X

SUA extind vaccinarea cu teribilul GARDASIL. Sunt vizați adulții între 27-45 de ani

Autoritățile din domeniul medical din Statele Unite au aprobat extinderea vaccinării împotriva virusului HPV - considerat principalul vinovat pentru declanșarea câtorva tipuri de cancer, cel mai frecvent fiind cancerul de col uterin - pentru femeile și bărbații cu vârsta între 27 și 45 de ani. Scopul acestei măsuri este reducerea incidenței cancerelor cauzate de virusul HPV, scrie Washington Post. Vaccinul, denumit Gardasil 9, era aprobat, anterior, doar pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 9 și 26 de ani.

Vaccinul se administrează, de obicei, în două doze, la distanță de câteva luni, pentru cei cu vârsta între 9 și 14 și în trei doze pentru persoanele cu vârsta între 15 și 26 de ani.

Se estimează că majoritatea persoanelor cu activitate sexuală din Statele Unite vor fi infectate cu HPV în timpul vieții. În multe cazuri, virusul este eliminat de sistemul imunitar al organismului, dar atunci când acest lucru nu se întâmplă, infecțiile cu HPV pot declanșa câteva tipuri de cancer: cancer de col uterin, cancer anal, cancer vaginal, cancer de penis sau cancer la gât.

Experții spun că actualul vaccin, care protejează împotriva a 9 tulpini HPV, este cel mai eficient atunci când este administrat înainte de începerea activității sexuale. Vaccinul este considreat însă eficient și după acest moment, pentru că, cu toate că mulți adulți care și-au început viața sexuală au fost expuși la anumite tipuri de HPV, majoritatea nu au fost expuși la toate cele 9 tulpini acoperite de vaccin.

Versiunea originală a vaccinului, denumită simplu Gardasil, a fost aprobată de autoritățile din Statele Unite în anul 2006 și acoperea 4 tulpini ale virusului. Gardasil 9, ultima versiune a vaccinului, a fost aprobat în 2014.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Singurul vaccin anticurvie este abstinența (cu excepția relațiilor între soț-soție).
    Doar virusul HPV nu se ia de la soț sau de la soție, deci vorbim despre curvie.

  2. Vaccinarea prin insasi continut si prospect este bioterorism care actioneaza rapid sau lent. Sunt milioane de cazuri care demonstreaza zilnic asta. Nici o forma de viata nu se vaccineaza …constient sau voluntar niciodata.. Omule este singura forma de viata care se autodistruge biochimic ca forma de activitate comerciala si strategica.. exclus sanatoasa ..sau benefica.. De frica de moarte intr-o zi, poate…candva ..mai bine „medical” ne otravim azi ..vezi prospect ce contine si efectele, inclusiv adverse ce sunt pe zeci si sute de pagini . Producatorul le scrie dar nu si le asuma ..medicii le innoculeaza dar nu au raspundere… omul cobai suporta tot….sau nu . Serviciile ..nu verifica nimic ..ca …nu au timp …desi se incadreaza la bioterorism.. Politicienii care aproba ..si importa .. numara banii…pana cand le mor cei dragi ..in baza propriilor legi si vaccinuri aprobate ca modern si cool. Moartea in varf de ac cu tehnologie wow. LGBTQ este o consecinta a hibridizarii prin vaccinare si hrana cu omg-uri ..cititi prospectele..scrie ..si luati un dictionar de chimie ..Necunoasterea legilor chimiei si biologiei nu inseamna ca nu isi produc efectele . Si iarta-ma sau imi pare rau nu repara …Cand vom citi si intelege crima ..ma intreb de ce mai sunt unii in functii medicale sau de aparare . Cel mai „puternic” stat SUA care accepta vaccinarea este un stat lagar real ..sub dictatura farma-medicala a corporatiilor ..deci exclus democratic . Obligativitatea unei actiuni de virusare ..inseamna ca oamenii , cetatenii nu au drepturile omului garantate..si sau respectate .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.