X

AZI se anunță adevăratul DEZASTRU la Strasbourg. Consiliul Europei vrea să legifereze căsătoriile gay și adopția copiilor de către cuplurile de același sex

Related image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Consiliul Europei dorește să acorde prioritate cerințelor adulților, mai presus decât celor mai bune interese și drepturi pentru copil, anunță comunitatea cetățenilor ce luptă pentru drepturile la viață, familie și libertate, CitizenGO. 

Contrar interesului superior al copilului, o nouă rezoluție numită “Raportul privind viața privată și de familie: realizarea egalității indiferent de orientarea sexuală” ar putea cere Consiliului Europei următoarele:

– Recunoașterea automată a faptului că, atunci când un copil este născut de o femeie dintr-un cuplu de două lesbiene, “părintele 2” să fie partenerul lesbian, nu tatăl biologic al copilului (în aceleași condiții ca paternitatea copilului din cuplurile heterosexuale). (Articolul 4.5.3)
– Sunt de acord cu adoptarea copiilor de către cupluri homosexuale (articolul 4.5.2)
– Sunt de acord cu inseminarea artificială pentru cuplurile homosexuale
– Sunt de acord cu recunoașterea juridică a cuplurilor homosexuale (4.3.1.)
– respingerea protecției constituționale naționale a căsătoriei între bărbați și femei (4.2);

Această rezoluție va fi votată, mâine, 10 octombrie!!!

Nimeni nu vorbește despre acest lucru în România, iar situația de la noi deja este vulnerabilă la toate aceste provocări seculariste!

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) și Consiliul Europei nu au adoptat nicio opinie cu privire la definirea căsătoriei și a familiei. De fapt, Curtea Europeană a Drepturilor Omului nu a stabilit niciodată obligația de a recunoaște căsătoriile “homosexuale” și a confirmat faptul că recunoașterea căsătoriei drept legătură între bărbați și femei nu este discriminatorie.

Multe studii afirmă fără echivoc că cel mai potrivit, stabil mediu pentru familie este cu un tată, mamă și copil – și același lucru este, de asemenea, cel mai potrivit și armonios pentru dezvoltarea copilului.

Atât instanțele naționale, cât și Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) onorează principiul potrivit căruia interesul minorului este o preocupare primordială pentru luarea deciziilor în toate chestiunile care îl privesc. De asemenea, CEDO precizează că autoritățile naționale au dreptul să limiteze dreptul la adopție, în conformitate cu interesul superior al acestor copii (a se vedea Fretté împotriva Franței, 2002).

Încurajarea adoptării copiilor contrare dreptului copilului la un tată și la o mamă, și contrar interesului său superior, statuat în toate statele membre ale Consiliului Europei ar limita capacitatea statelor naționale de a garanta că interesele copilului vor fi consideratul primar pentru luarea deciziilor în toate chestiunile care îl privesc.

Căsătoria este o legătură unică între un bărbat și o femeie care ar trebui protejată prin lege – și acest fapt este exprimat în multe constituții naționale din întreaga Europă.

Prin urmare, nu poate fi redus la un concept juridic care nu ia în considerare diferențele de gen, natura lor complementară și rolul natural de reproducere al bărbaților și al femeilor.

Pe baza informațiilor de mai sus, inclusiv jurisprudența Curții Europene a Drepturilor Omului, solicităm membrilor Adunării Parlamentare a Consiliului Europei să nu sprijine “Raportul privind viața privată și de familie: realizarea egalității indiferent de orientarea sexuală” , și solicităm, de asemenea, o dezbatere mai amplă, care să ia în considerare informațiile de mai sus.

Acum putem înțelege de ce Boicotul politic al Referendumului a pornit de la Bruxelles, iar politicienii-curve de la noi s-au conformat.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. Egalitatea este o utopie. Și în comunism acesta era sloganul. Numai ca unii au fost ,,mai egali” decât alții. Egalitatea este fluturat drept lozinca. Realitatea e periculos de dură.

    1. Egalitate in implinirea Sfintelor porunci asta este adevărat dar cine nu o face nu poate culege aceleași daruri ca si cei care le împlinesc cu dragoste pt a nu-L supăra pe Binefăcătorul nostru Dumnezeu!

  2. Dupa ce se va vota asa ceva la Strasbourg, sunt curios ce vor face tari ca Polonia, Ungaria care deja nu mai sunt asa pro UE si au in constitutia lor specificat clar ca doar intre un barbat si o femeie se realizeaza casatoria. Cum va putea sa le oblige? Poate avem putina bafta si mai vedem cateva tari care parasesc UE si astfel vor prinde curaj si alte state, ducand inevitabil la destramarea UE.
    Acum insa nu stim planurile papusarilor. Dar stim ca ce le-a fost de folos si nu mai au nevoie, este aruncat la ghena, cum va fi si cu bancile, etc.

    1. Sper sa ai dreptate.UE clar trebuie destramată.Ce a făcut Mare Britanie trebuie sa mai facă și alții.UE cel mai mare rău al timpului actual.România a devenit se sclava UE.

    2. Carevasăzică, ungurii au în Constituția lor stipulată familia ca entitate bazată numai pe uniunea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie dar s-au împotrivit, prin boicotarea referendum-ului, ca și în Constituția României să se prevadă același lucru? Aceasta înseamnă că pentru maghiari românii sunt un popor inferior cel puțin în raport cu maghiarimea și chiar și numai aceasta ar trebui să fie un motiv dintre cele mai puternice care să-i determine pe politicienii români să restrângă din drepturile acordate minorității maghiare din România. Să le fie rușine ungurilor și să le fie și mai rușine politicienilor noștri pentru atâtea nenumărate cedări de suzeranitate în fața pretențiilor deșănțate ale minrității maghiare!

      1. Cum au boicotat ungurii referendumul din Romania!? Poate ungurii-romani au facut boicotul si asta din teama pt nerespectarea drepturilor minoritatilor!
        Orban si-a manifestat respectul fata de Biserica Ortodoxa pt ca nu este de acord cu legiferarea casatoriei intre parteneri de acelasi sex! ! Vedeti daca romanii se opun acordarii drepturilor unor minoritati si sunt deranjati de limba si cultura altora, cam aici duce sovinismul! Secuii traiesc pe aceste meleaguri de sute de ani, au participat la unirea facuta de Mihai Viteazul si au ramas dezamagiti, desi sunt cetateni romani…doresc respectul majoritatii dar nu il primesc! Dezbinarea nu au facut-o ei ci ultranationalistii romani! Nu poti cete cuiva sa te sprijine daca tu nu respecti originea sa! In plus, secuii nu sunt din acelasi neam cu ungurii, sunt un neam adus de unguri din Muntii Ural, doar limba este identica, geneticul nu! Daca aveam bunovointa de a le acorda acele drepturi cerute acest lucru nu se intampla!? Poate acest lucru ne va face mai toleranti si intelegatorii fata de minoritari! Nici romanii nu si-ar dori sa fie marginalizati ca cetateni vorbitori de alta limba si apoi sa tina partea celor care ii umilesc! Corect?

        1. Nu-i așa că v-ați luat pseudonimul de Tulbure tocmai pentru că v-ați propus să tulburați apele rațiunii celei adevărate întorcând-o spre iraționalitatea cu care deja ne-am obișnuit din partea ungurilor și să reafirmați, pentru a câta oară, drepturi nelegitime și libertăți în fapt acordate și chiar prea acordate, dar veșnic pretins neacordate pentru a cerși fraudulos mila prea-puternicilor lumii? Ziceți că secuii sunt de altă seminție decât ungurii și ar trebui ca noi românii să facem o distincție, nu-i așa? Dar vă convine când ungurii vă sprijină tendințele autonomiste și nu v-ați da la o parte să treceți, la o adică, de partea lor și să vă confundați, în ultimă instanță, cu ei – fiindcă știți foarte bine că, o dată intrați sub papucul de fier al ungurilor, nu veți mai beneficia de toată omenia și toleranța de care vă bucurați sub români ca naționalitate de sine stătătoare –, cu alte cuvinte ați devenit deja o falangă ungurească care luptă pentru interesele ungurilor sub masca secuilor, iar aceasta se vede din însele drepturile și libertățile pe care le-ați pretins și primit de la statul român prin nevrednicia conducătorilor săi: plăcuțe bilingve în limba maghiară, învățământ în limba maghiară – cu nesocotirea obligației de a se învăța la fel de temeinic și limba română și cu turbarea împotriva autorității românești atunci când vi se reamintește, prin legi, de această obligație –, afirmarea valorilor și culturii maghiare și tot felul de alte drepturi și libertăți care au legătură cu maghiarii. Sau, ca să nu greșesc, poate îmi explicați dumneavoastră ce este autentic secuiesc din toate pretențiile naționaliste care v-au fost satisfăcute până acum de statul român. Sau, tocmai aici este cuiul lui Pepelea, că suntem noi, românii, atât de proști încât n-am înțeles că nu acestea erau drepturile și libertățile ce trebuiau să vi se acorde, fiindcă acestea sunt caracteristice ungurilor, ale dumneavoastră, ale secuilor, fiind încă nerezolvate, drept pentru care dumneavoastră vă considerați veșnic îndreptățiți să protestați pentru nesatisfacerea drepturilor și libertăților minorității secuiești, așa-i? Perfidie tipic ungurească, mascată sau nu! De fapt, singurul drept care nu a fost încă acordat ungurilor și pentru care luptă din răsputeri ungurii, mascați sau nemascați, este acela de a face ei legile ca înainte de 1918 în teritoriul care nu mai este al lor și unde trebuie astăzi să asculte de legile făcute de alții, iar, acest drept, în mod evident, nu li se poate acorda! Așa că marș cu tulbureala de-aici, mascaților!

  3. UE este loja masonica satanista a Illuminati ( IntunecatI) si trebuie distrusa prin EXIT. Este clar ca buna ziua ca are o politica satanista , antiumana!

  4. Nu știu cât de fezabilă este dorința de ieșire din UE, deoarece trebuie să avem în vedere milioanele de compatrioți de-ai noștri care își câștigă astăzi pâinea în UE în afara granițelor României și nu pot fi lăsați, pur și simplu, în voia soartei, adică în voia unor acorduri de complezență negociate cu UE după retragerea din uniune, negocieri care s-ar putea întinde pe ani de zile, ca în cazul britanicilor. Chiar și numai datorită acestui unic fapt suntem strâns legați de UE, așa cum bănuiesc că sunt și polonezii și ungurii, cu toată grozăvia lor anti-UE de fațadă . Brexit-ul nu poate fi dat de exemplu, pentru că nu avem noi puterea economică a UK pentru a ne descurca pe cont propriu după ieșirea din UE așa cum vor putea s-o facă englezii. Știu că a fost rău că am intrat în UE înainte de vreme din punct de vedere economic și politic și, mai ales, fără o analiză riguroasă a implicațiilor spirituale. Acum, însă, cred că singurul lucru care poate fi și trebuie încercat este ca frații specialiști în drept care cunosc bine legislația europeană să vină cu inițiative legislative și europarlamentare care să exploateze legislația UE în folosul și în interesul românilor, fie el economic, social, sau politic. Din acest punct de vedere, în problema familiei, după bătălia pierdută cu referendum-ul, europarlamentarii noștri ar trebui să militeze pentru înăsprirea controlului decăderii din drepturi a părinților naturali ai copiilor, astfel încât să nu se mai ajungă la aberații precum cele deja întâmplate atât cu conaționalii noștri din Norvegia, UK și mai știu eu de pe unde, cât și cu propriii cetățeni ai Norvegiei, UK, etc. Aceasta în ce privește protecția dreptului suveran al copilului de a crește în grija părinților săi naturali. Mai trebuie, însă și nu cred că este de loc greu, ca europarlamentarii toți să conștientizeze și să ranforseze, dacă este nevoie, prin măsuri legislative respectarea drepturilor de liberă asociere a tuturor cetățenilor Uniunii și de afirmare neîngrădită a propriilor opinii și concepții atâta vreme cât nu este îngrădită exercitarea acelorași drepturi de către ceilalți, în așa fel încât să nu se ajungă la celelalte aberații de condamnare penală în virtutea discriminării a heterosexualilor în raport cu homosexualii, sau a celor care refuză adoptarea ideologiei transgender și educarea copiilor în spiritul acestei ideologii. Cu alte cuvinte, dacă sunt atât de lipsiți de Dumnezeu încât nu-și dau seama că homosexualitatea și transgenderismul nu ar fi trebuit niciodată să figureze ca politică socială a vreunui stat sau a vreunei uniuni de state deoarece aceasta atrage mânia Lui Dumnezeu asupra acelui stat sau acelei uniuni de state precum odinioară asupra Sodomei și Gomorei, măcar să încerce să mai salveze ce se mai poate salva, adică drepturile perfect legitime din punctul de vedere al democrației ale Loților de a se delimita de curentele deviante pierzătoare ale acestor vremuri de sfârșit ale civilizației umane.
    Altceva, ce să le mai spui “progresiștilor”? Să încerci să-i convingi că alegerea genului nu este o chestiune mentală a omului, așa cum pretind ei, fiindcă, în momentul zămislirii, în mod evident, mintea omului nu exista, așa încât delimitarea inițială a sexului nu poate fi pusă pe seama minții omului, ci pe seama unei rațiuni superioare care nu poate fi decât Mintea Lui Dumnezeu și că adepții ideologiei transgender se fac vinovați de cel mai mare dintre toate păcatele, păcatul mândriei, fiindcă, prin schimbarea arbitrară după voința omului a genuui său inițial, omul dovedește dorința de a se rupe de Cel Care l-a făcut și de a se supune propriei sale minți, adică dorința de a deveni propriul său dumnezeu? Oare vor asculta? Zice Solomon: îndreaptă pe cel înțelept și va adăuga la înțelepciunea lui; nu mustra pe cel neînțelept, căci mai mult te va urâ. Oare ce vor face “progresiștii” la auzul acestor argumente: se vor smeri, sau vor turba și mai tare?

  5. Sa nu ne facem sperante oameni buni,lucrurile , cu ingaduinta Atotputernicei Treimi si cu oricat optimism vom privi noi viitorul, decurg cum doresc aceste marionete ale micutei mamona,si de ce ,pt. ca lumea in Marea ei majoritate este aservita respectivei creatii inepte si Tolerate!!! Fie voluntar,cu zapis, fie prin faptul ca a misca un pai e dureros de obositor!!! Deci,salvarea nu v-a fi generala ,suntem deja mult prea indepartati unul de altul pt. asa ceva si cei care ne mai putem inca folosi glagoria suntem mult prea putini si fara de incredere unul in altul din pacate,ci Mantuirea se v-a face pe un plan personal,mai mult sau mai putin,ceva de genul scapa cine poate!!! Cuvantul Sfintei Biblii se v-a indeplini,nu cred ca scrie acolo ca la reintoarcerea Mantuitorului lumea v-a fi prea Ortodoxa,deci fiecare trebuie sa incerce sa fie cat mai placut Domnului,dar din pacate vom trai de vom mai fi inca ingaduiti intr-un “wc-EU” in curand !!! Asta nu inseamna Evident ca trebuie abandonata lupta,din contra,dar este pierduta !!!! Profetiile se vor indeplini,mai degraba , sa speram …. Papuselele mini tantarului ,pardon satanei,deja se cred “atotputernice” !!! In cata inselare se balacesc Fara sa stie ca de fapt se scalda intr-o batjocura si infrangere ce e posibil(fara Multa mila din partea Atotputernicului si Atotsfantului Iisus Hristos((cititi cu Atentie sarmanilor evrei))- sa fie eterna!!! Doamne Ajuta!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button