X

Ministerul rus de Externe: SUA are rachete OFENSIVE în România, încălcând Tratatul Forțelor Nucleare Intermediare

Statele Unite au început să instaleze în România şi Polonia sisteme de rachete ofensive, prin încălcarea Tratatului Forţelor Nucleare Intermediare (INF), acuză Vladimir Ermakov, şeful Departamentului pentru Neproliferare şi Controlul armamentului din cadrul Ministerului rus de Externe, potrivit stiripesurse.ro.

 „Există grave semne de întrebare referitoare la acţiunile colegilor noştri americani, acţiuni care sunt în contradicţie cu Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare, inclusiv amplasarea lansatoarelor terestre Mk-41 în România şi Polonia”, a declarat Vladimir Ermakov, potrivit agenţiei Sputnik şi postului Russia Today, în cursul unei dezbateri organizate de o comisie a Adunării Generale ONU.

Potrivit oficialului rus, Statele Unite au început în iunie instalarea în România şi Polonia a sistemelor antibalistice Aegis şi a lansatoarelor MK-41, care pot fi folosite pentru atacuri cu rachete de croazieră având rază medie de acţiune.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Al III-lea război mondial
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

 1. Daca ar fi fost ale nostre,bine,de inteles dar daca este adevarat inca un motiv ca Puțin sa ne capaceasca si de ce,pt. ca niste politicieni tradatori au vrut sa cada bine in fata stapanilor,sa aiba si ei alea 15 minute de glorie alaturi de alte marionete,dar de calibru mai mare!!! Noi ca popor nu vom avea nici o sansa de supravietuire fara dea-l clona pe Sfantul Stefan cel Mare !!! Adica suntem pierduti,de mii de ani asa de impartiti in grupuri grupulete,asa nu facem nimic!!! Sincer e trist !!!!

 2. Off-topic

  Ministerul grec al Afacerilor Externe a pregătit un proiect de decret prezidențial privind extinderea treptată până la 12 mile a apelor teritoriale ale țării, aceasta va începe cu Insulele de Vest, a declarat fostul ministru Nikos Kotzias – Ministerul Afacerilor Externe, la ceremonia de predare a ministerului.

  Sursa Grecia:
  https://shmantikanea.blogspot.com/2018/10/2018.html?m=1
  Sursa Rusia:
  https://ria.ru/world/20181020/1531103676.html?referrer_block=index_archive_12

  Ne aporpiem de profetia Sf Paiesie?
  Sursa Rusia :
  https://3rm.info/main/72911-sbylos-prorochestvo-mir-podoshel-k-vojne-svjatoj-starec-paisij-kogda-uslyshite-po-televizoru-razgovory-o-12-morskih-miljah-prigotovtes.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.