X

Rareș Bogdan blasfemiază: „Gabriela Firea poate să adune toate sfintele moaște în jurul ei că nimic nu o mai salvează…”

Image result for jocuri de putere biserica

Realizatorul tv, Rareș Bogdan, și-a manifestat într-un mod total anti-creștin indignarea față de faptul că primăria capitalei nu a aprobat mitingul diasporei din 10 august. Acesta a folosit o expresie blasfemiatoare, zicând că „d-na Firea poate să adune toate sfintele moaște în jurul ei că nimic nu o mai salvează, dacă se confirmă faptul că nu a aprobat mitingul organizat de diaspora”. Este regretabil cum mesajul anti-creștin #rezist este promovat la ore de maximă audiență de un personaj care se auto-declară credincios și a realizat în mai multe rânduri emisiuni cu tematică religioasă sau într-un cadru bisericesc.

Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

 1. Prostu nu-ntelege ca nu Firea i-a facut asta. Si nici Dragnea. Precum la colectiv nu Ponta a facut, el doar a cazut…. prost.

  Soția și copilul lui Rareș Bogdan, atacați pe stradă. „Absolut șocant”
  Rareș Bogdan, jurnalistul de la Realitatea TV, a anunțat că soția și copilul său au fost atacați pe stradă.

  Pe contul său de socializare, jurnalistul Rareș Bogdan, de la Realitatea TV, a dezvăluit că se află la Constanța și că a fost sunat de soția sa, care i-a spus că ea și fiul lor au fost atacați pe o stradă din Capitală.
  „Încercare de intimidare? Jaf? Răpire? Nu știu să răspund acum. Vom vedea pe camerele de pe DN1 și Iancu Nicolae dacă a fost urmărită sau nu?!
  Absolut șocant. Se întâmplă în capitală României. București, Pipera, str. Iancu Nicolae, ora 15:08, miercuri 27 iunie 2018. Copilul și soția mea au fost atacați în momentul în care urcau în mașină în urmă cu câteva momente. Fiul meu, Mihai, a fost luat de mama lui la ora 15:00 de la una din școlile din zonă și mașina a fost parcată pe o străduță laterală din zona Iancu Nicolae.

  sursa libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!