine Mondiala / Apreciat de Radio Dobrogea si IPS Teodosie, a ratacit mintile a mii de oameni

Comentarii edificatoare ale aparatorilor lui Oreste Teodorescu …

Rareș Bogdan blasfemiază

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Realitatea_TV#2010_-_prezent VoxPublica este o platformă de comentarii, bloguri și opinii, pe site-ul Realitatea TV. Asa ca sa vedem ce spune si vedeta respectivului site:

Costi Rogozanu: Ultima cu referendum

Pe acelasi site posteaza si Remus Cernea:

http://voxpublica.realitatea.net/remuscernea

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. E răspunsul simetric la propunerea de înființare a unui partid conservator în jurul Alianței pt.Familie.Doar că acesta va fii un partid de tele ,,viziune”…

    1. Asa este. Titlul corect al articolului ar fi fost: SRI isi face un nou partid. Nu le ajunge USR-ul si controlul PNL. Vor sa sparga PSD si sa ajunga la butoane.

      O veste buna care mi-a trecut pe la urechi este ca in SRI mai sunt oameni cu capul pe umeri care nu sprijina agenda globalista si ecumenista (care au fost politica oficiala in ultimii 15 ani) si au un puternic sentiment national. Asa sa fie. Vom vedea. Cred insa ca in lume curentul NWO este atat de puternic incat nu se va impiedica de cativa patrioti cu frica de Dumnezeu. Iar asta datorita scaderii credintei noastre.

    1. Daca n-am stampilat la referendum acum semnam petitii. De fapt parteneriatul era vazut mai degraba ca o contrapondere in conditiile in care trecea referendumul. Cum nu s-a intamplat asa ceva cred ca nu ar trebui sa se faca presiuni din partea cealalta.

      In continuare ma deranjeaza ca intalnesc tot felul de scuze pt esecul de acum cateva zile. Din punctul meu de vedere chiar nu este loc de asa ceva. In 2009 a fost un referendum consultativ la care au participat peste 9,5 milioane de persoane (acela cu 300 de parlamentari care n-a avut niciun efect pana la urma). Acesta a fost un referendum decizional (legea era deja data – era nevoie doar de validarea referendumului) si totusi au participat atat de putini oameni. Peste 8,5 milioane au participat in 2012 la referendumul pt suspendarea lui Basescu. Acum Biserica a facut apel oficial si a indemnat la participare. Minciunile celor care indemnau la boicot au fost demontate pe larg cu peste o saptamana inainte de vot. Numai cine n-a vrut n-a stiut.

  2. Nepăsarea, prostia, ignoranta, lașitatea, apostazia și reaua voință au dus la eșecul Referendumului. Rămâne pe tapet problema copiilor, căci asta a fost miza reală a Referendumului. Cat timp se mai poate ceva pentru ei, lupta nu trebuie încheiată. In concluzie, semnați Petiția daca va (mai) pasa de tara asta și de viitorul ei!

  3. Se pune de un nou partid globalisto-progresist, cu aromă naționalist-creștină pentru atragerea naivilor spune:

    “Cele trei milioane și jumătate de cetățeni români cu drept de vot, care au votat DA la Referendum, reprezintă electoratul conservator, în mare parte credincios ortodox și naționalist. Unii dintre acești votanți sunt foști membri ai Partidului România Mare, care s-au retras după decesul liderului Corneliu Vadim Tudor. Acest segment al populației este insensibil la aburelile demagogice ale partidelor politice actuale, doar un partid naționalist-creștin i-ar putea mobiliza sub stindardul său!

    Așa că, „păpușarii” globaliști au întrezărit imediat posibilitatea creării unui nou partid, aparent nationalist-creștin, dar în fond tot un soi de USR progresist, cu ambalaj atrăgător, poleit cu un fals românism și ceva creștinism pentru atragerea în capcană a naivilor. Iudeo-masonii au găsit și propagandiștii care să mobilizeze electoratul ortodox-naționalist și cel doar creștin: Adrian Papahagi, preotul Constantin Necula, Mihai Neamțu, Traian Ungureanu și pastorul neoprotestant Vladimir Pustan. Aceștia vor susține împreună conferințe la Cluj, în data de 17 noiembrie 2018, pe tema „Viitorul României creștine în Europa”. Chiar titlul simpozionului spune totul despre capcana întinsă naivilor, segmentul de populație vizat și scopul propus.

    http://www.justitiarul.ro/se-pune-de-un-nou-partid-globalisto-progresist-cu-aroma-nationalist-crestina-pentru-atragerea-naivilor/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button