X

Vinovații (1): POPORUL

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Referendumul a esuat. Cine sunt vinovatii? In acest articol vom vorbi despre unul dintre ei: poporul. Mai sunt si alti vinovati. Vom vorbi si despre acestia in articole separate.

Asadar, poporul…

Scrie în Sfânta Scriptură, la Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel:

Astfel, cât despre mine, sunt bucuros să vă vestesc Evanghelia şi vouă, celor din Roma.

Căci nu mă rușinez de Evanghelia lui Hristos, pentru că este putere a lui Dumnezeu spre mântuirea a tot celui care crede, iudeului întâi, şi elinului.

Căci dreptatea lui Dumnezeu se descoperă în ea din credință spre credință, precum este scris: “Iar dreptul din credință va fi viu”.

Căci mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer peste toată fărădelegea şi peste toată nedreptatea oamenilor care țin nedreptatea drept adevăr.

Pentru că ceea ce se poate cunoaște despre Dumnezeu este cunoscut de către ei; fiindcă Dumnezeu le-a arătat lor.

Cele nevăzute ale Lui se văd de la facerea lumii, înţelegându-se din făpturi, adică veşnica Lui putere şi dumnezeire, așa ca ei să fie fără cuvânt de apărare,

Pentru că, cunoscând pe Dumnezeu, nu L-au slăvit ca pe Dumnezeu, nici nu I-au mulțumit, ci s-au rătăcit în gândurile lor și inima lor cea nesocotită s-a întunecat.

Zicând că sunt înțelepți, au ajuns nebuni.

Și au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios şi al păsărilor şi al celor cu patru picioare şi al târâtoarelor.

De aceea Dumnezeu i-a dat necurăției, după poftele inimilor lor, ca să-şi pângărească trupurile lor între ei,

Ca unii care au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună şi s-au închinat şi au slujit făpturii, în locul Făcătorului, Care este binecuvântat în veci, amin!

Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii;

Asemenea și bărbații lăsând rânduiala cea după fire a pârții femeiești, s-au aprins în pofta lor unii pentru alții, bărbați cu bărbați, săvârșind rușinea și luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.

Şi precum n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoștință, așa și Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine.

Plini fiind de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înșelăciune, de purtări rele, bârfitori,

Grăitori de rău, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeți, trufași, lăudăroși, născocitori de rele, nesupuși părinților,

Neînțelepți, călcători de cuvânt, fără dragoste, fără milă;

Aceștia, deși au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, că cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei acestea, ci le şi încuviințează celor care le fac.

Este exact portretul activistilor care au boicotat Referendumul. Caci in tablou nu-i avem doar pe homosexuali, ci si pe cei ce aproba cele ale homosexualilor, caci nici ei “n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoștință”. Si-au umplut mintea cu “invataturi” new age, open mind, horoscoape si alte dracii zicând că sunt înțelepți. Dar au ajuns nebuni. Iar gloata cu mintea imbacsita de aceleasi inselari s-a luat dupa ei. Chiar daca multi din gloata mai mergea si la biserica, in mintea lor era un ghiveci, dar scuza nu au, caci cu totii au auzit de pedepsirea Sodomei si Gomorei.

Mai e insa si o categorie bizara de oameni mergatori la biserica, ce considera homosexualitatea ca fiind un pacat si care nu sunt de acord cu casatoriile gay, dar care si ei au boicotat Referendumul. Pe motiv de Dragnea. Adica pe motiv de prostie, doar ca prostia nu-i nici ea o scuza la Judecata.

In concluzie

Sunt vinovati si cei ce au prostit poporul cu înșelări si frici de penali, vom scrie si despre ei, dar poporul ce a boicotat nu are scuză. Caci scrie clar in Biblie:

Cele nevăzute ale Lui se văd de la facerea lumii, înţelegându-se din făpturi, adică veşnica Lui putere şi dumnezeire, așa ca ei să fie fără cuvânt de apărare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

47 comentarii

  1. Propaganda homosexuală afirmă uneori că nu este scris nimic în Sf. Evanghelie despre homosexuali. Ba e scris, pentru cine ştie să citească:

    “Tot aşa precum a fost în zilele lui Lot: mâncau, beau, cumpărau, vindeau, sădeau, şi zideau,
    Iar în ziua în care a ieşit Lot din Sodoma a plouat din cer foc şi pucioasă şi i-a nimicit pe toţi,
    La fel va fi în ziua în care se va arăta Fiul Omului. “

  2. Ce tablou trist… In loc sa intelegeti motivele, sariti sa acuzati… N-are rost sa expun motivele pentru care majoritatea a decis ca un asemenea referendum in contextul actual e ridicol, vreau doar sa zambesc si sa impartasesc faptul ca relatia dintre nivelul de trai si procentul oamenilor habotnici e invers proportional (vedeti harta de la numele meu…) Asta ar trebui sa dea de gandit celor pe care-i vreti smeriti toata viata.

    1. Vai, cat de putin intelegi.

      Romanii au fost de sute de ori mai saraci decat astazi insa ce credinta vie aveau. Isi dadeau viata pentru credinta iar acum le-a fost lene sa mearga 2 pasi pana la sectia de votare.

      Cred ca mai degraba traiul bun i-a indepartat de Dumnezeu. Mai treci printr-o discoteca dintr-o biserica occidentala. Nu ca sa intelegi ca “intelepciunea lumii acesteia este nebunie in fata lui Dumnezeu” ci ca sa bei o bere. Atat poti intelege acum. Nu-i bai. Mai incearca.

      1. Dincolo de saracsmul ieftin si rautatea la fel de ieftina (in pur spirit ortodox traditional) , incercati voi sa intelegeti mai mult, ca ramaneti singuri… Incercati ceva mai inversunat, mai cu spor, ca nu prea se implinesc profetiile de nici un fel. Nu puteti acuza de lene si prostie un neam intreg, nu doar cand va convine.

        1. Nene, ai greşit cinematograful. Eu, unul, înţeleg foarte bine motivele şi nu acuz un neam întreg. Unii chiar au votat. Îi acuz de lene şi/sau prostie pe cei care n-au votat (exceptându-i pe cei cu motive întemeiate). Tu n-ai votat, deci eşti un leneş, că nu te-ai ostenit să cauţi adevărul, iar dacă te-ai ostenit şi tot n-ai priceput, înseamnă că eşti prost. Şi ţi-a scăpat o categorie, pe lângă cei proşti şi leneşi. Mai e categoria trădătorilor. Ăia nu sunt nici proşti, nici leneşi, pricep foarte clar care e treaba, dar s-au vândut iudelor. Văd că nu-ţi freci mâinile de bucurie, te străduieşti să intri în discuţie cu unii pe care-i consideri habotnici, deci presupun că nu eşti o iudă. Înseamnă că eşti leneş sau prost. Crede-mă, n-o spun cu răutate, o spun cu nădejdea că se va produce un declic cândva în mintea ta şi vei dori să-ţi depăşeşti condiţia. În ce priveşte harta aia, cineva spunea că, dacă vrei să ascunzi adevărul, fă o statistică. Manipularea de la statistici porneşte. Doamne ajută !

    2. Majoritatea pe care ii cunosc eu si au boicotat referendumul o duc foarte bine din punct de vedere financiar. Sunt cei care comenteaza ca mor copiii de foame dar ei isi permit vacante in alte tari si masini scumpe.

    3. Habotnic invers proportional cu nivelul de trai?!
      Zici ca ai inventat insulina cel putin, i-auzi: vreau doar sa zambesc si ne indemni sa intram pe site-ul tau? Bai facatorule de site-uri, tu cam ce crezi, ca noi astia de vorbim aici traim asa pe sub poduri si avem 4 clase.

      Conform DEX:
      Nivel de trai = gradul de satisfacere a nevoilor materiale și spirituale ale populației unei țări, ale unor clase sau ale unei persoane în condiții istorice date.
      Ai citit mai facatorule de site-uri? SPIRITUALE! Deci fara spiritualitate n-ai nivel de trai mai mucea!

      Pentru site-ul tau ia aici o maxima de la mine citire:
      Să folosești cuvinte pe care nu le înțelegi deplin este semn de prostie moderată, pe modelul dacă tăceai filozof rămâneai. Dar dacă afișezi și o îngâmfare nejustificată atunci vorbim despre o prostie rară, de om tălâmb.

  3. NIMENI nu are scuza pentru neparticipare. Poate doar cativa care traiesc prin cine stie ce cotloane de lume si n-au auzit de el ori n-au acte sau alte pricini binecuvantate legate de cine stie ce neputinte. Insa astea sunt exceptii. In rest, TOTI au auzit de Referendum. Daca si-au astupat urechile sau au preferat Adevarul unor basme de adormit copiii este spre osanda lor.

    Bine spunea cineva intr-un comentariu pe aici: daca au fost inselati acum cand minciunile au fost atat de grosolane ce vor face atunci cand antihristul va face minuni ce vor uimi lumea?

    Parerea mea este ca a fost si lucrarea unui duh demonic foarte puternic. Cei care erau cat de cat cu Dumnezeu au inteles usor adevarul insa celorlalti li s-a intunecat mintea de nu mai puteau discerne adevarul de minciuna.

  4. Prostia și nepăsarea vor atrage asupra acestui popor pedeapsa lui Dumnezeu în mod grabnic, fiindcă homosexualitatea este un păcat strigător la cer.

    1. @Daniela
      Asa e….si noi cei care am fost la vot vom fi partasi la mania lui Dumenzeu ce se va abate peste neamul asta josnic si ticalos…un neam de balega …pe care nici un ideal nobil nu il va mai urni la lupta
      @ Admin
      Poporul asta de tembeli adormiti e unicul vinovat ….sa va fie clar….cei 79% care au boicotat sunt vinovati de totul raul ce se va abate peste noi…numai incercati sa cautati si alti vinovati…vina e doar a poporului…eu nu aveam nici un fel de asteptari de la ereticul danila si banda lui….dar aveam falsa iluzie ca se vor strange 6 milioane de ortodocsi care au habar ce inseamna Sodoma si Gomora

  5. Citeam acum cativa ani in cartea Sfantului Ioan Iacob Hozevitul – Din Ierihon Catre Sion o fraza care mi s-a intiparit in minte, unde spunea ca principala cauză pentru decaderea poporului vine din lipsa preotilor!!!

    1. “Nașteți sfinți dacă vreți sfinți!” Pr Arsenie Boca
      Dar poporul român nu prea mai naște sau atunci când naște, naște în păcat sau in eprubeta! De ce ne mai miram de ceea ce se întâmplă în jurul nostru?

  6. Acum nu sesizeaza nimeni Parchetul General pentru boicotarea referendumului ??? Curvele si golanii sunt legali pentru gloata asta de descreierati.

  7. Conform Biroului Electoral Central care a oferit la ora 10.00 primele date oficiale. La referendumul pentru redefinirea familiei au votat 20,96% dintre alegători, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central, disponibile la ora 9,00, anunţate luni dimineaţa.
    Numărul total al persoanelor care s-au prezentat la urne a fost de 3.778.716.
    Numărul de voturi valabil exprimate la răspunsul DA a fost de 3.461.581, care reprezintă 91.61% din numărul participanților. Numărul de voturi valabil exprimate la răspunsul NU a fost de 242.671, care reprezintă 6.42% din numărul participanților. Numărul voturilor nule a fost de 74.414, care reprezintă un procent de 1.97 din numărul participanților”.

  8. Țâță Floarea dacă era proastă și nu înțelegea ce e cu articolul 48 aliniatul 1 trebuia să meargă la biserică și să facă ascultare de duhovnic.Așa nu are nicio scuză. Eu ,chiar dacă am greșit mergând la referendum ,nu viu fi judecat de Hristos pt.că am făcut ascultare de Biserică.

    1. Oamenii sunt îndărătnici și mândri, nu mai fac ascultare de Biserica. Cunosc un preot care a umblat din casa în casă în sat și a încercat să explice fiecăruia de ce trebuie sa meargă la vot. Nici a folosit la nimic, oamenii tot n au mers sa voteze!

  9. Firea n-a fost la vot?? La cata bravura isi face cu crucea purtata la vedere, cu braul Maicii Domnului adus in fiecare an, dar sa nu mergi pt familia fireasca barbat-femeie sau impotriva homosexualitatii, ce folos??

    a transformat referendumul asta intr-un camp de lupta intre ea si dragnea, prosteste. Sa-i gasit sa plece p’afara taman in weekendul pt familie. La fel ca prefectul ala inainte de 10 august. Calcule marunte, meschine. Rusinos

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/c-t-popescu-firea-i-a-dat-un-cap-in-gura-lui-dragnea-formidabil-1009773

    https://evz.ro/a-fugit-firea-din-tara-de-referendum.html

      1. mi-e greu sa cred ca s-a dus taman pe langa o sectie de votare de prin strainatate, ca sunt foarte rare …, isi strica ea timpul? Ideea asta era, sa aiba alibi si sa NU voteze, iar bucurestiul sa fie printre ultimele locuri. Adica sa se razbune pe dragnea. Si s-a razbunat pe romani. Si ce ar fi facut dacs vota “afara”? Adica statea ea la cozi, acolo? N-am vazut nicio imagine, stire ca ar fi stat firea la cozi. Ca de bagat in fata sigur nu o facea caci o filmau astia si o faceau “vedeta” imediat. Dar altfel, nicio imagine cu firea stand la coada sau votand.

  10. De comentat la rubrica Vinovati ar fi si minoritatile dintr-o parte importanta a țarii, care numeric probabil sunt în jur de în jur de 1.300.000 de locuitori si care au fost indemnati, in anul Centenarului, sa faulteze Referendumul, in speta poporul roman, din care fac si ei parte. Ca o paranteza, vecinii nostri bulgari si unguri au stipulat in Constitutie casatoria ca unirea dintre un barbat si o femeie….la fel si polonezii…asta ca sa ma refer la tari europene membre UE…lista e mai lunga…Ucraina, cele 3 tari baltice, Serbia, Muntenegru, Albania…Asadar, minoritatea amintita este oricum protejata din acest punct de vedere…de ce? Fiindca multi au dubla cetatenie, respectiv pe cea ungara…la o adica pot schimba barca…
    NB 1- romanii din Basarabia, in jur de un milion ( si care au fost luati in calcul la nr total de votanti), nu ne-au sprijint cu nimic, in virtutea faptului ca sunt si cetateni romani.
    NB 2- nu sunt de acord cu cele precizate de Radu in motivarea absenteismului de la Referendum…si în Bulgaria este un nivel de trai similar cu cel de aici, chiar pot spune ca si nivelul de cultura la nivel de mase este oarecum asemanator…cine a fost in Bulgaria stie ce vreau sa spun…asta nu i-a impiedicat sa schimbe Constitutia.
    NB3 – am mai postat aseara, reiterez informatia – ieri, la Biserica Foisor din Bucuresti, în timpul rugaciunii Tatal Nostru, sticla de la icoana Mantuitorului a pocnit si s-a crapat….

  11. Intr-o lume normala nici nu ar fi adusa in discutie o asemenea tema : din ce e formata familia ! Insa, de mai bine de doua veacuri oculta iudeomasonica din occidentul “civilizat” lucreaza intens zi si noapte pentru a lovi sistematic la temelia societatii.
    Asadar, pe 6-7 octombrie a fost adusa la “bun” sfarsit inca o lovitura impotriva neamului, impotriva crestinismului, impotriva familiei, impotriva omului…. e o lovitura pregatita din timp de oculta iudeomasonica care a acaparat prin alogeni, prin strainii de neam ca lupii la oi, de aproape trei decenii, toate institutiile statului, partidele politice, pentru a submina temelia care sta la baza societatii : familia crestina.
    Iata, asadar, inca un rezultat trist al “valorilor” occidentului, care loveste inca o data in sufletul omului sarman, garbovit, cocosat de multimea loviturilor aceluiasi occident “civilizat”, care de mai bine de doua veacuri de “valori” iudeomasonice pervertite, se straduieste sa distruga identitatea popoarelor transformandu-le in populatii, sa distruga identitatea omului coborandu-l in iad alaturi de demoni mai jos decat animalele ! Ce batjocora perversa poate fi aceasta decat una diabolica : omul spalat pe creier cu “valorile” occidentului sa aplaude…sa doresca si mai mult “o tara ca afara”… el insusi se ridice impotriva interesului existentei lui ca om… sa nu simta mirosul urat al mocirlei in care zace…sa nu inteleaga sensul Cuvantului : nu va pierdeti sufletul, pentru ca cine a pierdut sufletul a pierdut tot…pentru ca asta e miza !
    Resursele, aurul, petrolul, gazele, uzinele, padurile, pamantul stramosesc….pe care nelegiuitii deja au pus mana prin corporatii si multinationale, nu sant decat mijloacele prin care vor sa acapareze si sa submineze pe miza cea mai de pret : sufletul omului !
    Nadajduim in Bunul Dumnezeu ca nu va lasa neamul omenesc bajocorit la nesfarsit de vrajmasii Lui : demonii si slujitorii fideli-iudeomasonii occidentului “civilizat”!

    1. Gheorghe si Ion asupriti de straini

      Scrii bine dar te rog foloseste si paragrafe ca sa fii mai usor de citit. Multumesc.

  12. Da, asa este. Am mers sambata. Sectia de votare era goala. Listele erau la randul lor goale … Am spus celor de acolo ca ma asteptam sa vina multa totusi mai multa lume. Raspunsul a fost ca si ei la fel …
    Ieri vorbisem cu cineva din partea cealalta a tarii si mi-a spus ca o vina foarte mare o poarta si ADMINISTRATIA LOCALA, mai ales la sate, pentru ca nu au informat oamenii, astfel multi dintre ei nu au stiut despre ce este vorba, mai ales cei varstnici …

  13. Sa fim seriosi, vad ca unii isi fac iluzii ca plecand dea rezultatele acestui vot, aceasta cifra de 21% poate sta ca baza de intitiativa pt formarea unui partid politic care sa apere interesele familiei, crestinilor si valorilor traditionale. Iar eu cred ca e o iluzie. Sa fim seriosi, mare parte din cei care au votata sunt unii de dreapta, altii de stanga, care la alegeri vor vota dupa interes, pensii sau salarii sau alte alea. Daca vor ramane un procent de 5% din acestia pt o asemenea idee, si asa este mult… . Sper doar ca Marian Munteanu sa nu profite de acest numar de votati si sa se suie pe acest val de oportunitate. L-am vazut putin aseara, vag… , sper sa nu aiba astfel de idei sa sa stea deoparte.

    pe de alta parte, sa fim seriosi, Romania profunda, serioasa, ortodoxa e aceea din ziua de sambata, care au votat atunci. Fix 5%. Cam astia suntem. Oamenii seriosi, responsabili care au votat au facut-o in ziua de sambata (e adevarat, cu exceptiile de rigoare, motive obiective, au facut-o duminica). Restul, cei care de fel au votat duminica sunt rude, prietenasi, amici, colegi si colegute, oameni care au mai iesi asa la vot de dragul unei persoane si a prieteniei, nu neaparat de dragul lui Dumnezeu sau al credintei. Dar astia suntem, cam 5%, cei de sambata. Va amintiti statisticile care indicau ca daca s-ar umple bisericile care acum sunt ridicate in tara, abia adapostesc 5% din tara? Ei, astia suntem, cei de sambata. Cam pe tot atatia ii intereseaza de mantuire dintr-un popor. Dezolant, minuscul. Ne meritam soarta. Si cine stie cati vom primi mantuirea din acestia?

  14. Doamne ajuta,
    @Radu ori esti cu cu treaba , ori spaltura creierului tau frizeaza prostia , iarta-ma, dar se vede din mesajele tale, nu ai treaba cu Hristos dandu-te de gol intr-un comentariu anterior, si pe langa tu vezi numai bunastare si material. Nimic nu ai inteles, pt ca sufletul tau nu cauta dreptatea ci bunastare materiala !!!

    ABTINETE !!!

    Mantuire

  15. Eu nam fost la vot , din en motive personale nu ca nas fi vrut! A fost si sanatatea la mijloc! Chiar imi pare rau! Fratilor voi ati fost atat de creduli ca romanasii vor iesi la vot, ma faceti sa rad! Noi nu suntem in stare sa ne ajutam intre noi dapai sa fim uniti! Hai sa numai o dam de gard si sa cautam motive cu propaganda , poate a contat nu zic ca nu , dar foarte putin! Pi pa vremea mea cand ma ducea mama la biserica radea copii de mine, si se uita la mama mai dubios! Poate ati fost la biserica , sa vedeti cati tineret si copii sunt …. ! Eu am avut multi prieteni si nu stiu pe vrunu care sa fi dus la biserica , doar sa aprinda lumina dar ca se duce ca asai la moda! Sa vezi cum vorbesc ei ,injura nau nici o treaba ! Si eu nu sunt un sfant , am golanit , am facut multe rele dar vad incotro ne indreptam! Soarta era de cativa ani buni petcetluita! Doar bunul dumnezeu putea sa le deschida mintile..! Astai realitaea , ma iertati daca am judecat si am gresit cu ceva!

    1. lasa————————————-ne te rog cu vorbe de 2 lei. Analfabetismul functional de care dai dovada il are la baza pe cel lingvistic. Am pus mai multe cratime ca sa le completeze pe cele care-ti lipsesc. Foloseste macar majuscula atunci cand vorbesti de Dumnezeu.

  16. Ai dreptate Acelas, suntem intr-un gand. Asta vorbeam si eu cu sotul si familia astazi dimineata… a fost trist sa recunoastem ca nu mai suntem decat 5%….! Si inca un lucru am costatat vara aceasta, in vacanta fiind in Ro.: pe multi romani i-am gasit cu mintea intortochiata. Cele mai simple lucruri care o data erau evidente, anul acesta am contatat cu stupoate ca se amesteca in mintea oamenilor si devin foarte incerte! Trist, foarte trist!

    1. Aici dl Cristoiu bate campii. Este un geniu al jurnalismului insa din cand in cand o mai ia pe campii. Este insa onest si corecteaza cand isi da seama de greseala.

  17. Daca unul din doi votanti aducea la vot inca o persoana, votul trecea! Un simplu vot fara implicare nu ne disculpa in fata lui Dumnezeu.
    Am avut libertate deplina, nu am avut putere de marturisire/convingere (sa-i lamurim pe ceilalti). Dumnezeu ne-a dat libertate sa masturisim Adevarul explicandu-le celorlalti, trebuia sa facem si noi un minim efort. Am fost LIBERI. De acum v-om merge pe o cale din ce in ce mai stramnta. Cu rugaciune si binecuvantare era impisibil sa nu gasim pana la urma pe cineva care sa se lase convins.
    Vina este la mine, la tine, la noi toti. Propria imagine a contat cel mai mult. Au boicotat altii dar noi de ce am dormit? Trebuia sa epuizam subiectul cu toti cei pe care ii cunoastem, sa luptam pana la ultimul.

    1. un crestin dezamagit

      Cred ca majoritatea celor hotarati de la inceput sa voteze DA, de fapt, asta au si facut, adica au mai adus cel putin inca unul dupa ei. Altfel spus, daca n-o faceau, nici aceste 3 milioane nu erau.

      1. Inceputul a fost cand s-au strans cele 3 milioane de semnaturi. Nici atunci nu i-am lamurit cum trebuie. Daca o faceam ar fi rodit si ei dar s-au pierdut pe parcurs sau s-au lasat spalati pe creier. Cand am vazut campania facuta de televizuni am stiut sigur ca acest referendu nu trece deoarece noi nu am fost la nivelul lor cu argumente pro.

  18. Sunt foarte dezamăgit cu toate că nu mă surprinde rezultatul;domnul Radu o dă cu nivelul de trai de aceea îi adresez o întrebare;li se va îmbunătăți nivelul de trai celor ce nu au votat?
    Dacă referendumul trecea,aveam șanse să ne împotrivim mizeriilor ce vor urma în societate,în special în zona educației copiilor;să vedeți atunci plânsete și vaiete din partea bunicilor,părinților și copiilor;acele drame nu vor fi prezentate la T.V.;atunci își vor da seama românii de greșeala imensă ce au făcut o…

  19. Cu siguranţă este o zi extrem de tristă pentru toţi creştinii din România, cel puţin pentru cei care înţeleg cuvântul lui Dumnezeu, şi înţeleg că nu există scuze pentru a nu lupta pentru valorile creştine.
    Americanii, cu toate defectele lor, s-au salvat, cel puţin deocamdată, alegând un om (cu o tonă de defecte), dar care luptă pentru valorile creştine. Noi, care cică suntem 85% creştini, am găsit pretexte pentru a nu ne asigura valorile creştine. Cât de puţini nu ne-am lăsat păcăliţi de minciunile celui viclean… Este extrem de trist.
    Toţi încearcă să înţeleagă de ce nu s-au dus la vot atâţia, dacă din cauza faptului că aceia o duc prea bine, sau o duc prea rău, eu spun nu, din cauza URII şi INVIDIEI. Oare de la cine vin astea? Sigur nu de la Dumnezeu. Nu vor ca alţii să o ducă bine, şi consideră că politicienii o duc bine. Teoretic nivelul de trai (exceptând aspectul spiritual) este mai bun decât a fost din ’89 până acum. Mai sunt probleme, dar nu mai sunt atât de grave pe cât au fost. A devenit mai important să pedepsească un politician (care astăzi este, mâine nu, ca toţi politicienii), decât să asculte cuvântul lui Dumnezeu şi să asigure un viitor normal copiilor lor. Am bătut monedă pe partea politică pentru că aceasta este scuza celor care se dau creştini, dar nu au mers la vot, însă nu este doar aceasta. Realitatea este că societatea este una mai depravată şi plină de ură ca niciodată. Ce este mai trist este că cei care se dau alternativa politică pentru a salva România sunt anti biserică, anti valori creştine, anti Dumnezeu. Dacă (Doamne fereşte!) ajung ăstia cu majoritate politică, oare unde vom ajunge?
    SĂ NE RUGĂM ZILNIC CA DUMNEZEU SĂ IERTE POPORUL ROMÂN ŞI SĂ NE TRIMITĂ UN PREŞEDINTE CREŞTIN, CU ADEVĂRAT CARE SĂ LE DESCHIDĂ OCHII ŞI CELOR ÎNŞELAŢI!

  20. Noi suntem soldaţi, luptăm pentru adevăr şi dreptate. Poate pare că am pierdut o luptă, dar să nu uităm că Dumnezeu este cu noi. Să trecem peste dezamăgirea de moment şi să nu cădem în teamă. Ei să se teamă de Dumnezeu! Noi nu avem de ce să ne temem de ei sau de orice mizerie vor născoci pentru a legaliza mizeriile astea. Fiţi puternici! Luptăm cu Dumnezeu alături, cine ni se poate împotrivi?! Să transformăm această aparentă învingere în cea mai mare victorie a noastră. Să ne amintim de câte ori scrie în Biblie despre minuni făcute de Dumnezeu prin o persoană. Oare câte minuni poate face prin 20% din un popor?! De fiecare dată când sunteţi trişti pentru referendum, rugaţi-vă pentru poporul român! Să nu uităm că servim un Dumnezeu VIU, care aude fiecare cuvânt pe care îl spunem în rugăciune şi onorează fiecare rugăciune, chiar dacă uneori nu ne dăm seama. Să fim puternici, să fim mai perseverenţi în rugăciune ca niciodată! Haideţi să transformăm victoria lor în victoria lui Dumnezeu!
    DOAMNE BINECUVÂNTEAZĂ POPORUL ROMÂN! DOAMNE IARTĂ POPORUL ROMÂN, AI MILĂ DE NOI, ŞI DĂ-NE ÎNŢELEPCIUNE!

  21. Domnul Radu a dispărut;am câteva întrebări pentru dumnealui;se pare că este unul din căc,,ii ce comentează prin diverse publicații online;un exemplu este un individ,o persoană care a postat pe Evenimentul Zilei cum că definiția ce este prevăzut în Constituție nu poate fi interpretabilă,cu referire la termenul de soți…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button