X

SONDAJ zdrobitor cu privire la parteneriatul civil în România. Sute de mii de voturi. Peste 90% sunt împotriva

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Încă mai puteți vota, până la sfârșitul zilei AICI. 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Multumesc redactiei,chiar nu stiam de acest sondaj !!! Continuati lupta, nu v-a dati batuti si sa dea Bunul Dumnezeu ca si datorita voua, printre altii ,Romania sa nu devina o olita de noapte ca restul tarilor “civilizate” !!! Buna faza apropo cu “preș-edintele ” iohannis !!! Doamne Ajuta !!!

  2. In Franta a iesit milioane de oameni in strada! Nu a contat! Va propun sa scrieti despre pericolele majore ce vor veni pentru mantuirea noastra! Au aparut si vor aparea scrieri, povesti, imagini in manualele scolare ce vor propovadui homesexualitatea cu tot tacamul. Educatorii, invatatorii si profesorii de romana vor intra primii in lupta! ”Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării.” Trebuie constientizat cat mai repede acest lucru!

  3. A se compara proportiile, aproape identice cu ce a iesit la Referendum.

    Rezulta pozitia clara a Romaniei fata de acest subiect.

    Intelegeti acum de ce au boicotat Referendumul?

    1. @ P.M.

      Sa-ti intre bine in cap proportia care oglindeste exact care e parerea si pozitia romanilor manipulati sau nemanipulati fata de acest subiect scarbos.

      Atat la referendum cat si in acest sondaj e peste 90% impotriva, asa ca plimba ursu.

    2. Rezultatul este ca 3.500.000 de romani au votat cu DA la referendum si doar 250.000 au votat cu NU.
      Ceilalti au stat acasa la fripturici, cules de mere,… si un pic pe Facebook. Cei care au boicotat nu se stie cati sunt ca nu pot fi numarati oficial.

    1. @P.M.

      si totusi am citit recent o teorie interesanta….pragul de 5.4 milioane era cam de neatins…deci era o minciuna ca 5.4 milioane de romani reprezinta 30 %

      urmariti calculele de la link si o sa vedeti ca procentul e mult mai mare de 21.10% ….practic cei 3.7 milioane inseamna mult mai mult decat ne-au spus javrele astea de la BEC

      http://www.justitiarul.ro/nu-cred-ca-rezultatul-referendumului-este-o-surpriza-declara-profesorul-universitar-corvin-lupu/

      1. Lucrurile astea se stiu de mult. Pe cifre reale ar scadea nr de parlamentari romani (ceea ce n-ar fi rau) insa ar fi si mai putini europarlamentari romani (ceea ce n-ar fi rau in contextul in care nu fac mare lucru dar per total n-ar fi bine pentru ca Romania trebuie sa aiba un cuvant de spus) si, cel mai important, as scadea drastic fondurile europene (ceea ce ar fi f grav – nu sariti cu gura; de data asta se pot lua toti banii si cateva miliarde de euro in plus nu strica).

        Cu liste umflate sau nu romanasii nostri au boicotat si n-au mers la vot. Pt Basescu s-au deplasat vreo 9 milioane. Acum n-au fost nici jumatate. Despre ce vorbim?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button